. Suksés Sérbia Garing Mortir Pergaulan Equipment - Zhengzhou MG Industrial Co., Ltd.
sirah_bg

Suksés Sérbia garing mortir Pergaulan Equipment

Gening pikeun suksés komisioning sareng produksi garis produksi mortir garing Serbia.

Anyar, Sérbia 30 T / H proyék garis produksi mortir garing dijieun ku Zhengzhou mg Industrial Co., Ltd geus nempatkeun kana ngahasilkeun junun.Palanggan kami wareg pisan sareng alat-alat campuran mortir garing kami sareng anjeunna ngarencanakeun ngadamel set alat-alat campuran mortir garing anu sanés sareng ngalegaan usaha dina sataun ti perusahaan kami.

Saatos taun pangwangunan, alat-alat perusahaan Zhengzhou MG Industrial Co., Ltd parantos seueur dianggo di langkung ti 5,000 perusahaan bahan wangunan di sakumna nagara, sareng diékspor ka langkung ti 50 nagara di dunya sapertos Kanada, Rusia, Koréa Kidul, Malaysia, UAE, Argentina, Chili, Ékuador, Maroko, Afrika Kidul, Nigeria, jsb mortir garing Pergaulan alat-alat kami, produk patali jeung urang sadaya sabudeureun jasa anu lega tampi ku pamaké kami!

Geus tilu minggu sanggeus pamasangan sarta commissioning proyék Sérbia, alat-alat mortir garing ngajalankeun mulus tur éfisién.Palanggan kami parantos ngamimitian ngahasilkeun mortir garing sareng ngatur nganteurkeun produk mortir garing.

12
14.1
14

Chat Online WhatsApp!