sirah_bg

Naon fungsi spésifik tina moyok plastering lightweight, sarta kumaha eta diwangun?

1654131407136247

Aya seueur jinis gypsum, utamina dianggo pikeun ngawangun témbok sareng lantai.Ayeuna, moyok plastering lampu loba dipaké pikeun pangwangunan leveling témbok.Naon peran plastering lightweight jeung kumaha carana ngawangun eta?Tuturkeun kuring ningali éta.

Peran lampu plastering moyok

Salila pangwangunan moyok plastering lampu, Sprinkle cai atawa panganteur agén dina beungeut témbok, lajeng ngalakukeun konstruksi tulangan.Ketebalan tulangan tulangan umumna 1 cm.Éta cocog pikeun ngadalikeun éta dina 5-6 mm.Saatos gips plastered dina témbok kabentuk, sésana moyok plastering lampu scraped na smoothed sakabéhna pikeun minuhan sarat konstruksi flatness.

Métode pangwangunan plastering lightweight

Numutkeun kana léngkah konstruksi normal, konstruksi sacara efektif tiasa nyingkahan fenomena hollowing sareng retakan témbok.

1. Ngabersihan lebu, kokotor, noda minyak, agén release jeung zat séjén dina beungeut basa.2. baseuh beungeut dasar, baseuh beungeut base jeung cai, lajeng ngubaran roughness tina beungeut dasar kalawan agén panganteur.

3. surfaces base bahan béda kudu diteundeun kalawan bolong serat kaca, sarta rubak kudu antara 150 ~ 300mm tina lebar tumpang tindihna unggal basa.

4. Light plastering gips perlu dipaké dina satengah jam sanggeus aduk, sarta gips sanggeus drying teu bisa dicampurkeun jeung cai.

5. Ketebalan smear nyaeta (5-25)mm bisa dipaké sakali, sarta (25-35)mm bisa dibagi jadi dua kali.

6. Suhu konstruksi jero ruangan dina usum tiris luhur 5 derajat, sareng dina usum panas, éta suhu luhur sareng angin, janten panto sareng jandéla kedah ditutup.

7. Reinforcing syarat bar: nalika jangkungna témbok téh ≤3.5m, nyieun bar kuat, sarta jarak antara dua bar nyaeta ≤1.5mm;lamun jangkungna témbok téh> 3.5m, éta sasaena nyieun bar horizontal, jarak antara dua bar nyaeta ≤2m, sarta rubak bar nyaeta 30mm-50mm.

8. The slurry gips teu kudu kakeunaan Uap jeung hujan.

Naon fungsi spésifik tina moyok plastering lightweight, sarta kumaha eta diwangun?

Fitur

Dibandingkeun sareng semén, daya tahanna bakal langkung saé, sareng panyalindungan lingkunganana saé, héjo sareng henteu toksik pikeun dianggo;eta boga kohési kuat, shrinkage leutik, teu gampang layu atawa gugur, teu gampang kerung, teu gampang rengat;konstruksi na Éta merenah, kirang lebu dina taneuh, sarta gancang beroperasi;kakuatan na naek gancang, éta gampang garing, éta bisa nyepetkeun kamajuan konstruksi, sarta éta cocog pikeun proyék-proyék kalawan jumlah badag plastering sarta periode konstruksi ketat;Éta ogé gaduh insulasi termal anu saé, anu ngabantosan nyaluyukeun suhu jero ruangan.

Tindakan pancegahan

moyok plastering lightweight boga ciri beurat hampang, résistansi seuneu, résistansi Uap, processing gampang jeung instalasi basajan.moyok plastering lightweight utamana dipaké pikeun plastering jeung insulasi termal tembok jeung floors (bata aerated, tembok bata, tembok beton, roofs) di wewengkon garing.Ketebalan konstruksi témbok téh 6-20mm, sarta total ketebalan tina moyok luhur kirang ti 10mm.

Pikeun nyegah kagaringan kaleuleuwihan, bubuk gips teu kedah dicampur sareng zat sanés.Dina konstruksi usum panas atawa konstruksi drywall, cai kudu wetted saméméh konstruksi.Suhu konstruksi anu cocog nyaéta 5-40 darajat Celsius, nyingkahan dinten hujan, suhu luhur sareng konstruksi cuaca tiris.

Saatos gypsum plastering lightweight diatur, kakuatan na naek jeung panurunan tina eusi cai, sarta eta bisa ngagabung jeung karakteristik nyerep cai slow beton hawa-entrained pikeun ngahasilkeun kakuatan sakabéh alus.Gypsum plastering lightweight boga sipat miceun Uap alus.Saatos drying, éta boga pangaruh Uap-miceun alus dina drying beton aerated, Ngahindarkeun rupa kalemahan disababkeun ku eusi cai henteu rata dina beton aerated.


waktos pos: Jun-02-2022
Chat Online WhatsApp!