. Cina Tilu Silinder Drum Keusik Dryer pabrik jeung suppliers |MG
sirah_bg

Tilu Silinder Drum Keusik Dryer

Tilu Silinder Drum Keusik Dryer

pedaran pondok:

MG Tilu-silinder Rotary Dryer diwangun ku tilu silinder concentric kalayan diaméter béda.Énergi-nyimpen tilu-silinder dryer bisa ngamangpaatkeun pinuh panas runtah, ngurangan leungitna panas, ngaronjatkeun aréa bursa panas.

MG dryer utamana dipaké pikeun drying keusik walungan, keusik konéng, keusik silika, keusik quartz, keusik mékanis jeung sagala rupa spésifikasi keusik, slag, kapur, lebu batubara, liat jeung saterusna.


  • Ngaran Produk:Drum Mixer pikeun Rupa-rupa Keusik, Slag, Kapur, Caco3
  • Kapasitas:3-5T/H,5-8T/H,10T/H 20T/H 30T/H
  • BBM:Diesel, Gas, Batubara, Partikel Biomassa
  • Pembakar:Italia Brand-Baltur
  • beurat:10-15t
  • Pakasaban wewengkon:15*15*3m
  • Layar Geter Pasir:Manufaktur asli, bolong ngaropéa
  • Konsumsi Daya:20-50KW
  • Angkutan:Hiji Wadahna 40ft
  • Kelembapan Produk Kering:0,8%
  • Katerangan

    Tag produk

    Video MG Tilu Silinder Rotary Keusik Dryer Plant

    Prinsip Kerja Pabrik Pengering Keusik MG

    3

    Struktur tilu silinder husus ngajadikeun silinder jero jeung silinder tengah dikurilingan ku silinder luar pikeun ngabentuk hiji sistem insulasi termal sorangan.

     

    Panas dipancarkeun tina beungeut silinder jero jeung silinder tengah aub dina bursa panas tina bahan dina silinder luar, jeung silinder luar aya dina tungtung suhu low tina aliran gas panas, jadi wewengkon dissipation panas tur leungitna panas tina silinder nu nyata ngurangan.

    Bagan Aliran MG tina Pabrik Pengering Keusik Tilu Silinder

    Keusik dryer-0.1

    Keusik baseuh nyoco ti bin keusik baseuh ku forklift, lajeng conveyor sabuk mawa keusik baseuh dina speed nu tangtu ka port dryer keusik, lajeng ngaliwatan pipa keusik rusuh kana silinder jero dryer nu.slag kadorong ka hareup ku raising plat ti silinder jero ka silinder tengah ka silinder luar.Prosés ieu "dua di, hiji kaluar" réngsé dina dryer, nu bisa ngabentuk sistem pelestarian panas.

    Dina raraga ngurangan polusi hawa, urang dilengkepan kolektor lebu siklon jeung panyabutan lebu cai.Dina waktu nu sarua, bahan garing asupkeun layar geter pikeun screening, lajeng ngirim bahan garing ka gudang produk rengse ku conveyor sabuk.

    Parameter Téhnologi MG tina Tilu Silinder Keusik Dryer Plant

    Tipe Tilu SilinderPangeringan MGS623 MGS625 MGS6210 MGS6220
    Kapasitas garing 3-5t / jam 6-8t / jam 10-15t / jam 20-25t / jam
    Panjangna 2200 mm 2500 mm 2700 mm 5000mm
    Diaméter kendang 1750 mm 2200 mm 2600 mm 2600 mm
    Bubuk motor 4kw 5,5kw 7,5kw * 1 7,5kw * 2
    Modél réduksi XWD-5 XWD-5 ZQ350 ZQ350*2
    Laju rotasi kendang 4-10r / mnt 4-10r / mnt 4-10r / mnt 4-10r / mnt
    Kelembapan produk ahir <1% <1% <1% <1%
    Max.suhu jero 700-750 ℃ 700-750 ℃ 700-750 ℃ 700-750 ℃
    Suhu outlet 60-80 ℃ 60-80 ℃ 60-80 ℃ 60-80 ℃

    Aplikasi MG Tilu Silinder Keusik Dryer Plant

     

    MineralIindustri Bentonit, konsentrat titanium, batubara, bijih mangan, pirit, batu kapur, gambut
    KimiaIindustri amonium sulfat, natrium sulfida, ammophos, amonium nitrat, carbamide, asam oksalat, kalium dikromat, PVC, pupuk nitrofosfat, kalsium magnésium fosfat, pupuk majemuk
    Industri pangan Glukosa, uyah, gula pasir, vitamin susu malted, gula granular
    Lain Beusi bubuk, kedele datar, abrasive sampah, korek api, chip kai, vinasse 

    MG Konfigurasi Utama Tilu Silinder Keusik Dryer Plant

    Pabrik pengering pasir (5)

    Keusik baseuh Bin

    eryeryrey

    Kamar durukan

    Pabrik pengering pasir (10)

    Conveyor Beubeur

    yreyeryrye

    Koléktor Lebu Siklon

    pameget

    Pembakar elpiji

    Pabrik pengering pasir (9)

    Layar Ngageter

    MG Tilu Silinder Keusik Dryer Plant di Pabrik

    fgb
    123

    MG Mesin Loading of Tilu Silinder Keusik Dryer Plant

    Pangiriman Proyék Doméstik MG

    6

    MG Oversea Pangiriman Proyék

    3456

    Pangiriman layar ngageter

    4 (4)

    Pangiriman keusik Hopper

    1

    Siklon Dedusting Pangiriman

    78

    Pangiriman Proyék Doméstik MG

    Pabrik Pergaulan Mortir Kering Otomatis sareng Pabrik Pengering Keusik

    Proyék Yulin (2)
    Mitra

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Chat Online WhatsApp!