head_bg

Parabot Mortir Fungsional

  • China latest technology full automatic wall putty mortar plant

    Cina téhnologi panganyarna pinuh témbok otomatis pabrik putty mortir

    MG runtuyan ubin napel tutuwuhan mortir dumasar kana konsép design panganyarna di Éropa, produksi ieu adopts sistem otomatis-kontrol komputer canggih, anu kapasitas produksina bisa ngahontal 30-100 sarébu ton per taun gumantung kana konfigurasi sistem. Jalur produksi diwangun ku sistem panyimpen, pangukuran sareng sistem batching, sistem conveying, sistem campuran, sistem kompresor hawa, sistem bungkusan, sareng sistem dedusting, jsb.

  • 10-30T Ceramic Tile Adhesive Making Machine Dry Mortar Mixing Equipment Manufacture

    10-30T Keramik Genténg napel Nyieun Mesin Garing Mortir Pergaulan Equipment Pabrikan

    runtuyan MG tutuwuhan mortir garing dumasar kana konsép design panganyarna di Éropa, produksi ieu adopts sistem komputer otomatis-kontrol, anu kapasitas produksina bisa ngahontal 30-100 sarébu ton per taun gumantung kana konfigurasi sistem. Jalur produksi diwangun ku sistem panyimpen, pangukuran sareng sistem batching, sistem conveying, sistem campuran, sistem kompresor hawa, sistem bungkusan, sareng sistem dedusting, jsb.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami