head_bg

customer Yunani maréntahkeun 3 susunan 15-20T / H tutuwuhan mortir garing pinuh otomatis

customer Yunani maréntahkeun 3 susunan 15-20T / H tutuwuhan mortir garing pinuh otomatis. Palanggan ngagaduhan pangalaman 5 taun dina widang mortir garing, anjeunna terang pisan kana téknologi mesin sareng bahan kimia. Saatos dua taun ngabahas sareng kami sareng pilih supplier, tungtungna palanggan Yunani mutuskeun pikeun gawé bareng sareng perusahaan kami. Urang nyadiakeun rojongan pinuh ka customer sarta mastikeun kualitas mesin customer, layanan palanggan. Saatos instalasi mesin, customer pisan nyugemakeun jeung mesin urang jeung jasa urang. Masihan evaluasi anu luhur pisan ka perusahaan urang. Saatos pamasangan mesin sareng komisi dua bulan, palanggan masihan kami sababaraha pesenan sistem mesin packing, sistem gedong pabrik sareng proyék-proyék sanésna. Urang ngadegkeun kapal realation pohara alus jeung customer.

news (1)
news (2)
news (3)

waktos pos: Jul-14-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami