. Cina Profesional Otomatis Palletizer Mesin Robotic Kantong Palletizer lanté ningkatna pabrik jeung suppliers |MG
sirah_bg

Profésional Otomatis Palletizer Mesin Robotic Kantong Palletizer lanté ningkatna

Profésional Otomatis Palletizer Mesin Robotic Kantong Palletizer lanté ningkatna

pedaran pondok:

The robot palletizer bisa dipaké dina loba garis produksi, nyadiakeun calakan, mechanization pikeun situs produksi.Éta mangrupikeun sistem logistik palletizing anu tiasa dianggo dina industri bir, cai, inuman lemes, susu, inuman sareng bahan pangan sareng sajabana. .

 


  • Ngaran Produk:Robot palletizer
  • Voltaseu:380V, 415V, 440V atanapi ngaropéa
  • Jenis bungkusan:Kantong plastik, kantong anyaman PP, kantong kertas Karajinan, Karton
  • Sertifikasi:Sertipikat CE, ISO9001: 2008 bijil
  • Ukuran Pallet:Disesuaikeun 1200X1200mm, 1200X1000mm, 1000X1000mm
  • Total kakuatan:17-25KW
  • Garansi:12 bulan
  • Aplikasi:Pabrik Pabrik, Pabrik Pangan & Inuman
  • Kaayaan :Anyar
  • fungsi:Palletizing, stacking, mawa, packing jeung saterusna
  • Katerangan

    Tag produk

    MG Robot palletizer ngalengkepan pabrik mortir garing otomatis pinuh

    Panjelasan Produk

    Fungsi utama sanggeus bagging / cartoning (12kg, 20kg, 25kg, 50kg) sakabéh kolom geus réngsé ku nyambungkeun alat-alat patali, packing, sealing, panyiri, palletizing.Ngahontal packing porsi bungkusan téhsagemblengna otomatis.

    Palletizing nujul kana operasi tinamindahkeun jeung nyimpen cartons, tas, drum, bungkusan, potongan, diantara produk liannadina permukaan anu tos ditangtukeun.Sistim pindah produk ieu disetir ku cakar, pincers atanapi nyeuseup nurutkeun kabutuhan.Majalah palet kanggo reposition palet kosong tanpa kontak leungeun, kitu ogé kaluar tina palet lengkep.

     

    Urang tiasacustomer-diwangun solusi palletizing robothusus pikeun minuhan kabutuhan béda.Simkuring gaduh pangalaman euyeub di cartons, tas, kantong plastik jeung produk lianna solusi palletizing.Urang milih rencana henteu ngantempo sarat konsumén ', tapi ogéfokus kana umur operasi panjang, konsumsi énérgi lemah sareng pangropéa dina mangsa nu bakal datang.Lowing handap biaya ngajalankeun hareup ogé dianggap dina rencana urang.Sajaba ti éta, urang ogéninggalkeun kemungkinandina mangsa nu bakal datang pikeun ngembangkeun automations hareup jeung tungtung.

    jttyrty

    Parameter Téknis

    Parameter téknis utama MG Robot palletizer

    Ngaran Produk Robot palletizer
    Modél MGDM-6.2
    Kapasitas (T/H) 400 kantong / H
    Didorong Listrik
    Sertifikasi CE, ISO9001:2008
    Rentang gawé Bisa cocog tutuwuhan mortir garing pikeun tas palletizing
    Total kakuatan 17-25KW
    Mesin bungkus palet Ngalengkepan sakumaha sarat
    Roller conveyor Ngalengkepan kosong pallet roller conveyor jeung tugas beurat roller conveyor

    Fitur Mesin Palletizing Robotic

    • tabungan tanaga gawé langsung sarta ningkat tanaga scheduling na utilization
    • waktos siklus panggancangna na payload pangluhurna di kelas robot
    • Nyirorot leuwih fleksibel lamun produk robah
    • Merlukeun programming jeung perawatan minimal
    • Sistem kontrol anu kabuktian industri
    • Gerak kinerja anu luhur ngahasilkeun waktos siklus anu gancang sareng throughput anu luhur
    • Kalenturan pikeun ngalayanan sababaraha jalur produksi
    • Ngurangan rohangan lantai

    Situs damel pabrik mortir garing otomatis lengkep MG nganggo palletizer Robot

    fhgjj

    SITUS INSTALASI

    fhjjjtr

    KOMUNIKASI

    Hayu urang papanggih jeung silih kenal.

    Janten mitra bisnis sareng réréncangan dina kahirupan, ngahijikeun tangan pikeun nyiptakeun énjing anu langkung saé.

    1
    4
    3
    uuu
    2
    6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori

    Chat Online WhatsApp!