head_bg

Panyimpenan Silo

  • Raw material storage silo cement storage silo 60T 100T-bolted type for export

    Panyimpen bahan baku silo neundeun semén silo 60T 100T-bolted tipe pikeun ékspor

    Harga Pabrik 60 Ka 300 Ton Bolted Detachable Semén Silo Bins pikeun flyash semén, mortir beton, agrégat ect. mangrupa gudang tank enclosed bahan bulk, cocog pikeun nyimpen gandum, semén, fly ash jeung bahan bulk lianna. Aya sistem tingkat on tank, éta bisa nembongkeun lokasi bahan jeung sabaraha, Arch marake alat bisa nyabut déposisi bahan disababkeun ku kuat pikeun panjang teuing. Silo semén (silo gudang) jeung pompa screw dipaké pikeun nepikeun bahan ka unggal lokasi, instalasi gampang tank, aman tur dipercaya mangrupa idéal pikeun sagala jinis tank stirrer.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami