. Cina mg 10-12T / H Full otomatis garing mortir Pergaulan Plant dipasang di pabrik Kosovo sarta suppliers |MG
sirah_bg

MG 10-12T / H Full otomatis garing mortir Pergaulan Plant dipasang di Kosovo

MG 10-12T / H Full otomatis garing mortir Pergaulan Plant dipasang di Kosovo

pedaran pondok:

MG 10-12T / H Full otomatis garing mortir Pergaulan Plant dirancang nurutkeun konsép panganyarna di Éropa, produksi ieu adopts sistem kontrol otomatis PLC komputer canggih, nu kapasitas produksina bisa ngahontal 10-70 ton per jam gumantung kana konfigurasi sistem. .

Biasana pabrik mortir garing otomatis pinuh kedah diwangun ku sistem panyimpen bahan baku, conveying sareng sistem timbangan otomatis, sistem pergaulan, sistem packing, sistem kompresor hawa, ngumpulkeun lebu, sistem kontrol PLC, jsb.


  • Sistim campuran:Kembar Shafts Agravic mixer
  • Mesin bungkusan:Mesin bungkusan klep otomatis
  • Tegangan sareng Frékuénsi:220V / 380V / 415V / 440V, ngaropéa
  • Konsumsi Daya:50-80KW, gumantung
  • Aplikasi:Ngahasilkeun sareng bungkus napel ubin, dempul témbok, mortir mortir, mortir masonry, jsb
  • Ukuran alat:8000 * 8000 * 8000mm
  • Merk Motor:Standar CE
  • warna:Disaluyukeun
  • Kaunggulan:Produsén profésional langkung ti 20 taun
  • Pamasangan sareng Latihan:Nyadiakeun
  • Katerangan

    Parameter Téknis Produk

    Tag produk

    Rincian Instalasi Kosovo séjén

    14

    Silo potongan assembly di situs gawé

    16

    Insinyur latihan dina paking mesin debugging

    15

    Klién sareng insinyur mikaresep waktos tuangeun anu saé

    Video Loka Gawé Kosovo

    Bagan alur Rincian MG10-12T / H garing mortir Pergaulan Plant

    jll

    Konfigurasi utama MG10-12T / H garing mortir Pergaulan Plant

    3

    Silos Panyimpen Bahan Baku anu tiasa dicabut, 60T * 6sets

    Kaunggulan: transportasi gampang, manufaktur waterproof jeung desain lumrah.

    Silo dipaké pikeun nyimpen bubuk bahan baku wangunan garing, kayaning keusik, semén, fly ash, slag, bubuk kalsium karbonat jeung saterusna.Volume baku tiasa 60T, 100T, 150T sareng langkung luhur, atanapi volume sanésna tiasa disaluyukeun.

    silo standar MG bakal ngalengkepan tingkat biasa, alat pemecah hawa, kolektor e-debu, klep kaamanan tekanan sareng set lengkep asesoris ngumpul.

    KOSOVO

    Ember lift, TD300, kapasitas 15T / H * 2 susunan

    Kaunggulan: efisien tinggi, sealing alus, assembly gampang, pangropéa gampang.

    Ieu mangrupikeun alat angkat nangtung.Jangkungna angkat tiasa ngahontal 20-35m, kalayan laju angkat efisien tinggi sareng kapasitas angkutan anu ageung, lift ember seueur dianggo pikeun ngangkat sagala jinis bubuk atanapi bahan granular.Aya sabuk tipe LIPI lift jeung ranté tipe LIPI lift dua rupa pikeun pilihan customer.Ranté LIPI lift bisa angkat bahan panas jeung kapasitas leuwih luhur, ngangkat jangkungna leuwih luhur.

    8

    Sistim weighting otomatis, 2m3 * 2 sét

    Kaunggulan: Highly sénsitip, High akurat tampilan digital

    Ieu sistem batching otomatis nu greatly ngahemat tanaga gawé jeung sumber bahan.Mesin sabudeureun equips tilu S-jenis sensor, nu bisa meunang nilai pasti lamun mesin jalan.Input beurat unggal bahan baku luyu jeung rumusan, precision tinggi, ngurangan kasalahan timbangan, ngahemat ongkos kuli, ngaronjatkeun kaluaran.

    3 (2)

    Efisiensi TinggiKembar aci ngawelah mixer, 2m3 * 1 set

    kauntungan: Pergaulan waktu 3-5 mnt / bets, kalawanSistim cutter laleur pikeun serat megatkeun, nu boga kinerja Pergaulan alus

    mixer ngawelah aci kembar ieu boga karakter speed tinggi campur kode, uniformity tinggi, konsumsi kakuatan kirang.Bahan-bahan anu béda-béda dina sipat fisik sapertos beurat spésifik, ukuran partikel, sareng bentukna henteu gampang dipisahkeun nalika dicampur dina mixer.The ngurangan bahan nyaéta ku kontrol pneumatic, bahan bisa discharged dina 3-5 detik.

    8yityiyti

    Finish Produk Hopper, 2m3 * 1 set

    Kauntungannana: desain lumrah, ngalengkepan sistem ngageter pneumatic

    Hal ieu dipaké pikeun neundeun produk rengse tur ngalereskeun handapeun mixer, sarta ogé éta digitus pita pikeun ngawujudkeun pergaulan kadua, pastikeun campuran produk leuwih merata sarta produk teu meungpeuk nalika packing.Dua rupa struktur finish produk Hopper bisa milih salaku sarat.Hiji jenis ngalengkepan pita Pergaulan Kadua, jenis séjén ngalengkepan sistem geter pneumatic.

    11

    Mesin ngeusian sareng bungkusan otomatis, 2 sét, kapasitas 5-10t / h / set

    Kaunggulan: akurasi tinggi, speed ngurangan tinggi, bisa digitus sistem kantong otomatis ngadorong

    Mesin packing ngagunakeun alat pangukuran komputerisasi nyadiakeun timbangan akurat, kinerja stabil sarta operasi basajan.rentang packing 15-50kg / kantong adjustable, speed packing 4-6s pikeun kantong 20-25kg.

    Ayeuna mesin packing ieu tiasa ngalengkepan alat push kantong, anu tiasa dianggo sareng roller belt conveyor sareng sistem palletizer robot, ningkatkeun efisiensi kerja sareng ngirangan biaya padamel.

    Rincian proyék Kosovo (3)

    Koléktor lebu kantong dorongan, MG12 * 2 sét, hiji pikeun daérah packing, hiji pikeun aréa lift LIPI.

    Kaunggulan: efisiensi tinggi, kakuatan ngumpulkeun lebu, kontrol controller pulsa

    Kolektor lebu Impulse utamana dirancang pikeun ngumpulkeun lebu mesin mortir garing, éta ngalengkepan klep solenoid pulsa sareng tiasa ngawujudkeun lebu otomatis.kolektor lebu Ieu struktur kompak, merenah dina pangropéa, nu boga ciri énergi kinétik panyabutan lebu badag sarta efisiensi panyabutan lebu tinggi.Éta ngagunakeun lebu saringan lawon khusus, lebu ogé ngumpulkeun.Kipas, silinder lawon sareng majelis saringan salaku hiji, tiasa nyepetkeun bolong angin nyederhanakeun prosés damel.

    Rincian proyék Kosovo (4)

    Sistim Kabinét Kontrol PLC, 1 set

    Kaunggulan: komponén éléktronik brand kawentar, calakan sarta kontrol komputer

    Sistim kontrol PLC kalawan karakter gelar luhur kecerdasan, éta bisa nyimpen leuwih ti 10 rupa rumusan béda, sarta ngawujudkeun kontrol otomatis tina silo gudang bahan baku, screw conveyor, timbangan bahan pikeun Pergaulan, bungkusan jeung kontrol pinuh ku lengkep. set tutuwuhan mortir garing.kalawan kontrol Sistim PLC, sakabeh tutuwuhan operasi pisan gampang tur calakan.

    Mitra

    FAQ ngeunaan MG10-12T / H garing mortir Pergaulan Plant

    1. Naon Modél mixer sareng kapasitas situs kerja pabrik mortir garing Kosovo ieu?

    A: Tutuwuhan ieu ngagunakeun MG 2m3 (1T / H angkatan) kembar shafts agravic mixer, The pinuh otomatis garing mortir plant kapasitas 10-12T / H.

    2. Kumaha ngeunaan harga?

    A: harga spésifik gumantung kana sarat produk klien tur konfigurasi jéntré, unggal tutuwuhan boga harga béda, klien ieu ngahasilkeun témbok putty jeung produk mortir base gips séjén, jadi digitus silo gudang bahan baku leuwih, harga bakal leuwih luhur ti ubin napel atawa keusik lianna. sarta garis produksi dumasar semén.

    Kami produsén profésional langsung diobral sarta salawasna nyadiakeun parabot kualitas luhur kalawan harga nu lumrah.

    3. Naon parabot sarta jasa anjeun tiasa nyadiakeun?

    A: Urang nyadiakeun solusi turnkey klien tina tutuwuhan mortir garing tina tata situs digawé nepi ka garing mesin mortir, transportasi, instalasi jeung latihan, rumus mortir garing, sanggeus jasa jualan, rojongan teknis waktu hirup jsb.

    4. Dupi anjeun gaduh kapasitas luhur séjén tutuwuhan mortir garing?

    A: Yakin, ayeuna urang gaduh kapasitas pabrik mortir garing pinuh otomatis tina 10-12T / H, 15-20T / H, 20-25T / H, 25-30T / H, sarta kapasitas luhur sakumaha sarat anjeun, urang ogé nyadiakeun tutuwuhan leutik 1-5t / h, tutuwuhan semi-otomatis 6-8t / h tutuwuhan mortir garing pikeun anjeun.

    5. Dupi anjeun masang pabrik mortir garing di nagara kuring?

    A: Leres, kami bakal ngirim insinyur ka nagara anjeun pikeun nungtun pamasangan sareng ngalatih pagawé anjeun pikeun ngoperasikeun mesin.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modél

    Basajan dpabrik mortir ry

    Ningkatkeun tutuwuhan mortir garing basajan

    Morta garing semi-otomatisr tutuwuhan

    Pabrik mortir garing pinuh-otomatis

    Kaluar

    1-3t / jam

    4-5t / jam

    5-8t/jam

    10-30t / jam

    MesinDaérah

    20m²

    20m²

    50-60m²

    60-100m²

    Total kakuatan

    5,5-7,5kw

    6-11kw

    24-28kw

    60-120kw

    Adun

    volume

    3300 * 1050 * 2100mm

    2m³

    2m³

    2m³, 3m³, 4m³

    Mesin hdalapan

    3-4m

    3-4m

    6-8m

    8-13m

    kakuatan lalaki

    2-3 jalmi

    2-3 jalmi

    3-4 jalma

    3-4 jalma

    bagian parabot

    screw conveyor,

    mixer pita,

    hopper angkutan,

    klep packer,

    compressor hawa, panel kontrol

    screw conveyor, mixer aci kembar, tank gudang, klep packer, compressor hawa

    kabinét kontrol

    lift ember,

    mixer aci kembar,

    tanki nyekel, klep packer, kabinét kontrol, compressor hawa

    silo, conveyor screw, sistem timbangan otomatis, lift LIPI, tank premix, mixer aci kembar, nyekel tank, klep packer, kabinét kontrol PLC, compressor hawa

    Batching sareng bungkusan

    Batching Manual & bungkusan Otomatis

    Otomatis

     

     

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Chat Online WhatsApp!