sirah_bg

Sabaraha biaya slab beton?panduan anggaran

Nalika anjeun kedah ngandelkeun pondasi anu stabil, anjeun tiasa ampir sok kéngingkeun beton. Ieu mangrupikeun bahan anu dipercaya, kuat anu dianggo dina ampir unggal proyék konstruksi utama. Slab beton mangrupikeun salah sahiji permukaan datar anu paling umum sareng tiasa dianggo salaku pondasi. pikeun imah, patios, sheds, lanté luhur, sarta more.Slabs beton bisa prefabricated atawa diwangun di situ saméméh installation.Sanajan maranéhna bisa sigana kawas fitur cukup basajan, loba faktor nangtukeun biaya hiji slab beton, mimitian ti $3.600 mun $ 7,200. Sakur atawa sakabéh aspék kualifikasi ieu bisa mangaruhan total harga anjeun: ukuran pad, ongkos kuli, grading, tulangan, ketebalan atawa upgrades naon wae kayaning pemanasan radiant atanapi finish designs.Sawaktos Anjeun ngarencanakeun proyek Anjeun salajengna, make informasi kami geus disusun pikeun mantuan rencana waragad slab beton.
slabs beton anu datar, surfaces horizontal dijieunna tina campuran semén baseuh jeung batu ditumbuk nu harden atawa cageur kana concrete.Prosés curing Ieu réaksi kimiawi nu ensures kakuatan sarta durability bebas cuaca, beurat tur use.A slab bisa diwangun langsung a sababaraha inci handap taneuh salaku yayasan, atawa eta bisa ditunda luhureun taneuh pikeun ngabentuk lanté datar pikeun wangunan multi-carita.
Upami anjeun kantos nganggo istilah "beton" sareng "semén" sakalian, anjeun sanés nyalira. Aranjeunna sering kaliru kana bahan anu sami, tapi semén saleresna mangrupikeun pangikat garing anu janten bagian tina bahan beton. kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngagunakeun semén nyalira pikeun nyieun papan semén, eta teu dianjurkeun.Sémen semén anu rawan cracking sarta megatkeun sabab teu ngalaman prosés curing sarua salaku slabs beton.Semén slabs waragad $1 ka $5 per suku pasagi.
Beton dijieun ku Pergaulan cai, semén, jeung aggregates kayaning gravel atawa keusik.Semén ilaharna nyieun nepi ka 10 nepi ka 15 persén campuran ieu.Salaku campuran hardens, prosés kimia hardens bahan pikeun nyetél éta, sahingga reliably kuat pikeun a rupa-rupa yayasan. Rata-rata, slabs beton hargana $4 ka $8 per suku pasagi.
Sawaktos Anjeun keur tempo masang slabs beton, Anjeun meureun ukur tempo tanaga gawé, bahan, jeung ukuran salaku faktor ongkos.Tapi variabel séjén bisa mangaruhan harga, saperti tipe pondasi diperlukeun, kelas, ketebalan pad, finish pikaresep. , Jeung naha Pad ieu tuang dina situs atawa dina situs.Biaya rata-rata hiji slab beton nyaeta $5.400, naha nu mangrupa loba pilihan baku ieu sadia.
Jumlah tanaga gawé diperlukeun rupa-rupa dumasar project.Labor ngawengku Nyiapkeun pondasi jeung formwork, peletakan yayasan atawa rebar, Pergaulan beton, tuang jeung finishing.The rata-rata biaya slab beton $4 nepi ka $8 per suku pasagi ngawengku labor.Heavy pakakas bisa jadi diperlukeun lamun signifikan. grading diperlukeun salila persiapan situs.Papan badag ogé merlukeun leuwih parabot pikeun nanganan ukuran pakasaban.
Kaseueuran padamelan kalebet sababaraha gradasi, sanaos langkung caket kana tingkat tibatan gradasi. Anggap daérah dimana anjeun ngarencanakeun pikeun neundeun slab henteu rata. a insinyur struktural bakal diperlukeun pikeun nangtukeun lamping bener ka tahan beurat rencanana pikeun slab beton. Biaya ngawangun dewan dina kelas hiji biasana ngeunaan $ 4 ka $ 8 per suku pasagi.
Anjeun bisa jadi bisa ngawangun slabs beton langsung dina taneuh, tapi slabs bisa pindah kana waktu. Kalolobaan yayasan beton anu diwangun dina gravel atawa batu ditumbuk pikeun nampung parobahan slight di bumi handap. Ieu basa pangalusna pikeun taneuh teu stabil atawa taneuh jeung drainase goréng.Base waragad bakal rupa-rupa dumasar kana harga bahan lokal.
Pikeun mastikeun slabs beton Anjeun tahan leuwih lila, spesialis beton bakal nangtukeun mana campuran pangalusna pikeun proyék Anjeun. Lamun campuran Anjeun merlukeun leuwih luhur batan jumlah rata-rata semén atawa agrégat, éta bisa boga dampak slight dina harga. Oge, lamun Anjeun perlu pikeun nambahkeun tembok beton ka ujung slab nu, anjeun bakal mayar leuwih pikeun ngabentuk jeung tuang bentuk.
Lempengan beton sayogi dina ketebalan naon waé anu cocog pikeun proyék. Ketebalan standar 4" sareng 6" idéal pikeun jalan tol, patios, gudang, sareng seueur deui. anjeun bisa mayar $3,460 dina kuli jeung materials.Epoxy anjing laut bakal ngarugikeun tambahan $1,430 ka $2,960.
Nalika anjeun konsultasi sareng kontraktor beton, anjeun tiasa diajar yén desain sareng fungsi anu anjeun rencanakeun pikeun slab beton anjeun bakal ngabutuhkeun ujung anu langkung kandel tibatan daérah anu sanés. nu perlu supported.Edges kandel bakal ngarugikeun tambahan $1 ka $1,50 per suku pasagi.
Biaya beton bisa rupa-rupa ku kota. Lamun paménta pikeun unit beton luhur di wewengkon Anjeun, harga bakal naek pikeun minuhan paménta. Taroskeun kontraktor atawa ngalakukeun panalungtikan sorangan pikeun manggihan harga bahan di wewengkon Anjeun.
Ahli beton ngagunakeun rupa-rupa téhnik sangkan slabs beton biasa kasampak kawas kai faux atawa paving stones.Plus, Anjeun bisa milih pikeun nambahkeun splash tina warna pikeun nyieun katingal unik.Aya waragad pakait kana finish ieu, jadi teu patut nambahkeun finish husus lamun rencana pikeun saukur ngarojong hiji héd jeung slab. Pikeun $ 8 ka $ 12 per suku pasagi, Anjeun tiasa tékstur, tint, tepi, atawa stencil board.If Anjeun leuwih resep ngukir, kokotor atawa skor, mayar $12 ka $18 per suku pasagi.Any premium atawa desain kacida ngaropéa bakal ngarugikeun $18 atawa leuwih per suku pasagi.
Biaya konstruksi rupa-rupa lega di sakuliah wewengkon, utamana antara wewengkon urban jeung désa. Biaya hirup luhur mangaruhan tanaga gawé jeung ongkos bahan di wewengkon metropolitan. Tapi, lamun teu aya loba kontraktor sadia, wewengkon désa bisa ngahasilkeun perjalanan atawa waragad luhur alatan paménta.
Lempengan beton pracetak mangrupikeun pilihan anu mangpaat dina seueur kaayaan dimana papak unik dina ukuran atanapi desain sareng tiasa gampang ditempatkeun nganggo alat-alat anu luyu. panels.Cast-di-tempat téh leuwih umum dina proyék baku, kayaning driveways atanapi patios, dimana formulir a disetel ka spésifikasi pasti proyek, lajeng beton dituang kana place.Concrete harga umumna leuwih handap nalika disimpen dina. tempat.
Aya ogé sababaraha pertimbangan anu bisa mangaruhan harga sakabéh.Pilihan pikeun pemanasan radian mangrupa pamutahiran nu banding ka loba homeowners, sarta sababaraha slabs lanté merlukeun tulangan tambahan atawa aditif pikeun tetep awét.
Unggal dewan perlu sababaraha nurun bolong pikeun mantuan ngabentuk basa stabil pikeun beton pikeun taat kana sakumaha eta cures, tapi lamun stabilitas tambahan diperlukeun, kawat bolong bisa ditambahkeun pikeun sejen $ 0,35 per foot.Concrete slabs anu beurat dimuat atawa diwangun. dina taneuh kirang conditioned bisa merlukeun tulangan.The rebar ieu diwangun dina struktur grid jeung waragad rata-rata $2 ka $3 per suku pasagi.
Sagampil hardwood atawa ubin floors tiasa gaduh pemanasan radiant, kitu ogé beton. Ieu cara hébat tetep suku anjeun haneut dina surfaces tiis bari nyimpen waragad énergi jeung Ngahindarkeun lebu tina sistem ventilasi kapaksa. Nalika Nyiapkeun beton, installer bakal iklas pipa kalawan. cai panas atawa elemen manaskeun listrik panas nu sabudeureun concrete.Slabs Concrete geus jadi pilihan populér pikeun flooring di imah industri-gaya atawa businesses.But Anjeun oge bisa milih pikeun install panas radiant on patio anjeun atanapi driveway ambéh salju jeung és anu kirang. rawan kabentuk dina usum tiis.
Lamun perlu tambahan-kakuatan slabs beton tanpa rebar, nanya lamun aditif ditangtoskeun ditambahkeun kana beton mix.These elemen husus ngurangan eusi Uap, ngajaga kualitas, sarta mastikeun cageur kuat.
Naha anjeun ngagentos papan beton anu lami? Lajeng, sateuacan ngawangun papan énggal, anjeun kedah mertimbangkeun biaya ngarecah sareng ngangkut papan asli.
Bari paling proyék imah teu merlukeun sagala jenis husus tina campuran beton, lamun nuju dipake dina proyék béda, éta mangrupakeun ide nu sae pikeun disiapkeun pikeun pilihan nu bisa nerapkeun. Kami geus kaasup sababaraha jenis beton nu bisa dipaké. pikeun slabs beton.
Ieu beton baku dipaké pikeun kalolobaan proyék, kaasup driveways, patios, sarta walkways.It mangrupakeun campuran dasar semén, agrégat jeung cai nu cures pikeun ngabentuk yayasan kuat dina sababaraha poé.
Nalika slabs beton dipaké pikeun mawa beurat heavier-ti-rata, kayaning imah multi-carita atawa balconies beurat, beton dicampurkeun dina kakuatan nu leuwih luhur pikeun tahan stress tambahan. .
Beton-kinerja tinggi nyaéta lengkah saterusna dina beton-kakuatan luhur. Ieu ngalakukeun ogé dina sering cuaca parna sarta bisa tahan 8.000 psi.
Beton berkinerja ultra luhur dirumuskeun sacara khusus nganggo serat sareng aditif tambahan sapertos kapur atanapi bubuk quartz pikeun nyayogikeun struktur anu kuat.
Anjeun tiasa milih pikeun ngabéréskeun salah sahiji jinis beton ieu kalayan bérés anu dicap. Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun nyéépkeun permukaan datar kana kai, batu, atanapi bata. Kontraktor ngagaduhan jandela waktos kawates dimana beton anu énggal dituang tiasa ditinju ku leungeun. .Kusabab ieu prosés padat karya, biaya rata-rata $ 12 ka $ 18 per suku pasagi.
Sakali cai ditambahkeun kana campuran beton, éta kudu tetep dina gerak konstan;Upami teu kitu, éta bakal harden dina wadahna Pergaulan - musibah di jero hiji mixer beton. Lamun proyek Anjeun boga wewengkon hard-to-jangkauan atawa rojongan struktural dijieunna tina beton, installers bisa make beton timer consolidating, nu ngalir leuwih gancang sarta teu boga. diaduk sakumaha mindeng.Ieu pangalusna pikeun wewengkon tricky atawa struktur husus.
Upami Anjeun leuwih resep pantai karikil atawa kaca laut, mangka mertimbangkeun kaca slabs beton, léngkah atawa borders.You bisa nyampur beton jeung kaca didaur pikeun nyieun karya visual.Kerikil kaca nyieun permukaan textured disegel jeung epoxy pikeun nahan pebbles di tempat ngalawan cuaca jeung lalulintas suku.
Campuran khusus aspal sareng beton mangrupikeun pilihan pikeun panggunaan komérsial sapertos jalan, bandara, tempat parkir sareng bahkan bendungan. bisa dipaké pikeun driveways kawas beton, tapi boga kaunggulan jeung kalemahan sorangan.
Upami anjeun resep pilihan anu langkung héjo, maka beton anu permeabel, permeabel, atanapi porous kedah aya dina daptar ember anjeun. Ieu nyampur sareng henteu aya denda, janten ngabentuk struktur honeycomb nalika hardened. Teu sapertos beton modern, curah hujan, hawa sareng panas tiasa ngalih. antara lapisan. Ieu teu jadi lemes sakumaha beton tradisional, tapi bisa jadi sagampil awét.
Salaku awalan "mono" nunjukkeun, slab beton monolithic mangrupakeun struktur tunggal nu tuang dina hiji lebet. Ieu biasana dipigawé nalika tuang pondasi imah dimana pondasi biasana handap aréa lanté. Biaya beton monolithic. slab gumantung sagemblengna kana ukuran sakabéh jeung desain, tapi Bulan ti $ 4,600 ka $ 20,000 rata-rata.
Ogé kawanoh salaku slabs direkayasa, slabs pos-tensioned dasarna mangrupa slab monolithic, tapi kalawan kabel baja diteundeun dina concrete.The tungtung kabel nu stretched tur napel kait maranéhanana ditunjuk pikeun mantuan nambahan kakuatan pikeun nolak cracking.
Lamun slab beton perlu ngawengku hiji témbok yayasan, beton bakal dituang langsung kana témbok precast tinimbang formwork.Piers atawa liang kolom mindeng ditambahkeun nyadiakeun rojongan tambahan.
Beton dipaké dina ampir unggal proyék konstruksi, wangunan, atawa sistem rojongan-malah leuwih ti kayu. Ieu mangrupakeun bahan kuat sarta awét nu bisa ngaropéa pikeun kaperluan pasti tina hiji proyék. Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun nyiptakeun permukaan datar anu stabil di jero ruangan sareng di luar.
Pondasi kedah kuat, awét, sareng tahan kana karusakan tina setrés atanapi cuaca. Ieu naha beton kasohor salaku bahan dasar. Nalika dipasang di handap garis ibun, éta tetep dina bentuk anu saé pikeun ngajaga struktur di luhur. Beton. ogé ninggalkeun rohangan pikeun sagala jinis tulangan tanpa kaleungitan integritas struktural.
Naha slabs kandel atanapi ipis diperlukeun, ngajadikeun beton permukaan lanté hébat sarta ogé bisa bertulang sarta dirojong ku kabel baja atawa elemen séjén. Ieu biasana prefabricated sarta bisa dipaké dina sababaraha tingkat saluareun lanté.
Decks kolam renang kai merlukeun loba pangropéa atawa ngagantian sabab bahan kimia dina cai ngarecah beungeut leuwih quick.On sisi séjén, decks kolam renang beton tetep pilihan populér sabab awét sarta bisa ngaropéa pikeun nyocogkeun loba gaya.
Lamun perlu spasi hirup outdoor datar, beton tops daptar choices.You bahan malah bisa milih pikeun panels prefabricated lamun lokasi Anjeun teu ngagaduhan circumstances.These husus biasana thinner, jadi lamun perlu leuwih kapasitas beban-bearing, boga patio beton dipasang dina site.You bisa nanya ka kontraktor ngeunaan biaya beton per yard pikeun patio leutik.
Utiliti outdoor merlukeun permukaan datar pikeun fungsi leres.Unit AC anu alesan paling umum pikeun tuang slabs.The beton slab kudu cukup kandel pikeun ngarojong beurat tur jadi ngeunaan 4 inci lega dina sagala sisi ti alat sorangan.Don ' Rencanana dewan ieu dugi ka teknisi HVAC anjeun parantos masihan anjeun spésifikasi pasti pikeun unit anu paling cocog sareng bumi anjeun.
Upami Anjeun tos boga patio tapi hoyong nambahkeun hiji bak panas, Anjeun bakal kedah tuang slab beton sejen. Pastikeun nanya sabaraha bak panas bakal beuratna nalika pinuh, jadi lantai bakal ngarojong eta tanpa shifting atawa sinking unevenly. Ogé, anjeun bisa jadi hoyong nyieun rohangan pikeun hoop baskét, sarta slab beton mangrupakeun cara ongkos-éféktif pikeun nyieun permukaan datar diperlukeun pikeun kaulinan pick-up bola gancang.
Gawe sareng beton ngalibatkeun langkung seueur alat sareng alat ti anu anjeun pikirkeun, sareng upami anjeun macét, anjeun tiasa nganggo sababaraha pakean anu ditutupan beton - atanapi langkung parah. mixer, anjeun tiasa nyobian tuang slab leutik AC sorangan;ngan nyaho yén slab kudu tingkat pikeun condenser nu jalan bener. Iwal jobs leutik nu teu merlukeun beton husus atawa rebar, Anjeun leuwih hade ninggalkeun pakasaban ka professional ngalaman.
Nyiapkeun wewengkon badag pikeun beton butuh waktu, usaha jeung koordinasi pikeun mastikeun éta tingkat jeung dina shape.Making bener bentuk beton anu lempeng teu sakumaha gampang saperti sigana, sarta lamun beton ends up tipping imah anjeun disangka, Anjeun bakal mungkas nepi ka cai-logam masalah yayasan. Dina sababaraha kasus, proyék merlukeun bantuan ti insinyur struktural pikeun mastikeun yén slab lanté bisa tahan beurat, lamping atawa design.It teu patut nyimpen rébuan dollar di kuli lamun pakasaban goréng bakal ngarugikeun anjeun pisan engké.Kontraktor beton ogé kudu nyadiakeun jaminan atawa jaminan pikeun karya maranéhanana.
Loba jalma hayang nyimpen duit dina proyék badag sabab unggal fitur tambahan drive up price.The biaya sababaraha slabs beton pikeun proyék Anjeun gumantung pisan kana topografi jeung kabutuhan struktural, nu mindeng di luar kontrol Anjeun. Tapi masih aya cara pikeun ngahemat on biaya slab beton.
The slab beton rencana pikeun ngawangun kamungkinan bakal dipaké pisan.Kusabab beton bisa lepas pikeun dekade, fitur remen dipake ieu kudu diwangun ku contractor reputable.Use patarosan ieu pikeun mantuan pituduh pilarian Anjeun pikeun kontraktor beton dilisensikeun tur insured.
Unggal parobahan dina pamasangan slab beton ngarobah harga, naha ukuranana, ketebalan, bentuk, desain, finish atawa tulangan.Beuki standar atawa umum proyek, nu gampang éta pikeun estimasi waragad slab beton.Use waleran kana ieu patarosan remen ditanya. pikeun mantuan pituduh prosés budgeting Anjeun.
Anggap slab nu teu merlukeun grading tambahan, tulangan, atawa ketebalan, Anjeun bisa ngaharepkeun mayar $865 pikeun 12-suku ku 12-suku slab beton.
A slab 1.200-square-suku ukuran 30 suku 40 suku, nu mangrupakeun design badag. Biaya rata-rata masang slab ukuran ieu $7.800.
slabs beton dijieunna tina bahan kuat sarta dirancang husus pikeun tahan beban beurat atawa tension.It dijieunna tina campuran semén, cai jeung sababaraha batu ditumbuk atawa sand.Cement dewan dijieunna tina semén jeung cai, sahingga kirang awét sarta leuwih. rawan cracking.
Panyingkepan: BobVila.com ilubiung dina Program Amazon Services LLC Associates, program iklan afiliasi anu dirancang pikeun nyayogikeun cara pikeun penerbit nampi biaya ku ngahubungkeun ka Amazon.com sareng situs afiliasi.


waktos pos: Apr-15-2022
Chat Online WhatsApp!