. Cina mg Tilu silinder Rotary Keusik Dryer pabrik jeung suppliers |MG
sirah_bg

MG Tilu Silinder Rotary Keusik Dryer

MG Tilu Silinder Rotary Keusik Dryer

pedaran pondok:

MG The dryer tilu-silinder nyaéta bubuka téhnologi Éropa, nu diwangun ku tilu diaméter béda concentric silinder, sarta eta Kontak silih babarengan.Dina silinder kalawan Angle béda jeung pelat stripper jarak jeung piring pituduh, struktur ieu mastikeun drying bahan ku gravitasi sapanjang arah gerakan spiral, sarta eta tetep cukup waktu ingetan jeung dispersi cukup dina dryer silinder.

 


  • Ngaran Produk:Tilu silinder rotary keusik dryer
  • BBM :Batubara, Gas alam atanapi Diesel salaku sarat customer
  • Kapasitas:3-20T / H Modél béda
  • Pamasangan pasir dryer syarat aréa:Pamasangan pengering keusik butuh sakitar 100 méter pasagi
  • Wewengkon bengkel:500-800 méter pasagi
  • ukuran:25mX4mX5m
  • Layar geter:Ngalengkepan dina lapisan, dua lapisan, tilu lapisan layar bolong sakumaha sarat
  • Dahar pasir baseuh:Ku treuk loader
  • Katerangan

    Tag produk

    MG 10-12T / H Tilu silinder Rotary pasir dryer situs commissioning di Kazakhstan

     

    Panjelasan Produk

    Husus tilu struktur tube, éta ngabentuk sistem insulasi diri ngaliwatan jero silinder jeung silinder tengah ieu dikurilingan ku silinder luar, beungeut jero jeung tengah release dryer silinder invoved dina lapisan luar dina bahan silinder exchanger panas, sahingga tabung luar tempatna dina aliran panas terminal-suhu low.Jadi wewengkon cooling sarta leungitna panas tina silinder nu turunatra

    The dryer keusik bisa ngagunakeun bahan bakar béda salaku sarat customer, suluh bisa milih Batubara, Gas atawa Diesel.Kami bakal ngalengkepan burner atanapi kompor anu cocog salaku sarat.

     

     

    MG karek dirancang tilu silinder rotary keusik dryer utamana diwangun ku sistem dahar keusik baseuh, conveyor sabuk, gas / solar burner, sistem drying keusik, sistem ngumpulkeun lebu, layar Geter.

    Hopper keusik baseuh

    Burner Gas / Diesel burner

    Layar ngageter

    Sabuk conveyor

    Siklon kolektor lebu

    Kabinét kontrol

    situs gawé tina MG Pasir dryer

    Tilu Silinder Rotary Keusik Dryer

    jéntré

    Gambar diagram aliran tina pengering MG Pasir

    rinci (1)

    Parameter Téknis

    Parameter téknis utama pengering keusik

    Ngaran Produk Tilu silinder rotary keusik dryer
    Modél MGDM-3.5
    Kapasitas (T/H) 50-20T / H
    Suluh Batubara / Gas / Diesel
    Lapisan bolong layar ngageter 2-4 lapisan adjustable
    Total Daya (KW) 25-45KW
    Ukuran layar bolong 40 bolong, 70 bolong atanapi ngaropéa
    Wewengkon Didudukan (m²) 200-300m2
    Pagawe Dibutuhkeun 2-3 jalma

    Mesin ieu tiasa dianggo pikeun ngagaringkeun produk ieu:

    karikil

    Pasir Walungan

    Lebu ngapung

    Batu kapur

    Slag

    Ngusir pasir

    Keusik dryer ngalengkepan pabrik mortir garing otomatis pinuh dipasang di Kazakhstan

    Pabrik pengering pasir (10)
    pameget

    KOMUNIKASI

    Palanggan nganjang Zhengzhou MG factroy pikeun pengering Keusik sareng pabrik mortir garing

    Janten mitra bisnis sareng réréncangan dina kahirupan, ngahijikeun tangan pikeun nyiptakeun énjing anu langkung saé.

    1
    4
    2
    uuu
    3
    6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Chat Online WhatsApp!