head_bg

Raymond Mill

  • 2021 high efficiency vertical type stable performance Raymond mill machine

    2021 efisiensi tinggi tipe nangtung stabil kinerja mesin ngagiling Raymond

    Raymond ngagiling nyaéta ngagiling bubuk panganyarna innovatively dirancang ngaliwatan panalungtikan jero ku para ahli dina dasar jangka panjang ngagiling bubuk panalungtikan sarta pangalaman ngembangkeun. Pangwangunanna nyerep téknologi sareng konsép ngagiling bubuk Éropa panganyarna, sareng ngahijikeun saran ti 9158 konsumén pabrik bubuk. Ngagiling Ieu sampurna satisfies tungtutan produksi konsumén on 200-33μm (80-425Mesh) bubuk rupa.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami