head_bg

Aplikasi serat kai dina mortir bubuk garing

1. Gedong waterproofing:

◆ serat mortir éféktif bisa nyieun nepi ka defects kinerja teknis aplikasi inovatif tur ngembangkeun téknologi rékayasa modern kayaning waterproofing diri struktural jeung rékayasa hateup.

2. Sealant gabungan:

◆ ingetan cai alus teuing, nu bisa manjangkeun waktu cooling sarta ngaronjatkeun efisiensi gawé. Lubricity tinggi ngajadikeun aplikasi gampang jeung smoother.

◆ ningkatkeun résistansi shrinkage sareng résistansi retakan, sareng ningkatkeun kualitas permukaan.

◆ nyadiakeun lemes jeung malah tékstur, sarta nyieun permukaan beungkeutan kuat.

3. Self leveling bahan lantai:

◆ ningkatkeun viskositas sarta bisa dipaké salaku aditif anti présipitasi.

◆ ningkatkeun fluidity na pumpability, ku kituna pikeun ngaronjatkeun efisiensi paving.

◆ ngadalikeun ingetan cai pikeun greatly ngurangan cracking na shrinkage.

4. Batu mortir:

◆ ningkatkeun adhesion jeung beungeut masonry. Éta tiasa ningkatkeun ingetan cai sareng ningkatkeun kakuatan mortir.

◆ ningkatkeun lubricity na plasticity, ku kituna pikeun ngaronjatkeun kinerja konstruksi, aplikasi gampang, ngahemat waktos tur ningkatkeun ongkos-efektivitas.

5. Semén dumasar plastering:

◆ ningkatkeun uniformity nu, sangkan mortir plastering gampang panawaran, sarta ngaronjatkeun kamampuh anti ragrag dina waktos anu sareng. Ningkatkeun fluidity na pumpability, ku kituna pikeun ngaronjatkeun efisiensi gawé.

◆ ingetan cai tinggi, manjangkeun waktu gawé mortir, ngaronjatkeun efisiensi gawé, sarta ngabantu mortir nu ngabentuk kakuatan mékanis tinggi salila solidification.

◆ ngadalikeun resapan hawa, ku kituna pikeun ngaleungitkeun retakan mikro palapis jeung ngabentuk hiji permukaan lemes idéal.

6. Tembok mortir kursus permukaan:

◆ serat plastering mortir dilarapkeun ka beungeut témbok éféktif bisa nyegah tembok cracking sarta ngahontal pangaruh résistansi retakan sarta pencegahan rembesan.

◆ serat mortir tangtu permukaan boga konstruksi alus tur pagawean ciri operasi. Éta henteu gaduh pangaruh kana penampilan permukaan mortir.

◆ serat bisa nyieun nepi ka defects teknis bahan témbok lightweight anyar ka extent greatest. Sadaya jinis bahan témbok ngahémat énergi lampu gaduh cacad retakan permukaan sareng teu cukup impermeability kana derajat anu béda-béda, anu mangaruhan popularitas sareng aplikasina. Nalika nganggo bahan témbok ieu, mortir serat pendamping dianggo salaku permukaan plastering, anu tiasa pinuh pikeun cacad kinerja sareng ningkatkeun kualitas proyék.

7. Gypsum dumasar gips jeung produk gipsum:

◆ ningkatkeun uniformity nu, sangkan mortir plastering gampang panawaran, sarta ngaronjatkeun lalawanan aliran nangtung. Ningkatkeun fluidity na pumpability, ku kituna pikeun ngaronjatkeun efisiensi gawé.

◆ ingetan cai tinggi, prolonging waktu gawé mortir sarta ngabentuk kakuatan mékanis tinggi salila solidification.

8. Dasar mortir insulasi termal:

◆ serat mortir ngajadikeun lapisan base mortir ngandung lisah, sarta lapisan ayun angkatan téh teguh, rapih, geulis tur datar, nu cocog pikeun sagala jinis coatings arsitéktur. Aplikasi rékayasa anu beuki lega tina rupa-rupa palapis témbok luar nyayogikeun syarat anu langkung luhur pikeun ngawangun mortir. Kusabab serat mortir boga résistansi retakan alus, résistansi dampak na lalawanan ibun, éta bisa greatly ngaronjatkeun ciri rékayasa anak, minuhan sarat tina téhnologi konstruksi na fundamentally mastikeun kualitas konstruksi.

◆ ningkatkeun efisiensi konstruksi plastering jeung ngurangan leungitna. Serat mortir téh punjul ti mortir semén murni dina cohesiveness sarta stabilitas. Salila konstruksi plastering, plastering nu gampang tur slow, sarta serelek mortir ieu greatly ngurangan, nu bisa ngaronjatkeun efisiensi plastering sarta ngurangan leungitna bahan.

◆ éta mantuan pikeun mastikeun kualitas konstruksi nyanghareup tangtu permukaan bata. Pamakéan mortir serat salaku kursus dasar muterkeun hiji peran penting pisan dina mastikeun kakuatan beungkeutan nyanghareupan bata jeung nyegah lumangsungna retakan bata sarta hollowing alatan ngurangan atawa dasarna leungit fenomena cracking na.

9. Ubin napel:

◆ campuran garing gampang nyampur tanpa agglomeration, nu bisa ningkatkeun constructability sarta ngurangan biaya.

◆ ku prolonging waktu cooling, efisiensi tiling ningkat. Nyadiakeun adhesion alus teuing.

10. Shotcrete:

◆ eta bisa ngabentuk lapisan shotcrete kandel.

◆ eta boga viskositas luhur.

◆ laju jet awal beton disemprot ngan 70% - 80% tina bahan séjén, nu ngurangan dampak dina beton disemprot, ngaronjatkeun kakuatan beton jeung ngurangan leungitna rebound tina beton.


waktos pos: Oct-29-2021

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami