sirah_bg

Naon bahan bubuk putty dijieunna tina?Naon pancegahan khusus pikeun panggunaan jalur produksi bubuk putty

Lamun datang ka bubuk putty, Kuring yakin dulur wawuh jeung eta.Ieu mangrupikeun salah sahiji bahan anu biasa dianggo dina hiasan bumi.Naon bahan baku tina bahan ieu?Hayu urang nyandak anjeun terang.

Naon bahan bubuk putty dijieunna tina?Naon pancegahan khusus pikeun panggunaan jalur produksi bubuk putty

https://www.drymortarmix.com/congratulation-on-ningxia-haiyuan-county-thermal-insulation-mortar-production-line-and-putty-powder-production-line-put-into-produce/https://www.drymortarmix.com/congratulation-on-ningxia-haiyuan-county-thermal-insulation-mortar-production-line-and-putty-powder-production-line-put-into-produce/

Putty bubuk dijieunna tina jumlah luyu semén bodas, bubuk heubeul jeung bubuk talc.aditif béda ditambahkeun nurutkeun rumus béda.

1. Rumus bubuk putty témbok interior biasa

bubuk karét 2 ~ 2.2%, bubuk Shuangfei (atawa bubuk talc) 98%

2. Rumus bubuk putty témbok interior karasa tinggi biasa

bubuk karét 1.8 ~ 2.2%, bubuk Shuangfei (atawa bubuk talc) 90 ~ 60%, bubuk gips terhidrasi (wangunan gips, hemihydrate gips) 10 ~ 40%

3. Rumus bubuk putty pikeun teu karasa tinggi na témbok interior lalawanan cai

Formula 1: bubuk karét 1 ~ 1,2%, bubuk Shuangfei 70%, bubuk kalsium lebu 30%

Formula 2: bubuk karét 0,8 ~ 1,2%, bubuk Shuangfei 60%, bubuk kalsium kapur 20%, semén bodas 20%

4. Rumus bubuk gypsum putty biasa

Bubuk napel dempul (nsjf-22) 1 ~ 2%, bubuk gips terhidrasi (gedong gipsum, gips hemihydrate) 70%, bubuk talc (atanapi bubuk laleur ganda) 30%, retarder gips 1%

5. Rumus bubuk putty kayu waterborne

Waterborne kai bubuk karét putty (nsjf-12) 8 ~ 10%, bubuk Shuangfei (bubuk kalsium beurat) 60%, bubuk gips 24%, bubuk talc 6 ~ 8%

6. Rumus karasa tinggi, bisa diumbah jeung mildew buktina bubuk putty témbok interior

Formula 1: bubuk karét 0.4 ~ 0.45%, bubuk Shuangfei 70%, bubuk kalsium lebu 30%

Formula 2: bubuk karét 0,4 ~ 0,45%, bubuk Shuangfei 60%, bubuk kalsium kapur 20%, semén bodas 20%

7. Rumus bubuk putty témbok exterior berwarna

Nsjf-6 warna bubuk karét putty 1 ~ 1,5%, semén bodas 425 # 10%, bubuk kalsium kapur refined (kalsium oksida ≥ 70%) 15%, Nexium anti cracking aditif 2%, nano bentonite 5%, keusik quartz (whiteness ≥ 85%, silikon ≥ 99%) 15%, warna konéng jade bubuk 52%, warna putty Nexium modifier 0.2%

Naon pancegahan khusus pikeun panggunaan jalur produksi bubuk putty

1, Sateuacan resmina dimimitian produksi, éta pangalusna pikeun pariksa unggal port bahan, kayaning port feed, port ngurangan, port observasi, jsb Eusi inspeksi utama kaasup naha aya urusan asing.Upami aya, éta kedah dibersihkeun sateuacan produksi.

2, Motor dina alat-alat nu mana wae nu kudu reliably grounded salila operasi, sarta éta pangalusna pikeun ngalakonan engine panas dianggurkeun sanggeus 5-10 menit sanggeus ngamimitian, sarta ngolah jeung produksi bisa dilaksanakeun ngan sanggeus sagalana geus normal.

3, Dina raraga pikeun mastikeun kasalametan hirup pamaké dina prosés produksi jeung karya, saklar kontrol unggal alat kudu ngalakonan perlakuan anti leakage.

4, alat-alat ieu ditandaan ku indikator steering, jadi pariksa naha arah ngajalankeun pakakas bisa sarua jeung arah dieusian.Lamun kapanggih yén éta téh abnormal jeung terus dipaké, éta bakal ngabalukarkeun karuksakan kana alat.

5, Sanajan pangropéa garis produksi bubuk putty badag nyaéta troublesome, éta karya diperlukeun.Pangropéa rutin tiasa ningkatkeun umur jasa alat-alat, sareng pangropéa sareng perbaikan alat-alat kedah réngsé ku profésional.

6, Pikeun lingkungan, éta kudu garing, ventilated tur beberes.Lingkungan anu lembab bakal ngagancangkeun korosi alat sareng ngirangan umur jasa alat.

7, Nengetan mariksa firmness bagian dibereskeun.Nalika parabot kapanggih leupas, sanajan eta disaluyukeun.

8, Modeu kerja alat-alat nyaéta campur gaul.Salila campuran tunggal, jumlah campuran teu kudu ngaleuwihan rentang dieusian, disebutkeun parabot bakal ngajalankeun overload sarta ngabalukarkeun gagalna.

9, Mesin kedah kosong nalika ngamimitian.

Naon bahan bubuk putty dijieunna tina?Naon pancegahan khusus pikeun panggunaan jalur produksi bubuk putty?Lamun hayang ngahasilkeun bubuk putty mumpuni, Anjeun kudu milih rumus bubuk putty cocog, sarta ngalakukeun pakasaban alus dina pangropéa tina garis produksi pikeun mastikeun operasi normal pakakas, ku kituna pikeun ngahasilkeun produk nyugemakeun ka konsumén.


waktos pos: Mar-07-2022
Chat Online WhatsApp!