sirah_bg

Peri sareng Strabag nyiptakeun gedong dicitak 3D munggaran di Austria

Wangunan 125 méter pasagi dicitak dina 45 jam di pabrik pencampuran aspal Strabag di Hausleiten, Austria kalér, ngagunakeun mortir garing anu disayogikeun ku Lafarge nganggo printer Bod2 buatan perusahaan Denmark Cobod.
Berthold Kren, CEO Lafarge Austria, nyarios: "Arsitéktur anu dicitak bakal ngabantosan ngadamel basa anyar, digital sareng canggih pikeun beton.
"Aplikasi tina bahan pinter anu compelling sarta nawarkeun gelar luhur kabebasan arsitéktur dina desain.Éta ngamungkinkeun urang ngawangun langkung seueur kalayan sakedik. ”
Anggota dewan Strabag Klemens Haselsteinerm ditambahkeun: "Percetakan beton nyadiakeun supir inovasi penting pikeun industri konstruksi sarta mangrupa tambahan seru kana rentang métode konstruksi aya.
"Ngaliwatan tés praktis ieu, kami ngarepkeun ngembangkeun téknologi percetakan beton 3D babarengan sareng mitra kami Peri sareng Lafarge.Perencanaan sareng desain gabungan Hausleiten parantos ngahasilkeun sababaraha wawasan anu penting pikeun masa depan.


waktos pos: Jun-22-2022
Chat Online WhatsApp!