head_bg

Lini produksi mortir perlindungan lingkungan kelas munggaran!

Gipsum mortir mangrupakeun jenis témbok interior jeung bahan plastering hateup kalawan panyalindungan lingkungan héjo, efisiensi tinggi, hemat energi jeung konstruksi merenah. Cai mibanda kaunggulan beurat hampang, kakuatan tinggi, pencegahan seuneu, nyerep sora, teu shrinkage, euweuh cracking, insulasi termal, fungsi engapan (kalembaban hawa indoor bisa disaluyukeun), non-toksik, hambar, non radioaktif, konstruksi basajan, kirang. lebu lantai, operasi saum sareng ningkat efisiensi, Ieu alternatif pikeun mortir semén tradisional. Semén mortir plastering geus dipaké dina konstruksi témbok interior keur lila, nu boga defects kayaning cracking gampang, hollowing, hardening slow sarta waktu hiasan panjang. Khususna, fenomena retakan sareng ragrag dina papan témbok beton aerated parah pisan. Mortir semén salaku bahan plastering dasarna geus ngaleungitkeun di nagara maju deungeun. Gypsum tradisional ngagaduhan kaunggulan tahan cai, biaya tinggi sareng waktos operasi anu pondok. The plastering gips dihasilkeun ku téhnologi hasil ngahijikeun Tatar boga kakuatan tinggi, résistansi cai alus, adhesion kuat, waktos operasi panjang tur béaya rendah.

téhnologi produksi Wuxi Jiangjia urang, prosés jeung garis produksi alat boga efisiensi produksi tinggi, aréa lanté leutik, gelar luhur ti automation, spésifikasi parabot garis produksi lengkep, sarta kapasitas produksi taunan 50000-200000 ton nurutkeun pangabutuh pamaké. Alat-alatna diwangun ku tuang, neundeun, pangukuran sareng transportasi, suplai aditif, bungkusan campuran, koleksi lebu sareng kontrol. Hal ieu dikawasa ku PLC sareng dioperasikeun ku layar toél, kalayan tingkat otomatisasi anu luhur.

Konservasi énergi jeung perlindungan lingkungan, interkonéksi calakan, énergi tinggi jeung low, investasi low. Dina produksi sabenerna sarta operasi industri produksi mortir bubuk garing, proporsi investasi alat-alat dina total investasi teu badag, tapi lamun alat-alat nu teu alus, éta bakal langsung mangaruhan produksi normal sarta kualitas produk. Kalawan sababaraha taun pangalaman euyeub tur ratusan kasus praktis, Tongding mesin boga rupa-rupa garis produksi mortir nurutkeun kaayaan konsumén. Ngandelkeun bahan dewasa sareng téknologi pamrosésan, tingkat gagalna rendah, detil prosés manufaktur diurus di tempat, sareng desain sadayana lancar.


waktos pos: Oct-29-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami