sirah_bg

Kaahlian pangropéa pakakas bubuk putty

alat-alat bubuk putty utamana dipaké pikeun nyampur bubuk putty, sarta eta oge perlu ngalakukeun pagawean pangropéa sapopoé, utamana pangropéa biasa.Hayu atuh babagi sareng anjeun kaahlian pangropéa parabot bubuk putty.

Kaahlian pangropéa pakakas bubuk putty

Kaahlian pangropéa pakakas bubuk putty

è…»å ç²‰è®¾å¤‡çš „ä¿ å…»æŠ€å·§

1. Nalika musim robah, komponén sistem tina mixer bubuk putty perlu inspected na repaired.

2. Pariksa fastening sahiji bagian tina mixer bubuk putty jeung beberesih sahiji bagian.

3. Lubricate komponén tina parabot mortir garing saméméh jeung sanggeus operasi.

4. Pariksa kaayaan kerja mesin, clutch, transmisi, komponén transmisi, steering jeung ngerem komponén pakakas.

5. Diagnosis sareng mariksa bagian-bagian anu mangaruhan kinerja alat, sareng ngarengsekeun ngagantian sareng adjustment karya.

Hal-hal anu kedah diperhatoskeun sateuacan alat bubuk putty dimimitian

1. The putty bubuk mixer kudu dipasang dina situs datar tur padet.Saatos instalasi, pariksa naha mixer stabil sareng teguh.

2. Pariksa naha rotasi tina mixer bubuk putty téh alus, alat kaamanan jeung alat pelindung kudu teguh jeung dipercaya, sarta operasi anu fléksibel.Mékanisme transmisi, alat kerja, rem, jeung sajabana kudu fastened tur dipercaya pikeun mastikeun operasi normal.

3. Pariksa yén alat-alat listrik tina mixer bubuk putty aya dina kaayaan alus, mimitian mixer bubuk putty pikeun ngajalankeun kosong, pariksa arah rotasi kendang Pergaulan atawa sabeulah Pergaulan, sarta operasi unggal alat gawé ieu braked tur dikonfirmasi. janten normal sateuacan operasi.

Kaahlian pangropéa alat bubuk putty nyaéta eusi di luhur.Salila pamakéan alat bubuk putty, Anjeun kudu mastikeun turutan parentah.Upami anjeun mendakan masalah, anjeun kedah ngarengsekeunana dina waktosna.


waktos pos: Apr-07-2022
Chat Online WhatsApp!