head_bg

produk

  • Intelligent Robot palletizer

    Palletizer Robot calakan

    The palletizer robot bisa dipaké dina loba garis produksi, nyadiakeun calakan, mechanization pikeun situs produksi. Éta mangrupikeun sistem logistik palletising anu tiasa dianggo dina industri bir, cai, inuman lemes, susu, inuman sareng bahan pangan sareng sajabana. .

  • MG Three Cylinder Rotary Sand Dryer

    MG Tilu Silinder Rotary Keusik Dryer

    Naon dryer Rotary tilu-silinder?

    Tilu-silinder dryer nyaéta bubuka téhnologi Éropa, nu diwangun ku tilu diaméter béda concentric silinder, sarta eta Kontak silih babarengan. Dina silinder kalawan Angle béda jeung pelat stripper jarak jeung piring pituduh, struktur ieu mastikeun drying bahan ku gravitasi sapanjang arah gerakan spiral, sarta eta tetep cukup waktu ingetan jeung dispersi cukup dina dryer silinder., Éta drying bahan dina. silinder ti jero tungku jeung aliran panas cukup bursa panas.

     

  • MG Pneumatic Automatic Valve Packing Machine with Bag Push Device

    MG Pneumatic otomatis klep paking Mesin jeung Kantong Push Alat

    Kalawan hdarajat automation jeung relay calakan listrik sarta instrumen calakan pikeun kontrol, éta Anyar Tipe Pneumatik Valve Packaging Mnyeri nyaeta efisien, stabil sarta gampang pikeun beroperasi. Ngaliwatan desain pneumatic tepat, mesin sagemblengna ngaleungitkeun maké mékanis, telatr kasusah pangropéa greatly ngurangan, mesin boga kantong otomatis Teken fungsi, pagawe ngan perlu nempatkeun kantong (saku katup) asup pikeun ngahontal operasi bungkusan.

  • Automatic Valve Type 15-50kg Dry Cement Sand Mortar Powder Packing Machine

    Otomatis klep Tipe 15-50kg semén garing keusik mortir Bubuk Packing Mesin

    Seueur industri nganggo kantong klep pikeun nyebarkeun produkna, anu dieusi ku packer kantong klep komérsial. Fungsi tina kantong klep packer nyaéta pikeun akurat méteran kaluar jumlah diperlukeun produk kana kantong dina ragam efisien. Pembungkus kantong klep dianggo dina rupa-rupa industri anu ngarangkep garing, bubuk padet massal sareng produk granular. Sababaraha produk umum nyaéta semén, grout, pupuk, tipung, séréal, campuran refractory, sareng gula. Mesin ngeusian kantong klep ieu nganggo leungeun baju kabuka dina kantong pikeun ngenalkeun produk. Leungeun baju fungsina salaku klep cek pikeun ngajaga produk tina ngayak tina kantong saatos dieusian.

  • 2021 China New Technology Full Automatic Dry Mortar Production Line

    2021 Cina Téhnologi Anyar Full Otomatis Garing Mortir Produksi Line

    mortir garing disebut ogé pre-dicampur mortir, nu dijieun di pabrik ku batching tepat na campur seragam. Éta tiasa dianggo langsung ku nambihan cai dina situs konstruksi. Cai mibanda sipat béda sanajan nambahkeun aditif béda. Paménta pikeun mortir garing parantos ningkat gancang kusabab istighfar anu luar biasa dibandingkeun sareng produksi mortir di tempat padamelan.

    MG tipe Anyar garis produksi mortir garing otomatis ngagunakeun téhnologi Éropa panganyarna. Ieu ngalengkepan silos gudang materail Raw, conveyors screw, Hopper timbangan otomatis, silos aditif, sistem dosing aditif, Hopper premix, ganda aci ngawelah mixer, finish produk Hopper, Mesin packing Otomatis, kolektor lebu, compressor hawa, kabinét kontrol PLC. The Robot palletlizer, Jumbo kantong mesin packing, bulk sistem loading treuk urang tiasa digitus ka customer sakumaha sarat.

  • MG Dry Mortar Plant with Bulking and Jumbo Bag Packing System in Shandong, China

    MG Dry Mortar Plant sareng Bulking sareng Jumbo Bag Packaging System di Shandong, Cina

    MG Plant mortir garing kalawan Bulking jeung Jumbo Kantong Packing System ditingkatkeun dina pabrik mortir garing otomatis pinuh. Dumasar model béda kembar shafts agravic mixer atawa Bajak babagi Mixer, anu Kapasitas campur tiasa ngahontal 10-40t / h, Insinyur MG mendesain anu sanés mindahkeun hopper jeung dua atawa tilu cara sambungan gabungan handapeun mixer, ku kituna bahan bisa dipindahkeun kana dua atawa tilu cara pikeun kantong leutik, jumbo kantong sistem packing sarta sistem bulking.

     

  • MG 10-12T/H Full Automatic Dry Mortar Mixing Plant Installed in Kosovo

    MG 10-12T / H Full otomatis garing mortir Pergaulan Plant dipasang di Kosovo

    MG 10-12T / H Full otomatis garing mortir Pergaulan Plant dirancang nurutkeun konsép panganyarna di Éropa, produksi ieu adopts sistem kontrol otomatis komputer PLC canggih, nu kapasitas produksina bisa ngahontal 10-70 ton per jam gumantung kana konfigurasi sistem. .

    Biasana pabrik mortir garing otomatis pinuh kedah diwangun ku sistem panyimpenan bahan baku, conveying sareng sistem timbangan otomatis, sistem pencampuran, sistem packing, sistem kompresor hawa, ngumpulkeun lebu, sistem kontrol PLC, jsb.

  • 2021 New Product 3-4T/H Simple dry mortar plant dry mortar machines

    2021 Produk anyar 3-4T / H Sederhana pabrik mortir garing mesin mortir garing

    Ieu mesin mortir garing dirancang dumasar kana mixer tradisional, ditambahkeun sistem conveying bahan, bin gudang sarta mesin keusikan otomatis. Bahan-bahan anu dicampur ogé bakal lebet kana tong panyimpen via pipa anu ngangkut bahan, sareng panyampurna tiasa dipasihkeun sacara berturut-turut sareng dianggo terus-terusan dina produksi garis aliran, tapi alat-alatna henteu langkung luhur 4 méter, sahingga ngarengsekeun masalah naékkeun bengkel. Sumawona, éta tiasa ngawujudkeun pangukuran sareng ngeusian otomatis, ku kituna, éta henteu ngan ukur ngahémat waktos sareng énergi tapi ogé tiasa langkung akurat. Merlukeun sakedik investasi, tapi tiasa ngamuat, beurat sareng ngarangkep bahan sacara otomatis; teu heran, eta mangrupakeun garis produksi basajan tapi praktis.

  • Zhengzhou MG Brand 15-20T/H Full Automatic Dry Mortar Mixing Plant Tile Adhesive Making Manufacture

    Zhengzhou MG Brand 15-20T / H Full otomatis garing mortir Pergaulan Plant Genténg napel Nyieun Pabrik

    runtuyan MG tutuwuhan mortir garing dumasar kana konsép design panganyarna di Éropa, produksi ieu adopts sistem komputer otomatis-kontrol, anu kapasitas produksina bisa ngahontal 30-100 sarébu ton per taun gumantung kana konfigurasi sistem. Jalur produksi diwangun ku sistem panyimpen, pangukuran sareng sistem batching, sistem conveying, sistem campuran, sistem kompresor hawa, sistem bungkusan, sareng sistem dedusting, jsb.

  • 20-30T/H Dry Mortar Mixing Plant for Sale Manufacture

    20-30T / H garing mortir Pergaulan Plant pikeun diobral Pabrik

    runtuyan MG tutuwuhan mortir garing dumasar kana konsép design panganyarna di Éropa, produksi ieu adopts sistem komputer otomatis-kontrol, anu kapasitas produksina bisa ngahontal 30-100 sarébu ton per taun gumantung kana konfigurasi sistem. Jalur produksi diwangun ku sistem panyimpen, pangukuran sareng sistem batching, sistem conveying, sistem campuran, sistem kompresor hawa, sistem bungkusan, sareng sistem dedusting, jsb.

  • Impulse dust collector

    Koléktor lebu dorongan

    MG DMC Pulsa Kantong Dust Coléktor ngagunakeun hawa dikomprés salaku médium beberesih, hawa dikomprés dileupaskeun instan ngaliwatan mékanisme suntik pulsed, jeung hawa-tekanan luhur induces hawa sabudeureun kana kantong filter dina speed tinggi, nu ngabalukarkeun kantong filter rék dilegakeun gancang. Lebu akumulasi dina beungeut kantong filter ieu exfoliated ku cara shock sarta aliran hawa sabalikna. Lebu dina beberesih ragrag kana hopper ngumpulkeun, anu discharged tina awak ngaliwatan klep lebu handap. Desain ieu kompak dina struktur, merenah dina pangropéa,anu boga ciri énergi kinétik panyabutan lebu badag sarta efisiensi panyabutan lebu tinggi. Hal ieu loba dipaké dina purifikasi lebu ngandung gas dina bahan wangunan, pertambangan, industri kimia, batubara, ngolah bubuk jeung industri lianna.

  • Dry Mortar Mixing Plant

    Tutuwuhan Campur mortir garing

    Kualitas Alus sareng Pangalaman Profesional 20 Taun

    Profésional Dipercaya Ékonomi Lingkungan Nangtayungan

     

  • China latest technology full automatic wall putty mortar plant

    Cina téhnologi panganyarna pinuh témbok otomatis pabrik putty mortir

    MG runtuyan ubin napel tutuwuhan mortir dumasar kana konsép design panganyarna di Éropa, produksi ieu adopts sistem otomatis-kontrol komputer canggih, anu kapasitas produksina bisa ngahontal 30-100 sarébu ton per taun gumantung kana konfigurasi sistem. Jalur produksi diwangun ku sistem panyimpen, pangukuran sareng sistem batching, sistem conveying, sistem campuran, sistem kompresor hawa, sistem bungkusan, sareng sistem dedusting, jsb.

  • MG Impulse Bag Dust Collector For Dry Mortar Mixing Plant Factory

    MG Impulse Bag Debu Kolektor Pikeun Pabrik Pabrik Campuran Mortir Garing

    kolektor lebu MG Impulse adopts metoda beberesih suntik pulsa tunggal, nu boga kaunggulan pangaruh beberesih alus, efisiensi purifikasi tinggi jeung kapasitas penanganan tinggi, hirup layanan deui tina Filter-kantong, kirang pangropéa pikeun mastikeun na aman tur dipercaya dina operasi.

     
    Sistim nu loba dipaké dina metallurgy, bahan wangunan, mesin, industri kimia, pertambangan jeung industri lianna tina panyabutan lebu non-serat industri jeung recovery bahan.
  • Raw material storage silo cement storage silo 60T 100T-bolted type for export

    Panyimpen bahan baku silo neundeun semén silo 60T 100T-bolted tipe pikeun ékspor

    Harga Pabrik 60 Ka 300 Ton Bolted Detachable Semén Silo Bins pikeun flyash semén, mortir beton, agrégat ect. mangrupa gudang tank enclosed bahan bulk, cocog pikeun nyimpen gandum, semén, fly ash jeung bahan bulk lianna. Aya sistem tingkat on tank, éta bisa nembongkeun lokasi bahan jeung sabaraha, Arch marake alat bisa nyabut déposisi bahan disababkeun ku kuat pikeun panjang teuing. Silo semén (silo gudang) jeung pompa screw dipaké pikeun nepikeun bahan ka unggal lokasi, instalasi gampang tank, aman tur dipercaya mangrupa idéal pikeun sagala jinis tank stirrer.

  • MG 3-4T/H Simple Dry Mortar Production Line

    MG 3-4T / H Line Produksi mortir garing basajan

    MG Multi Spiral Ribbon Mixer, dirarancang dina mixer U-tipe tradisional, mangrupikeun desain campuran agul pita tilu lapisan pang anyarna. A tutuwuhan lengkep ngawengku hiji set nyoco conveyor screw, hiji pita mixer, hiji screw conveyor kadua, hiji tungtung produk Hopper, hiji mesin klep packing, hiji compressor hawa sarta panel kontrol umum. Tutuwuhan ieu nyadar dahar bahan, campur otomatis, ngeusian sarta prosés produksi bungkusan, kalawan fitur basajan tur praktis, operasi gampang jeung kirang investasi pikeun ngamimitian usaha.

    Production output: 3-4T/H; Area occupation < 20 m; Jangkungna <3,5 méter; Pagawe diperlukeun: 2-3 jalma.

  • Valve Port Dry Mortar Packing Machine

    Klep Port garing mortir packing Mesin

    mesin packing 1.This adopts alat pangukuran komputerisasi, sahingga bisa beurat akurat, nedunan stably sarta dioperasikeun gampang.

    2. Awak mesin ieu tos rengse disegel na oge eta geus kdu jeung bubuka dedusting. Strukturna lumayan sareng awét sareng tiasa ngawujudkeun produksi lingkungan dina rasa anu leres

    mesin 3.This leutik dina volume, low di beurat tur merenah pikeun nyaluyukeun jeung ngajaga; sajaba ti, hatur nuhun kana mekatronika na, éta bisa ngahemat énérgi listrik.

    4.MG runtuyan mesin bungkusan bisa digolongkeun kana tipe impeller jeung tipe Pneumatic nu make kontrol PLC nurutkeun kana mode discharging bahan maranéhanana;

    5.Wide aplikasi: mesin Ieu bisa dilarapkeun teu ukur dina bungkusan tina mortir garing tapi ogé dina bungkusan bubuk lianna atawa bahan partikel, sagampil semén, mortir garing, ngapung lebu, jeruk, kalsium karbonat, bubuk talcum, gips, bentonit, kaolin, karbon hideung, alumina, bubuk bahan seuneu, bahan granule jeung saterusna.

  • High Productivity Dry Mortar Mixing Production Line

    Produktivitas tinggi mortir Pergaulan Line Produksi

    runtuyan MG tutuwuhan mortir garing dumasar kana konsép design panganyarna di Éropa, produksi ieu adopts sistem komputer otomatis-kontrol, anu kapasitas produksina bisa ngahontal 30-100 sarébu ton per taun gumantung kana konfigurasi sistem. Jalur produksi diwangun ku sistem panyimpen, pangukuran sareng sistem batching, sistem conveying, sistem campuran, sistem kompresor hawa, sistem bungkusan, sareng sistem dedusting, jsb.

  • 6-8T/H Semi-automatic dry mortar production line

    6-8T / H Semi-otomatis garis produksi mortir garing

    MGDM-3.2 mortir garing Pergaulan garis produksi disebut oge énergi-nyimpen mortir garing Pergaulan garis, mortir garing Pergaulan mesin, alat-alat Pergaulan mortir garing. Ieu salah sahiji jenis semi-otomatis pabrik mortir garing, bahan baku bakal eupan kana lift LIPI ku manual, Pergaulan, packing nyaeta otomatis. Pabrik mortir garing Semi-otomatis ieu tiasa ngalengkepan hiji atanapi dua set mesin packing salaku sarat kapasitas palanggan. Kapasitas tiasa 6-8T / H. Éta mangrupikeun pilihan idéal pikeun nyetél pabrik mortir garing kalayan harga anu lumayan sareng refound gancang.

     

     

  • 2021 high efficiency vertical type stable performance Raymond mill machine

    2021 efisiensi tinggi tipe nangtung stabil kinerja mesin ngagiling Raymond

    Raymond ngagiling nyaéta ngagiling bubuk panganyarna innovatively dirancang ngaliwatan panalungtikan jero ku para ahli dina dasar jangka panjang ngagiling bubuk panalungtikan sarta pangalaman ngembangkeun. Pangwangunanna nyerep téknologi sareng konsép ngagiling bubuk Éropa panganyarna, sareng ngahijikeun saran ti 9158 konsumén pabrik bubuk. Ngagiling Ieu sampurna satisfies tungtutan produksi konsumén on 200-33μm (80-425Mesh) bubuk rupa.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami