. Cina Produktivitas Tinggi mortir Pergaulan Line Produksi pabrik jeung suppliers |MG
sirah_bg

Produktivitas tinggi mortir Pergaulan Line Produksi

Produktivitas tinggi mortir Pergaulan Line Produksi

pedaran pondok:

runtuyan MG tutuwuhan mortir garing dumasar kana konsép design panganyarna di Éropa, produksi ieu adopts sistem kontrol otomatis komputer canggih, anu kapasitas produksina bisa ngahontal 30-100 sarébu ton per taun gumantung kana konfigurasi sistem.Jalur produksi diwangun ku sistem panyimpen, pangukuran sareng sistem batching, sistem conveying, sistem campuran, sistem kompresor hawa, sistem bungkusan, sareng sistem dedusting, jsb.

spésifikasi:


  • ngaran:Tutuwuhan Campur mortir garing
  • kakuatan:90 kw
  • Voltaseu:220V-440V atanapi ngaropéa
  • tanaga gawé:4-5 jalma
  • Waktu Campur:3 Menit
  • Mesin bungkusan:Klep Port Mesin Packing
  • Kapasitas:10-30 T / H atawa leuwih
  • Pamasangan:Disadiakeun
  • Katerangan

    Tag produk

    Tutuwuhan Campur mortir garing

    3456346

    PARAMETER Téknis tutuwuhan campur mortir garing

    Modél

    Adun 2000L

    3000/4000L mixer

    6000L Mixer Plant

    10000L tutuwuhan Mixer

    Kapasitas

    10-12T/H

    15-30T / H

    30-50T / H

    60-70T / H

    Jangkungna mesin

    8-10m

    10-14m

    15-20m

    20-25m

    Total kakuatan

    80-90KW

    90-100KW

    100-120KW

    120-150KW

    Pagawe diperlukeun

    2-3 jalma

    3-4 jalma

    3-4 jalma

    3-4 jalma

    Bengkel diperlukeun

    500-600m2

    600-800m2

    800-1000m2

    1000-1500m2

    Kantong sabuk conveyor

    B500X5000mm

    B500X5000mm

    B500X5000mm

    B500X5000mm

    Mesin bungkus palet

    Nyadiakeun

    Nyadiakeun

    Nyadiakeun

    Nyadiakeun

    Pengeringan keusik

    Salaku sarat

    Salaku sarat

    Salaku sarat

    Salaku sarat

    KONDIGURASI TANAMAN MORTAR GARING

    01Bahan-nyimpen-silo-png

    Bahan Baku Detachable Panyimpenan Silo / tank

    Volume ngaropéa 150T, 100T, 60T, transportasi Gampang, manufaktur waterproof jeung desain lumrah.

    Silo dipaké pikeun nyimpen bubuk bahan baku wangunan garing, kayaning keusik, semén, fly ash, slag, bubuk kalsium karbonat jeung saterusna.silo standar MG bakal ngalengkepan tingkat biasa, alat pemecah hawa, kolektor e-debu, klep kaamanan tekanan sareng set lengkep asesoris ngumpul.Nalika bahan nyoco hawa alat megatkeun bisa mantuan hawa nyapekeun tina silo jero, e-debu collector mupus lebu dina luhur;tingkat biasa bisa ngadeteksi maksimum sarta minimum bahan dina Hopper, ku kituna pikeun ngingetkeun jalma feed bahan timely;klep kaamanan pikeun nyegah ngurangan bahan gampang.

    Bahan tiasa gancang dileupaskeun nalika dianggo sareng conveyor screw.

    Ember lift

    High efisien, sealing alus, gampang ngumpul, panyalindungan lingkungan, pangropéa gampang.

    Ieu mangrupikeun alat angkat nangtung.Jangkungna angkat tiasa ngahontal 20-35m, kalayan laju angkat efisien tinggi sareng kapasitas angkutan anu ageung, lift ember seueur dianggo pikeun ngangkat sagala jinis bubuk atanapi bahan granular.Aya sabuk tipe LIPI lift jeung ranté tipe LIPI lift dua rupa pikeun pilihan customer.Ranté LIPI lift bisa angkat bahan panas jeung kapasitas leuwih luhur, ngangkat jangkungna leuwih luhur.

    02--Ember-lift
    03-Timbangan-hopper-png

    Sistim weighting otomatis

    Pangukuran diri anu efisien tinggi, Sensitip pisan, tampilan digital anu akurat

    Ieu sistem batching otomatis nu greatly ngahemat tanaga gawé jeung sumber bahan.Mesin sabudeureun equips tilu S-jenis sensor, nu bisa meunang nilai pasti lamun mesin jalan.Input beurat unggal bahan baku luyu jeung rumusan, precision tinggi, ngurangan kasalahan timbangan, ngahemat ongkos kuli, ngaronjatkeun kaluaran.

    Kembar aci ngawelah mixer

    Efisiensi tinggi, ngalengkepan laleur cut pikeun serat megatkeun, Pergaulan waktos 3-5 menit per angkatan

    mixer ngawelah aci kembar ieu boga karakter speed tinggi campur kode, uniformity tinggi, konsumsi kakuatan kirang.Bahan-bahan anu béda-béda dina sipat fisik sapertos beurat spésifik, ukuran partikel, sareng bentukna henteu gampang dipisahkeun nalika dicampur dina mixer.The ngurangan bahan nyaéta ku kontrol pneumatic, bahan bisa discharged dina 3-5 detik.

    04--Adun
    05--Rengse-produk-hopper-png

    Rengse Produk Hopper

    Desain wajar, Ngalengkepan sistem geter pneumatic

    Hal ieu dipaké pikeun neundeun produk rengse tur ngalereskeun handapeun mixer, sarta ogé éta digitus pita pikeun ngawujudkeun pergaulan kadua, pastikeun campuran produk leuwih merata sarta produk teu meungpeuk nalika packing.Dua rupa struktur finish produk Hopper bisa dipilih salaku sarat.Hiji jenis ngalengkepan pita Pergaulan Kadua, jenis séjén ngalengkepan sistem geter pneumatic.

    Mesin bungkusan

    akurasi tinggi, speed tinggi, Ngalengkepan kantong otomatis ngadorong sistem

    Mesin packing ngagunakeun alat pangukuran komputerisasi nyadiakeun timbangan akurat, kinerja stabil sarta operasi basajan.Jeung dilengkepan sungut lebu, produksi sabenerna ramah lingkungan.Mesin bungkusan mangrupikeun kontrol PLC, langkung cerdas.Éta tiasa dilengkepan ku conveyor sabuk kantong sareng karya palletizer robot.

    06--Packing-mesin-png
    ac

    Impuse kolektor lebu

    efisiensi tinggi, kakuatan ngumpulkeun lebu, kontrol controller pulsa

    Kolektor lebu Impulse utamana dirancang pikeun ngumpulkeun lebu mesin mortir garing, éta ngalengkepan klep solenoid pulsa sareng tiasa ngawujudkeun lebu otomatis.kolektor lebu Ieu struktur kompak, merenah dina pangropéa, nu boga ciri énergi kinétik panyabutan lebu badag sarta efisiensi panyabutan lebu tinggi.Éta ngagunakeun lebu saringan lawon khusus, lebu ogé ngumpulkeun.Kipas, silinder lawon sareng majelis saringan salaku hiji, tiasa nyepetkeun bolong angin nyederhanakeun prosés damel.

    Screw Tipe Air Compressor

    Kualitas luhur, umur panjang, hemat energi

    Ieu tipe screw compressor hawa ngalengkepan Inverter screw host, ngagunakeun motor tambaga kualitas alus, efisiensi tinggi na noise low, digitus filter hawa tepat, Industrial kelas separator cai minyak, akurasi High filter minyak, speed tinggi Sistim dissipation panas, ngagunakeun unsur aparat listrik impor, katun insulasi sora.Ogé digitus Air dryer, tank gudang hawa, filter precision tinggi pikeun mastikeun nyadiakeun hawa kualitas alus kana mesin.

    07-Air-compressor-png
    08-PLC-Control-kabinét-png

    Kabinet kontrol

    PLC brand kawentar, calakan sarta kontrol komputer

    Sistim kontrol PLC kalawan karakter gelar High of kecerdasan, kontrol otomatis tina silo gudang bahan baku, screw conveyor, timbangan bahan pikeun Pergaulan, bungkusan jeung kontrol pinuh ku set lengkep pabrik mortir garing, calakan sarta operasi gampang.

    PABRIK KAMI

    48e080e7bed1b3724ab5a295f922557

    Zhengzhou mg Industrial Co,.Ltd, pamimpin di pabrik campuran mortir garing pra-campuran, nyayogikeun anjeun solusi wangunan énggal sareng direnovasi langkung ti 70 nagara di sakumna dunya.Zhengzhou mg diadegkeun dina 2000, ayana di kota geulis Zhengzhou, nu mangrupa perusahaan teknologi tinggi terpadu R&D, produksi, diobral jeung konstruksi di mortir garing Pergaulan parabot.Kami mangrupikeun anggota eksekutif Promosi Téknologi swasta Cina, Panitia sareng Asosiasi Ahli Bahan wangunan.Salaku hiji National Top rank wangunan Mechanical Enterprise urang nuju Certified ku sistem manajemen kualitas ISO9001, sarta kami ngahormatan jadi diréktur eksekutif Komite Konservasi Energy Henan Gedong.

    23444234
    423455
    53255
    53255
    373575
    Mitra

    FAQ

    1.Naon bédana antara pabrik mortir garing otomatis pinuh sareng pabrik mortir garing Semi-otomatis?

    A: pabrik mortir garing semi-otomatis nyaéta dahar manual, timbangan otomatis tur bungkusan na tanpa silos bari tipe otomatis pinuh bisa ngawujudkeun dahar otomatis tur bungkusan kalawan silos.

    2.Kumaha kualitas produk anjeun?

    A: mesin kami anu dijieun mastikeun nurutkeun standar nasional jeung internasional, sarta kami pariksa unggal bagian leutik saméméh pangiriman.

    3. Kumaha ngeunaan harga?

    A: Kami diobral pabrik jeung bisa méré Anjeun harga panghandapna ti pasar, sarta kami boga kawijakan waktu nyimpen jeung jujur, urang cutatan sakumaha low-gancang pikeun customer wae tur masihan diskon nurutkeun kuantitas.

    4. Naon parabot sarta jasa anjeun tiasa nyadiakeun?

    A: Urang bisa nyadiakeun Anjeun solusi turnkey tutuwuhan mortir garing tina tata situs gawe ka mesin mortir garing, transportasi, instalasi jeung latihan, rumus mortir garing, sanggeus jasa jualan, rojongan teknis waktu hirup jsb.

    5. Naon kapasitas pabrik mortir garing anjeun?

    A: Urang boga kapasitas tutuwuhan mortir garing tina 3-30T / H sakumaha sarat anjeun, Sarta ogé bisa ngaropea mesin pikeun anjeun.

    6. Dupi anjeun masang pabrik mortir garing di nagara kuring?

    A: Leres, kami bakal ngirim insinyur ka nagara anjeun pikeun nungtun pamasangan sareng ngalatih pagawé anjeun pikeun ngoperasikeun mesin.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Chat Online WhatsApp!