. Cina MG Impulse Bag Dust Collector Pikeun Pabrikan Pabrik Pabrik sareng Pembekal Mortir Campuran Pabrikan |MG
sirah_bg

MG Impulse Bag Dust Collector Pikeun Pabrik Pabrik Campuran Mortir Garing

MG Impulse Bag Dust Collector Pikeun Pabrik Pabrik Campuran Mortir Garing

pedaran pondok:

Kolektor lebu MG Impulse ngadopsi metode beberesih suntik pulsa tunggal, anu gaduh kaunggulan éfék beberesih anu saé, efisiensi purifikasi anu luhur sareng kapasitas penanganan anu luhur, umur jasa anu langkung panjang tina Filter-bag, kirang pangropéa pikeun mastikeun operasi anu aman sareng dipercaya.

Sistim nu geus loba dipaké dina metallurgy, bahan wangunan, mesin, industri kimia, pertambangan jeung usaha industri sejenna non-serat panyabutan lebu industri jeung recovery bahan.

  • Ngaran Produk :Koléktor debu kantong dorongan
  • model:MG5, MG 12, MG24, MG36, MG48
  • Motor:1.1-2.2-3-4-5.5KW
  • Jenis saringan:kantong
  • Katerangan

    Spésifikasi Utama

    Tag produk

    Impulse Debu collector Performance dina garing mortir Pergaulan Plant

    1 (5)

    Gas lebu asup kana chamber filter ku ember lebu (atawa flange kabuka handap), sarta partikel kasar langsung pakait dina ember lebu atawa lebu bin.Disaring ngaliwatan Filter-kantong, lebu anu diteundeun dina tabel kantong bari gas net dialirkeun kantong ka chamber beberesih hawa, nu hawa geus discharged kana atmosfir ku kipas.

    Nalika lebu dina beungeut filter ngaronjat, ngarah kana lalawanan parabot naék kana nilai set, relay waktos (atawa controller tekanan diferensial mikro) bakal ngaleupaskeun sinyal.Samentara éta, alat kontrol program mimiti jalan, sarta klep pulsa dibuka hiji-hiji, supados hawa dikomprés nyuntik ngaliwatan nozzle pikeun ngabersihan Filter-kantong.Salila prosés ieu, Filter-kantong ieu abruptly inflated, lebu dina beungeut kantong gancang detaches tina Filter-kantong jeung ragrag kana lebu (atawa lebu bin) dina aksi aliran hawa sabalikna, mangka lebu ieu discharged ku klep flap.Sajaba ti éta, The garis ku prosés garis suntik téh ukur keur beberesih filter-kantong, sarta Filter-kantong séjén masih disaring normal.

    Loka Gawé Koléktor Debu Impulse di Sérbia sareng UAE

    Proyék Sérbia (1)
    32
    半自动23
    全自动1

    PAKET MESIN MG sareng pangiriman

    4 (4)
    6
    2019-4-22-23 ka UAE (12)
    3456
    0-1
    24
    包装1
    Sertipikat

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modél MG5 MG12 MG24 MG36 MG48 MG60
    NyaringKantongkuantitas (pcs) 5 12 24 36 48 60
    Kantong saringan Diaméter (mm) Ф130×1100 mm Ф130×1100 mm Ф130×1100 mm Ф130×1100 mm Ф133×2000mm Ф133×2000mm
    Motor (KW) 1.5-2 2.2-2 3-2 4-2 5.5-2 7.5-2
    Motor hawa 4-72-2.8A 4-72-3.2A 4-72-3.6A 4-72-4A 4-72-4A 4-72-5A
    Tekanan hawa (pa) 606-994pa 792-1300pa 989-1578pa 1220-17588pa 1320-2014pa 1673-2554pa
    Laju hawa

    1~2m/s

    Daérah filtrasi (m2) 2.3m2 5.5m2 11m2 30m2 40m2 50m2
    Jumlah klep pulsa (pcs) 1 3 4 8 8 10
    Résistansi

    > = 1200 Pa

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Chat Online WhatsApp!