head_bg

Mesin bungkusan

  • MG Pneumatic Automatic Valve Packing Machine with Bag Push Device

    MG Pneumatic otomatis klep paking Mesin jeung Kantong Push Alat

    Kalawan hdarajat automation jeung relay calakan listrik sarta instrumen calakan pikeun kontrol, éta Anyar Tipe Pneumatik Valve Packaging Mnyeri nyaeta efisien, stabil sarta gampang pikeun beroperasi. Ngaliwatan desain pneumatic tepat, mesin sagemblengna ngaleungitkeun maké mékanis, telatr kasusah pangropéa greatly ngurangan, mesin boga kantong otomatis Teken fungsi, pagawe ngan perlu nempatkeun kantong (saku katup) asup pikeun ngahontal operasi bungkusan.

  • Automatic Valve Type 15-50kg Dry Cement Sand Mortar Powder Packing Machine

    Otomatis klep Tipe 15-50kg semén garing keusik mortir Bubuk Packing Mesin

    Seueur industri nganggo kantong klep pikeun nyebarkeun produkna, anu dieusi ku packer kantong klep komérsial. Fungsi tina kantong klep packer nyaéta pikeun akurat méteran kaluar jumlah diperlukeun produk kana kantong dina ragam efisien. Pembungkus kantong klep dianggo dina rupa-rupa industri anu ngarangkep garing, bubuk padet massal sareng produk granular. Sababaraha produk umum nyaéta semén, grout, pupuk, tipung, séréal, campuran refractory, sareng gula. Mesin ngeusian kantong klep ieu nganggo leungeun baju kabuka dina kantong pikeun ngenalkeun produk. Leungeun baju fungsina salaku klep cek pikeun ngajaga produk tina ngayak tina kantong saatos dieusian.

  • Valve Port Dry Mortar Packing Machine

    Klep Port garing mortir packing Mesin

    mesin packing 1.This adopts alat pangukuran komputerisasi, sahingga bisa beurat akurat, nedunan stably sarta dioperasikeun gampang.

    2. Awak mesin ieu tos rengse disegel na oge eta geus kdu jeung bubuka dedusting. Strukturna lumayan sareng awét sareng tiasa ngawujudkeun produksi lingkungan dina rasa anu leres

    mesin 3.This leutik dina volume, low di beurat tur merenah pikeun nyaluyukeun jeung ngajaga; sajaba ti, hatur nuhun kana mekatronika na, éta bisa ngahemat énérgi listrik.

    4.MG runtuyan mesin bungkusan bisa digolongkeun kana tipe impeller jeung tipe Pneumatic nu make kontrol PLC nurutkeun kana mode discharging bahan maranéhanana;

    5.Wide aplikasi: mesin Ieu bisa dilarapkeun teu ukur dina bungkusan tina mortir garing tapi ogé dina bungkusan bubuk lianna atawa bahan partikel, sagampil semén, mortir garing, ngapung lebu, jeruk, kalsium karbonat, bubuk talcum, gips, bentonit, kaolin, karbon hideung, alumina, bubuk bahan seuneu, bahan granule jeung saterusna.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami