head_bg

Palletizer

  • Intelligent Robot palletizer

    Palletizer Robot calakan

    The palletizer robot bisa dipaké dina loba garis produksi, nyadiakeun calakan, mechanization pikeun situs produksi. Éta mangrupikeun sistem logistik palletising anu tiasa dianggo dina industri bir, cai, inuman lemes, susu, inuman sareng bahan pangan sareng sajabana. .

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami