head_bg

Dina 2021,6, 25, MG instalasi panganyarna 50T / H tutuwuhan mortir garing pinuh otomatis ngalengkepan 30T / H dryer keusik dipasang di Ordos, Inner Mongolia.

Dina 2021,6, 25, MG instalasi panganyarna 50T / H tutuwuhan mortir garing pinuh otomatis ngalengkepan 30T / H dryer keusik dipasang di Ordos, Inner Mongolia. Ieu susunan tutuwuhan mortir garing otomatis pinuh ngagunakeun struktur tipe Tower, nu mastikeun pabrik teu nempatan ka loba spasi. Éta bungkusan tutuwuhan ieu kami dirancang salaku sarat customer ngagunakeun sistem loading treuk bulk. Ieu mangrupikeun sistem pembuangan otomatis anu éfisién anu dikembangkeun ku perusahaan kami. Sistim dosing aditif dirancang salaku timbangan otomatis tur dosing. Kadali tutuwuhan ieu ngagunakeun sistem kabinét kontrol PLC panganyarna. Tutuwuhan mortir garing pinuh otomatis pinuh otomatis tur efisiensi tinggi! 

news (1)
news (2)

waktos pos: Jul-14-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami