. Cina Gampang Operasi 3-4T / H Basajan pabrik mortir garing pabrik mesin mortir garing sarta suppliers |MG
sirah_bg

Gampang Operasi 3-4T / H Sederhana pabrik mortir garing mesin mortir garing

Gampang Operasi 3-4T / H Sederhana pabrik mortir garing mesin mortir garing

pedaran pondok:

Ieu mesin mortir garingdirancang dumasar kana mixer tradisional, ditambahkeun sistem conveying bahan, bin gudang sarta mesin keusikan otomatis.Bahan-bahan anu dicampur-aduk bakal lebet kana tong panyimpen ngalangkungan pipa panyaluran bahan, sareng panyampurna tiasa tuang sacara berturut-turut sareng tiasa dianggo terus-terusan dina produksi garis aliran, tapi alat-alatna henteu langkung luhur 4 méter, sahingga ngarengsekeun masalah ningkatkeun bengkel.Ieu mangrupakeun garis produksi basajan tapi praktis.

 

 


  • Ngaran Produk:Tutuwuhan mortir garing basajan
  • Sertipikat:CE, ISO9001:2008
  • Voltaseu:380V, 415V, 440V atanapi ngaropéa
  • Buruh diperlukeun:2-3 pagawe
  • Wewengkon Worksho:300-500 m2
  • Total kakuatan:20KW
  • Rumus:Nyadiakeun haratis
  • Kauntungan:Pabrik jaminan kualitas langsung
  • Bahan atah :Semén, Keusik jeung aditif
  • Jenis mixer:Pita mixer atanapi mixer aci kembar sakumaha sarat
  • Katerangan

    Tag produk

    3T / H Basajan garing mortir Pergaulan Mesin loka Gawé di Kenya

     

    Panjelasan Produk

    MGDM-3.0 Garis produksi mortir garing basajan dianggo pikeun ngahasilkeun mortir garing kalayan kapasitas 3-4t / h.Ieu fitur di béaya rendah, kirang aréa pendudukan.Ieu ngawengku hiji mixer pita, dua potongan conveyors screw, hiji silo produk rengse tur hiji mesin packing otomatis, hiji compressor hawa, sarta hiji kabinét kontrol.Wewengkon anu dijajah: 25-35㎡, jangkungna: 3.2m.

     

    Investasi leutik

    Tapak Leutik

    Kaluaran luhur 3-4T / H

    Operasi gampang jeungPangropéa

    Parameter Téknis

    Parameter utama-MG 3T / H Basajan Mesin adun mortir garing
    Modél MGDM3.0
    Kapasitas 3T/H
    Pagawe diperlukeun 2-3 jalma
    Total kakuatan 20KW
    Total beurat 3.0T
    Gemblengna diménsi (L * W * H) 6000 * 3000 * 3200mm
    Angkutan 1 henteu.20" wadahna suku

    SPESIFIKASI

    Stasiun campuran mortir garing-campuran diwangun ku sistem anu béda pikeun ningkatkeun produk anjeun sareng nyayogikeun efisiensi kana jalur produksi anjeun.

    1

    Multi spiral pita mixer

    4

    Klep Port Mesin Packing

    2

    Screw Conveyor

    6

    Kabinet kontrol

    3

    Panyimpenan Silo

    5

    Kompresor hawa

    Theproduk perusahaangeus loba dipaké di leuwih ti 8.000 bahan wangunan usaha di Cina, sarta diékspor ka Kanada, Rusia, Koréa Kidul, Uni Émirat Arab, Afrika Kidul, Nigeria jeung saterusna leuwih ti 70 nagara jeung wewengkon, tampi ku mayoritas pamaké!

    Sertifikasi kualitas internasional ISO9001

    Unit sertifikasi CE Éropa

    Unit Déwan Aliansi Integritas

    Mesin ieu tiasa ngahasilkeun mortir garing di handap ieu:

    Pangeusi sela

    Masonry mortir

    Mortir témbok ipis jeung lemes

    bubuk plester

    mortir tahan cai

    mortir palapis berwarna

    mortir timer leveling

    Tembok plastering mortir

    mortir napel ubin keramik

    FAQ

    1.Kumaha kualitas produk anjeun?

    A: mesin kami anu dijieun mastikeun nurutkeun standar nasional jeung internasional, sarta kami pariksa unggal bagian leutik saméméh pangiriman.

    2. Kumaha ngeunaan harga?

    A: Kami diobral pabrik jeung bisa méré Anjeun harga panghandapna ti pasar, sarta kami boga kawijakan waktu nyimpen jeung jujur, urang cutatan sakumaha low-gancang pikeun customer wae tur masihan diskon nurutkeun kuantitas.

    3. Naon parabot sarta jasa anjeun tiasa nyadiakeun?
    A: Urang bisa nyadiakeun Anjeun solusi turnkey tutuwuhan mortir garing tina tata situs gawe ka mesin mortir garing, transportasi, instalasi jeung latihan, rumus mortir garing, sanggeus jasa jualan, rojongan teknis waktu hirup jsb.

    4. Naon kapasitas tutuwuhan mortir garing anjeun?
    A: Urang boga kapasitas tutuwuhan mortir garing tina 3-30T / H sakumaha sarat anjeun, Sarta ogé bisa ngaropea mesin pikeun anjeun.

    5. Dupi anjeun masang pabrik mortir garing di nagara kuring?
    A: Leres, kami bakal ngirim insinyur ka nagara anjeun pikeun nungtun pamasangan sareng ngalatih pagawé anjeun pikeun ngoperasikeun mesin.

    Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan pabrik mortir garing kami, punten kirimkeun patarosan ka kami atanapi tinggalkeun nomer kontak anjeun pikeun kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Chat Online WhatsApp!