head_bg

Bubuka kaunggulan jeung kalemahan mortir bubuk garing sarta mortir campuran baseuh

1. Kaunggulan jeung kalemahan mortir campuran baseuh

Mortir campuran baseuh nyaéta mortir campuran siap-siap anu ngukur sareng nyampur bahan baku sapertos semén, agrégat halus, campuran mineral, campuran, aditif, pigmén sareng cai dina proporsi anu tangtu dina pabrik pencampuran, teras diangkut ka tempat konstruksi ngaliwatan a kandaraan angkutan jeung alat campur pikeun pamakéan, nu diperlukeun pikeun dipaké nepi dina jangka waktu nu ditangtukeun. Kualitasna stabil sareng kuantitas suplai ageung dina hiji waktos. Saatos dugi ka situs, mortir disimpen heula, teras tukang konstruksi sacara manual nempatkeun mortir dina bahan dasar. mortir campuran baseuh dihasilkeun dina pabrik campur beton, nu boga ciri pangukuran akurat jeung speed produksi gancang. mortir campuran baseuh mangrupakeun jenis campuran mortir, sarta waktu pamakéan na diwatesan, jadi kudu dipaké nepi dina waktu nu tangtu sanggeus produksi.

Karakteristik mortir campuran baseuh ieu ogé nunjukkeun kaunggulan sareng kalemahan dina pangwangunan. Kaunggulan na nyaéta kieu:

(1) Produksi industrial kondusif pikeun kadali kualitas sareng jaminan;

(2) Pasokan hiji-waktos ageung, khususna cocog pikeun konstruksi lapisan leveling sasak, konstruksi waterproof lapisan sareng proyék-proyék sanés;

(3) Teu aya kabutuhan pikeun nyampur di tempat, anu ngahémat biaya alat pengering sareng alat bungkusan;

(4) Situs konstruksi ngagaduhan lingkungan anu saé sareng kirang polusi;

(5) Aya seueur pilihan bahan baku. agrégat bisa jadi garing atawa baseuh tanpa drying, nu ngurangan biaya;

(6) Bisa dicampurkeun sareng résidu runtah industri anu ageung sapertos lebu ngapung, anu henteu ngan ukur tiasa ngahémat sumber daya, tapi ogé ngirangan biaya mortir.

Tangtosna, éta ogé ngagaduhan seueur kalemahan dina produksi sareng panggunaan:

(1) Kusabab éta dicampur ogé ku produsén profésional, éta kedah disimpen dina wadah katutup dina situs, sareng volume angkutan hiji-waktos ageung, anu kedah dianggo dina waktos anu terbatas, janten mustahil pikeun ngontrol sacara fleksibel. konsumsi nurutkeun kamajuan konstruksi;

(2) Aya jumlah badag angkutan hiji-waktos, jadi teu bisa dihindari pikeun nyimpen eta dina peti katutup dina situs. Kana waktu, éta bakal boga syarat tinggi dina workability, netepkeun waktu jeung stabilitas kinerja gawé mortir;

(3) Waktu angkot diwatesan ku kaayaan lalu lintas.

2. Kaunggulan jeung kalemahan mortir dicampur garing

mortir campuran garing mangrupakeun jenis siap campuran mortir, nu dijieun tina rupa-rupa bahan baku garing dina proporsi nu tangtu, akurat ngonpigurasi tur dicampurkeun ku pabrik, diangkut ka loka konstruksi dina kantong atawa bulk, sarta dicampurkeun jeung cai atawa komponén ngarojong dina proporsi dieusian di tempat pamakéan. Ku alatan éta, dibandingkeun jeung mortir dicampur baseuh, teu diwatesan ku waktu pamakéan sarta kuantitas, jadi éta arah ngarah tina ngembangkeun siap campuran mortir.

Mortir campuran garing ngagaduhan seueur kaunggulan:

(1) Efisiensi produksina luhur. Kusabab eta diangkut dina silo, otomatis diaduk, ngompa jeung mechanically dilarapkeun mortir, efisiensi produksina ngahontal 500% - 600% tina efisiensi produksi tradisional;

(2) Pergaulan mechanized efisiensi konstruksi bisa mastikeun perlakuan bener jeung konstruksi mortir, ku kituna pikeun nyegah lumangsungna teuing atawa saeutik teuing cai campur jeung rumus salah;

(3) mortir boga loba variétas, kualitas alus teuing, kinerja stabil sarta aplikasi merenah;

(4) Mangpaat ékonomi mortir campuran garing boga grading keusik alus sarta ukuran partikel leutik. Dina premis pikeun mastikeun kualitas, ketebalan mortir tiasa dikirangan sareng dosis konstruksi tiasa dikirangan;

(5) kauntungan sosial mortir beton garing geus sadar sistem manajemen integrasi produksi, sirkulasi jeung suplai, nu ngagambarkeun arah produksi industrialized bahan cementitious wangunan anyar. Salaku tambahan, éta tiasa dianggo langsung sareng cai, operasina mékanis, kaayaan kerja anu diakui ningkat, sareng produktivitas tanaga kerja ningkat.

Sanajan kitu, mortir campuran garing masih boga kalemahan handap:

(1) Investasi garis produksi mortir bubuk garing kawilang ageung, sareng investasi tank bulk sareng kendaraan transportasi ogé ageung;

(2) Kusabab bahan baku dicampurkeun ku bahan baku garing, aya sarat tinggi pikeun eusi Uap bahan, jadi aya larangan tangtu dina pilihan bahan baku;

(3) Pergaulan cai situs diperyogikeun nalika konstruksi, janten aya syarat anu luhur pikeun téknologi profésional tanaga pencampuran bahan;

(4) Dina prosés neundeun jeung conveying pneumatic, éta gampang pikeun ngahasilkeun separation bahan, hasilna mortir henteu rata.


waktos pos: Oct-29-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami