sirah_bg

Naon investasi anu diperlukeun pikeun ngawangun pabrik bubuk putty

Bahan baku bubuk putty utamana bubuk shuangfei jeung bubuk gips.Lamun anjeun leumpang di jalan jeung pariksa warta, aya advertisements pikeun bubuk putty madhab.Upami anjeun hoyong mésér bumi atanapi ngahias, anjeun moal tiasa ngalakukeun tanpa bubuk dempul, janten ngawangun pabrik bubuk dempul peryogi investasi mana?Hayu atuh ngenalkeun ka anjeun handap.

Naon investasi anu diperlukeun pikeun ngawangun pabrik bubuk putty

1. Investasi dina alat sorangan:

Komposisi alat tina garis produksi sorangan langsung mangaruhan harga sakabéh, kaluaran, fineness produk rengse, standar konfigurasi, jsb sadayana mangaruhan seleksi parabot, hasilna béda dina investasi harga sakabéh.

2. Angkutan sareng investasi instalasi:

1651888481153686

 

Angkutan alat produksi bubuk putty umumna ditanggung ku pangguna.Biaya transportasi jarak jauh leuwih luhur, nu bakal akumulasi dina investasi harga garis produksi, sarta waragad tetep piling, pigura baja, jsb dina situs instalasi ogé kudu kaasup kana investasi.

3. Investasi infrastruktur situs:

Pilihan situs sareng perenah situs ogé bagian tina investasi.Situs kudu disusun sabisa mungkin.Bin dahar kudu deukeut jeung arah asup pakarangan bahan.Produk rengse kudu diangkut jeung kantong gampang.Alat-alat suplai cai sareng listrik kedah dipasang caket sareng pangguna utama.Luyu jeung "prinsip pangcaketna".

4. Engke investasi dina cai, listrik, tanaga gawé, jeung sajabana:

Naha garis produksi nyaéta pondasi dina tahap awal, instalasi dina tahap tengah, atawa dina tahap engké, éta bakal ngarugikeun loba cai, listrik, tanaga gawé jeung waragad lianna, sarta eta oge kudu alesan diitung dina biaya investasi sakabéh. tina produksi lin

Naon investasi anu diperlukeun pikeun ngawangun pabrik bubuk putty

Garis produksi hibrida otomatis pinuh nyerep konsép desain Éropa canggih, ngadopsi tata perenah munara sacara gembleng, sareng sistem manajemen ditambihan ku téknologi manajemén modular énggal, anu ningkatkeun pisan fungsi dialog manusa-mesin sareng darajat otomatisasi.Gumantung kana konfigurasi, kaluaran garis produksi ieu bisa ngahontal 30,000-100,000 ton per taun.

Jalur produksi utamana diwangun ku sistem panyimpen bahan baku, sistem timbangan batching, sistem conveying, sistem pergaulan, sistem kasaimbangan fase gas, sistem bungkusan sareng sistem panyabutan lebu.Sistem kontrol utama ngaluarkeun parentah produksi nurutkeun rumus prosés dipilih, sarta sistem otomatis extracts bahan baku tina bin gudang nurutkeun proporsi.).Saatos nyumponan sarat akurasi campuran, mortir rengse diangkut ka gudang produk rengse kalayan fungsi campur sekundér tur asup kana sistem bungkusan otomatis, nu greatly ngaronjatkeun efisiensi kaluaran.


waktos pos: May-07-2022
Chat Online WhatsApp!