head_bg

Efisiensi tinggi mixer

  • Fast mixing twin shaft agravic mixer

    Gancang campur aci kembar agravic mixer

    MG efisiensi tinggi aci kembar mixer agravic adopts struktur jero wilah ngawelah. bahan proporsi béda bisa ngahontal kinerja Pergaulan pangalusna ngaliwatan leungit beurat instan dina speed rotasi parabolic kritis, bari waktos Pergaulan bisa shorted dina extent badag dina mode elehan telenges. Ku alatan éta aci kembar mixer agravic bisa loba dilarapkeun dina garis produksi mortir garing.

  • High efficiency multi spiral ribbon mixer

    Efisiensi tinggi multi spiral pita mixer

    Efisiensi Tinggi Gampang Operasi garing Mortar Mixer Mesin Warna ngaropéa dicirikeun ku precision Pergaulan tinggi, sarta aplikasi lega kana dahareun, industri kimia, jeung garis wangunan. Bagian utama mixer nyaéta laras, agitator pita, palabuhan tuang, port panyaluran sareng unit anu didorong. Pita mixer ganda ngajalankeun bahan ti dua tungtung ka puseur ngaliwatan bantuan pita luar, sedengkeun pita jero nyorong bahan ti puseur ka dua tungtung, sahingga, bahan ngahontal éfék campur kode tinggi dina waktu anu singget!

     

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami