. Cina Eupan Balik Gancang 15-20T / H Full otomatis garing mortir Pergaulan Plant Genténg napel Nyieun pabrik jeung suppliers |MG
sirah_bg

Eupan Balik Gancang 15-20T / H Full otomatis garing mortir Pergaulan Plant Genténg napel Nyieun Pabrik

Eupan Balik Gancang 15-20T / H Full otomatis garing mortir Pergaulan Plant Genténg napel Nyieun Pabrik

pedaran pondok:

runtuyan MG tutuwuhan mortir garing dumasar kana konsép design panganyarna di Éropa, produksi ieu adopts sistem kontrol otomatis komputer canggih, anu kapasitas produksina bisa ngahontal 30-100 sarébu ton per taun gumantung kana konfigurasi sistem.Jalur produksi diwangun ku sistem panyimpen, pangukuran sareng sistem batching, sistem conveying, sistem campuran, sistem kompresor hawa, sistem bungkusan, sareng sistem dedusting, jsb.


  • ngaran:Tutuwuhan Campur mortir garing
  • Bahan atah:Aditif semén keusik
  • kakuatan:86kw
  • ukuran:8mX8mX8m
  • Tipe:Tipe munara
  • Waktu Campur:3 Menit
  • Suku cadang:Disadiakeun
  • Pamasangan:Insinyur Oversea Disadiakeun
  • Katerangan

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Sakabéh garis produksi boga desain panganyarna, rasa kuat fungsi, perenah geulis, sistem kontrol aman tur otomatis, sarta sistem kontrol PLC nyaman jeung calakan.Éta pilihan idéal pikeun investasi bisnis.

     

    Garis produksi lengkep ngawengku sistem drying keusik:

     

     

    MG anyar dirancang Jalur Produksi Premixed Otomatis kalawan kaluaran taunan 300.000 ton utamana diwangun ku sistem drying keusik, siap-dicampur sistem mortir Pergaulan jeung sistem bulk.

    Sistim neundeun bahan

    Sistim batching otomatis

    Sistim campur kode efisien

    Sistim conveying bahan

    Pigura platform

    Sistim bulk

    Parameter Téknis

    Parameter téknis utama alat mortir campuran garing

    Modél

    Adun 2000L

    3000/4000L mixer

    6000L Mixer Plant

    10000L tutuwuhan Mixer

    Kapasitas

    10-12T/H

    15-30T / H

    30-50T / H

    60-70T / H

    Jangkungna mesin

    8-10m

    10-14m

    15-20m

    20-25m

    Total kakuatan

    80-90KW

    90-100KW

    100-120KW

    120-150KW

    Pagawe diperlukeun

    2-3 jalma

    3-4 jalma

    3-4 jalma

    3-4 jalma

    Bengkel diperlukeun

    500-600m2

    600-800m2

    800-1000m2

    1000-1500m2

    Kantong sabuk conveyor

    B500X5000mm

    B500X5000mm

    B500X5000mm

    B500X5000mm

    Mesin bungkus palet

    Nyadiakeun

    Nyadiakeun

    Nyadiakeun

    Nyadiakeun

    Pengeringan keusik

    Salaku sarat

    Salaku sarat

    Salaku sarat

    Salaku sarat

     

    Kauntungan

    MG tutuwuhan mortir garing otomatis

    Serat tiasagancang dipisahkeunku speed tinggi puteran wilah.

    Nyaétasababarahabahan discharging mode pikeun milih, nu ngawengku mode manual, mode listrik sarta mode pneumatic.

    Bahanna dischargedngaliwatan gerbang badag, nu bisa ngurangan wewengkon buta jero mixer nu, sangkan prosedur discharging cleaner tur gancang.

    Thelaju nyampurgancang, ngan ukur peryogi 2-3 menit pikeun nyampur bubuk biasa.

    Thefase hawaalat balancing dipasang pikeun nyampur bahan leuwih rata.

    ThesanyawaStruktur paddles tiasa ngirangan biaya perawatan.

    Bisa nyampur padet-padet(bubuk jeung kakuatan)jeung padet-cair (bubuk jeung cair), sarta ogé nyandak operasi drying.

    Mesin tiasadioperasikeun dina dipasrahkeunspasi, nu ngajalankeun reliably tur merenah dina pangropéa.

    SPESIFIKASI

    Stasiun campuran mortir garing-campuran diwangun ku sistem anu béda pikeun ningkatkeun produk anjeun sareng nyayogikeun efisiensi kana jalur produksi anjeun.

    /tentang Kami/
    1
    2
    3

    Panyimpenan Silo

    Silo dipaké pikeun nyimpen bubuk bahan baku wangunan garing, kayaning keusik, semén, fly ash, slag, bubuk kalsium karbonat jeung saterusna.

     

    Ember Lift

    Ieu utamana ngangkat bahan persis-disusun kana luhureun bin pikeun dicampurkeun, sarta éta mibanda kamampuhan segel alus, noise low, bahan residual minimal, sarta beberesih gampang.

    Sistem Timbangan

    Sistem timbangan canggih akurat, stabil, andal.etc.Otomatis timbangan bahan baku sasuai jeung rumusan, ngurangan timbangan kasalahan, ngahemat ongkos kuli, ngaronjatkeun kaluaran.

    4
    6
    7

    Kembar aci ngawelah mixer

    Efisiensi tinggi, ngalengkepan laleur cut pikeun serat megatkeun, Pergaulan waktos 3-5 menit per angkatan.

     

    Rengse Produk Hopper

    Hal ieu dipaké pikeun neundeun produk rengse handapeun mixer, sarta ogé éta ngalengkepan pita pikeun ngawujudkeun pergaulan kadua, pastikeun campuran produk leuwih merata sarta produk teu meungpeuk nalika packing.

    Mesin bungkusan
    akurasi tinggi, pangukuran komputer, speed tinggi, kinerja stabil sarta operasi basajan, digitus sistem kantong otomatis ngadorong.Tur kalawan sungut lebu, produksi sabenerna ramah lingkungan.

    5
    8
    9

    Koléktor lebu impuls
    efisiensi tinggi, kakuatan ngumpulkeun lebu, kontrol controller pulsa, kompak dina struktur, merenah dina pangropéa.Éta ngalengkepan klep solenoid pulsa sareng tiasa ngawujudkeun lebu otomatis.Éta énergi kinétik panyabutan lebu ageung sareng efisiensi panyabutan lebu anu luhur.

    Screw Tipe Air Compressor
    Kualitas luhur, umur panjang, hemat energi.Ieu equips Inverter screw host, kualitas alus motor tambaga, efisiensi tinggi na noise low, digitus filter hawa tepat, Industrial kelas separator cai minyak, akurasi tinggi filter minyak, speed tinggi Sistim dissipation panas.

    Kabinet kontrol

    PLC brand kawentar, calakan sarta kontrol komputer.Otomatis ngadalikeun silo gudang bahan Baku, conveyor screw, timbangan bahan pikeun Pergaulan, bungkusan jeung kontrol pinuh ku set lengkep pabrik mortir garing, Operasi calakan sarta gampang.

    Mesin ieu tiasa ngahasilkeun mortir garing di handap ieu:

    Pangeusi sela

    Masonry mortir

    Mortir témbok ipis jeung lemes

    bubuk plester

    mortir tahan cai

    mortir palapis berwarna

    mortir timer leveling

    Tembok plastering mortir

    mortir napel ubin keramik

    Pabrik

    48e080e7bed1b3724ab5a295f922557

    Zhengzhou mg Industrial Co,.Ltd, pamimpin di pabrik campuran mortir garing pra-campuran, nyayogikeun anjeun solusi wangunan énggal sareng direnovasi langkung ti 70 nagara di sakumna dunya.Zhengzhou mg diadegkeun dina 2000, ayana di kota geulis Zhengzhou, nu mangrupa perusahaan teknologi tinggi terpadu R&D, produksi, diobral jeung konstruksi di mortir garing Pergaulan parabot.Kami anggota eksekutif Panitia Promosi Téhnologi swasta Cina sareng Asosiasi Ahli Bahan wangunan.Salaku hiji National luhur rank wangunan Mechanical Enterprise, urang nuju Certified ku sistem manajemen kualitas ISO9001, sarta kami ngahormatan jadi diréktur eksekutif Komite Konservasi Énergi Gedong Henan.

    Sertipikat

    资质7

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Chat Online WhatsApp!