sirah_bg

Masalah kamungkinan dina prosés transformasi insulasi témbok éksternal!

Prosés transformasi insulasi témbok exterior nyaéta prosés sistematis, nu teu bisa mertimbangkeun tur nungkulan hiji link atawa masalah individu di isolasi.Ngarencanakeun sareng ngalaksanakeun sacara komprehensif tina aspék inisiasi proyék, standar desain termal, pilihan téknologi insulasi éksternal anu cocog pikeun proyék tunggal, desain skéma konstruksi, organisasi konstruksi, katampi proyék, manajemén panggunaan proyék, sareng sajabana Dina prosés perencanaan sareng palaksanaan, urang kudu nengetan runtuyan masalah anu bisa boga dampak penting, sarta nyandak ukuran teknis saluyu pikeun nyingkahan éta, ku kituna investasi di transformasi insulasi éksternal moal nyieun sababaraha kasalahan alatan lolong jeung irrationality.Tina sudut pandang téknis sareng ékonomi, aya sababaraha aspék anu kedah diperhatoskeun:

微信图片_20220208113841

mortir insulasi termal

Ngarumuskeun skéma transformasi hemat energi jeung standar hemat energi.

Panto sareng jandéla, témbok luar, hateup sareng struktur pelindung éksternal sanés tina kalolobaan gedong hotél anu tos aya henteu nyumponan sarat hemat energi atanapi henteu nyumponan sarat hemat energi dina hiji aspék.Sajaba ti éta, standar hemat energi geus terus ningkat, sarta transformasi hemat energi rupa wangunan geus terus diwanohkeun, nu mangrupakeun bab permanén dina sajarah.Hotél sareng hotél mangrupikeun kategori wangunan konci pikeun transformasi hemat energi, sareng transformasi insulasi témbok éksternal nanggung parah.Ku alatan éta, dina prosés pangwangunan proyék, aspék di handap ieu teu bisa dipaliré:

1. Dasar pikeun ngarumuskeun standar hemat energi: nagara stipulates koefisien mindahkeun panas tembok exterior, roofs, panto jeung jandéla.Ku alatan éta, dina mangsa pangwangunan proyék, koefisien termal panto, jandéla, hateup jeung tembok exterior kudu dievaluasi pikeun nangtukeun gap antara aranjeunna jeung standar nasional sarimbag pangluhurna, ku kituna pikeun nangtukeun skéma sakabéh, nyaéta runtuyan panto, jandela, hateup jeung rekonstruksi témbok exterior, ku kituna ulah rekonstruksi rusuh tur buta tina hiji proyék.Sanggeus sababaraha waktu, rekonstruksi proyék séjén ngarah ka investasi diulang, ancur proyék rekonstruksi saméméhna, sarta ngulang fenomena "proyék seleting" rekonstruksi jalan urban.

2. Formulasi standar hemat energi: koefisien mindahkeun panas tina témbok éksternal bakal diatur nurutkeun standar pangluhurna wangunan nasional-hemat énergi standar design, sarta ketebalan tina lapisan insulasi éksternal témbok éksternal bakal diitung. pikeun nyegah transformasi hemat energi kontinyu wangunan aya di Cina, nu bakal dilaksanakeun dina sababaraha taun.Kaputusan anu teu masuk akal.Kusabab proyék rekonstruksi témbok éksternal (utamana wangunan luhur-naékna atawa luhur-tungtung wangunan hiasan éksternal) nyaéta proyék paling hese diantara panto, jandéla, hateup jeung tembok éksternal tina struktur amplop éksternal, kalawan jumlah pangbadagna tur investasi ékonomi, jeung paling gangguan kana proyék sabudeureun, kasusah komprehensif ngeunaan panto, jandéla jeung hateup rekonstruksi relatif kadua.

Pilihan wajar téknologi insulasi éksternal jangka pondok

Pikeun transformasi insulasi éksternal wangunan aya, utamana wangunan publik, sagala téhnologi insulasi éksternal teu lumaku.Mimiti, nengetan susuratan antara téknologi insulasi éksternal anu dipilih sareng ciri iklim daérah iklim dimana gedongna aya.Sarat pikeun téknologi insulasi éksternal béda-béda di daérah tiis parah, basisir berangin, hujan sareng kalembaban anu luhur, bédana suhu ageung sareng daérah garing.Kadua, nengetan naha téhnologi insulasi éksternal bisa minuhan sarat wangunan hiasan éksternal.Sababaraha téknologi insulasi éksternal témbok luar teu tiasa nempelkeun bata raray dina papan dataran tinggi, sedengkeun anu sanésna henteu tiasa nyumponan sarat pikeun nyegah lembab sareng rembesan.Katilu, urang kedah nengetan naha téhnologi insulasi éksternal bisa digabungkeun jeung wangunan pikeun mastikeun kaamanan jangka panjang, kualitas penampilan stabil sarta kinerja termal stabil.Proyék insulasi éksternal nyumponan sarat desain.Kaopat, éta kudu dicatet yén konduktivitas termal tina bahan insulasi témbok éksternal badag, nu bisa jadi teu bisa nungkulan titik kayaning panto na jandéla, hasilna transformasi insulasi témbok éksternal teu bisa minuhan sarat desain.Kalima, urang kedah nengetan langkung kana téknologi insulasi éksternal, anu henteu acan ngawangun sistem téknis anu lengkep, henteu tiasa dianggo sacara normal atanapi henteu tiasa ngabentuk proyék insulasi éksternal anu nyumponan sarat desain.

Skéma konstruksi sareng organisasi konstruksi transformasi insulasi éksternal bakal mangaruhan anu gaduh.

Rekonstruksi insulasi éksternal tina proyék anu aya mangrupikeun proyék subkontrak lengkep.Nyiapkeun skéma konstruksi sareng organisasi konstruksi anu teu leres dina tahap awal konstruksi bakal nyababkeun masalah kualitas proyék, kacilakaan kaamanan, masalah gangguan lingkungan, masalah kaamanan seuneu, gangguan atanapi keluhan bisnis normal, masalah penampilan kota sareng denda, jaminan sesah tina jaman konstruksi, ruksakna bagian relevan sareng komponenana jeung masalah sejenna, nu bakal mawa épék ngarugikeun atawa sababaraha karugian ka nu boga.

Ku alatan éta, naha kontraktor proyék bisa nyadiakeun skéma konstruksi insulasi éksternal lengkep jeung operable, kaasup kualifikasi konstruksi, kualifikasi kaamanan, kamampuhan manajemén konstruksi profésional, kaahlian gawé praktis, tanaga, manajemén, alat-alat, kualifikasi, jeung sajabana, bari kamampuhan profésional penting. aspék komprehensif ngabentuk kamampuhan kontrak, pamahaman hiji sisi tina aspék tangtu atawa ngagunakeun "hubungan" tanpa kamampuhan komprehensif, Ieu gampang ngabalukarkeun gangguan kaduga.Kusabab transformasi insulasi éksternal wangunan aya leuwih kompleks tinimbang wangunan anyar ka extent tangtu.

Masalah lingkungan disababkeun ku pangwangunan proyék rekonstruksi insulasi éksternal.

Salila pamakéan normal wangunan, transformasi insulasi éksternal mindeng dilaksanakeun.Ku alatan éta, naha konstruksi insulasi éksternal bakal ngabalukarkeun runtuyan troubles kana karya normal sarta hirup alatan noise, lebu, sampah atawa sajumlah badag operasi baseuh, atawa naha perlu ngabongkar struktur rékayasa hiasan éksternal aslina tur ngahasilkeun badag. Jumlah runtah konstruksi, nu teu ukur pollutes lingkungan sabudeureun tur tanaga, tapi ogé ngaronjatkeun jumlah badag biaya, Leuwih ti éta, karuksakan teu perlu bisa jadi dibalukarkeun pikeun bagian relevan kayaning panto na jandéla salila prosés panyabutan.Ieu biasana ditangtukeun ku karakteristik téknologi insulasi éksternal sorangan.

Sajaba ti éta, transformasi insulasi termal éksternal tembok éksternal dina prosés pamakéan normal mindeng disababkeun ku Pilihan bener tina prosés, atawa Pilihan bener bahan insulasi termal atawa produk lianna rawan seuneu.Hasilna, runtuyan masalah aftercare hese direngsekeun.

Pangaruh ngarugikeun kamungkinan tina ditampa saatos transformasi proyék insulasi termal éksternal.

Taun 2007, nagara ngalaksanakeun sistem évaluasi sareng penilaian énergi pikeun ngawangun proyék hemat energi.Contona, di sababaraha nagara Éropa, runtuyan karugian kaduga bakal lumangsung sanggeus evaluasi teu minuhan standar, kayaning kualifikasi béntang, hukuman ékonomi jeung henteu mampuh ngagantung tanda nu mangaruhan operasi normal.Sakabéh prosés kudu dilaksanakeun saluyu ketat jeung standar nasional relevan, sarta teu bisa sawenang-wenang jeung buta.

Pilihan téknologi insulasi éksternal rawan kasalahan utama, anu tiasa nyababkeun akibat anu serius.

Téknologi insulasi éksternal témbok luar nyaéta téknologi profésional anyar anu dikenal dina industri konstruksi dina taun-taun ayeuna, tapi pamilik gedong umum anu aya masih teu wawuh sareng éta sareng terang sakedik ngeunaan éta.Ku alatan éta, nalika milih téhnologi transformasi insulasi éksternal, éta gampang ngadangukeun bubuka kenalan, atawa turutan praktek transforming Unit, atawa milih ukur nurutkeun harga, sarta éta ogé gampang mutuskeun pilihan insulasi éksternal. téhnologi.Pilihan buta atawa meuli acak tina bahan insulasi termal, meuli bahan ngarojong ti pihak sejen, sarta kombinasi teknis tanaga konstruksi dina situs mindeng bakal ngakibatkeun masalah kayaning cracking, ragrag kaluar, ditampa teu minuhan sarat, komo rework rékayasa serius.


waktos pos: Feb-11-2022
Chat Online WhatsApp!