head_bg

Pengering Keusik

  • MG Three Cylinder Rotary Sand Dryer

    MG Tilu Silinder Rotary Keusik Dryer

    Naon dryer Rotary tilu-silinder?

    Tilu-silinder dryer nyaéta bubuka téhnologi Éropa, nu diwangun ku tilu diaméter béda concentric silinder, sarta eta Kontak silih babarengan. Dina silinder kalawan Angle béda jeung pelat stripper jarak jeung piring pituduh, struktur ieu mastikeun drying bahan ku gravitasi sapanjang arah gerakan spiral, sarta eta tetep cukup waktu ingetan jeung dispersi cukup dina dryer silinder., Éta drying bahan dina. silinder ti jero tungku jeung aliran panas cukup bursa panas.

     

  • Three Cylinder Drum Sand Dryer

    Tilu Silinder Drum Keusik Dryer

    MG Tilu-silinder Rotary Dryer diwangun ku tilu silinder concentric kalayan diaméter béda. Struktur tilu-silinder husus ngajadikeun silinder jero jeung silinder tengah dikurilingan ku silinder luar pikeun ngabentuk hiji sistem insulasi termal sorangan. Panas dipancarkeun tina beungeut silinder jero jeung silinder tengah aub dina bursa panas bahan dina silinder luar, jeung silinder luar aya dina tungtung suhu low tina aliran gas panas, jadi wewengkon dissipation panas tur leungitna panas tina silinder nu nyata ngurangan. Énergi-nyimpen tilu-silinder dryer bisa ngamangpaatkeun pinuh panas runtah, ngurangan leungitna panas, ngaronjatkeun aréa bursa panas.

    MG dryer utamana dipaké pikeun drying keusik walungan, keusik konéng, pasir silika, keusik quartz, keusik mékanis jeung sagala rupa spésifikasi keusik, slag, kapur, lebu batubara, liat jeung sajabana.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami