head_bg

MG 3-4T / H Line Produksi mortir garing basajan

MG 3-4T / H Line Produksi mortir garing basajan

pedaran pondok:

MG Multi Spiral Ribbon Mixer, dirarancang dina mixer U-tipe tradisional, mangrupikeun desain campuran agul pita tilu lapisan pang anyarna. A tutuwuhan lengkep ngawengku hiji set nyoco conveyor screw, hiji pita mixer, hiji screw conveyor kadua, hiji tungtung produk Hopper, hiji mesin klep packing, hiji compressor hawa sarta panel kontrol umum. Tutuwuhan ieu nyadar dahar bahan, campur otomatis, ngeusian sarta prosés produksi bungkusan, kalawan fitur basajan tur praktis, operasi gampang jeung kirang investasi pikeun ngamimitian usaha.

Production output: 3-4T/H; Area occupation < 20 m; Jangkungna <3,5 méter; Pagawe diperlukeun: 2-3 jalma.


  • Aplikasi produksi: Tile napel, Wall Putty, Masonry mortir, Gypsum mortir campur jeung packing
  • Tipe mixer: Multi-Spiral Pita Mixer
  • Waktu nyampur: 10-15 mnt / bets
  • Mesin bungkusan klep: 15-50KG / kantong adjustable
  • Konsumsi Daya: 15-20KW / H
  • Pakasaban wewengkon: 6000 * 3000 * 3000m
  • Garansi Mesin: 12 bulan
  • Pamasangan mesin: Video sareng manual disayogikeun
  • Waktos pangiriman: 10-15 poé gawé
  • Tegangan & Frékuénsi: Disaluyukeun
  • Katerangan

    Tag produk

    Pedaran tutuwuhan mortir garing basajan

    MGDM-3.0 garis produksi mortir garing basajan dipaké pikeun ngahasilkeun mortir garing kalayan kapasitas 3-4t / h. Garis produksi mortir garing basajan dumasar kana konsép desain panganyarna di Éropa, Ieu fitur di béaya rendah, aréa penjajahan kirang. Ieu ngawengku hiji mixer pita, dua potongan conveyors screw, hiji silo produk rengse tur hiji mesin packing otomatis, hiji compressor hawa, sarta hiji kabinét kontrol. Daérah anu diduduki: 25-35㎡, jangkungna: 3.2m.

    Konfigurasi Utama

    No. Ngaran Konfigurasi Fungsi
    1 Screw conveyor kalawan Hopper Diaméterna: Φ165X3500mm Dahar bahan pikeun mixer
    2 Adun pita waktos Pergaulan: 10-15min / bets pikeun ngahontal éfék campuran seragam dina waktu anu relatif pondok. 
    3 Screw conveyor 2 Diaméterna: Φ165X3500mm Nepikeun bahan rengse ka Hopper rengse ti mixer nu
    4 Hopper produk tungtung Volume: 1.5m³ Nyimpen bahan rengse tur nyiapkeun mesin packing, nu ngaronjatkeun efisiensi kacida.
    5 Mesin bungkusan Modél: tipe klep rang: 15-50kg speed packing adjustable: 5-6s / kantong. ngeusian otomatis sareng mesin bungkusan.
    6 Kompresor hawa 0,12m³ kasaimbangan tekanan
    7 Kabinét kontrol set pinuh  

    Kaunggulan

    20

    Investasi leutik sareng pangsaéna pikeun individu.

    Tapak leutik, imah biasa bisa ngawangun pabrik.

    Gampang operasi, 2-3 urang tiasa ngadamel. .

    ngahasilkeun tinggi, kaluaran téh 3-4T / H biasana, pikeun ngahontal 20-25T per poé.

     Gampang operasi sareng pangropéa.

    Komponén

    simple line (2)

    Screw conveyor

    The screw conveyor eupan bahan pikeun mixer nu. Desain awak spiral kalayan diaméter leutik, speed puteran tinggi na pitch variabel ensures lemes, gancang jeung seragam dahar produk dina prosés kerja.

    simple line (8)

    Pita Adun

    Luar jeung jero screw pita sabeulah disetir ku speed tinggi puteran aci, Pergaulan bahan di maksimum, ngahontal pangaruh campur kode seragam. waktos Pergaulan: 10-15min / bets

    simple line (7)

    Hopper produk tungtung

    The silo gudang nyaeta tina 1.5m³, nyimpen bahan rengse tur nyiapkeun mesin packing, nu ngaronjatkeun efisiensi kacida.

    simple line (6)

    Mesin bungkusan

    Jenis klep tutuwuhan mortir garing otomatis. 15-50kg / kantong adjustable, laju packing nyaéta 5-6s / kantong. Laju packing gancang, akurasi timbangan anu luhur, tingkat otomatisasi anu luhur, sareng operasi anu sederhana.

    6.1

    Panél Kontrol

    Kalayan kabinét kontrol listrik, anu gampang dioperasikeun, aman pikeun pagawé sareng gampang ngadalikeun pabrik mortir garing anu sederhana.

    Semi-automatic product (7)

    Kompresor hawa

    0.12m³, nyaimbangkeun tekanan hawa, nyadiakeun sumber hawa pikeun mesin packing pikeun packing gancang sarta arch rusak tina Hopper produk rengse.

    FAQ

    1.Kumaha kualitas produk anjeun?

    A: mesin kami anu dijieun mastikeun nurutkeun standar nasional jeung internasional, sarta kami pariksa unggal bagian leutik saméméh pangiriman.

    2. Kumaha ngeunaan harga?

    A: Kami diobral pabrik jeung bisa méré Anjeun harga panghandapna ti pasar, sarta kami boga kawijakan waktu nyimpen jeung jujur, urang cutatan sakumaha low-gancang pikeun customer wae tur masihan diskon nurutkeun kuantitas.

    3. Naon parabot sarta jasa anjeun tiasa nyadiakeun?
    A: Urang bisa nyadiakeun Anjeun solusi turnkey tutuwuhan mortir garing tina tata situs gawe ka mesin mortir garing, transportasi, instalasi jeung latihan, rumus mortir garing, sanggeus jasa jualan, rojongan teknis waktu hirup jsb.

    4. Naon kapasitas pabrik mortir garing anjeun?
    A: Urang boga kapasitas tutuwuhan mortir garing ti 3-30T / H sakumaha sarat anjeun, Sarta ogé bisa ngaropea mesin pikeun anjeun.

    5. Dupi anjeun masang pabrik mortir garing di nagara kuring?
    A: Leres, kami bakal ngirim insinyur ka nagara anjeun pikeun nungtun pamasangan sareng ngalatih pagawé anjeun pikeun ngoperasikeun mesin.

    Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan pabrik mortir garing kami, punten kirimkeun patarosan ka kami atanapi tinggalkeun nomer kontak anjeun pikeun kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami