head_bg

Produk pinuh otomatis

Produk pinuh otomatis

pedaran pondok:

MG Automatic Dry Mortar Production Line ngadopsi konsép desain canggih Éropa sareng sistem manajemén kontrol otomatis panganyarna. Perenah menara parantos diterapkeun dina rarancang umum sareng operasi anu ramah-manusia kalayan tingkat otomatisasi parantos ningkat. kapasitas bisa ngahontal 30.000-100.000 ton per taun nurutkeun konfigurasi béda.


  • Ngaran Produk: Garis produksi mortir garing otomatis
  • Kapasitas: 10-30T / H
  • Merk Motor: Motor Sértipikat CE merek terkenal Cina
  • Toko pagawe diperlukeun: 800-1200m2
  • Mesin ngeusian wewengkon: 80-120 m2
  • Total bubuk: 80-150KW
  • Jangkungna mesin: Jero workshop jangkungna 10m, Silo luar workshop jangkungna ngeunaan 15m
  • Kauntungan: Pabrik langsung, harga alus, jaminan kualitas
  • Formula sareng téknologi: Nyadiakeun
  • Mesin bungkus palet sareng palletizer Robot: Bisa disadiakeun salaku sarat customer
  • Katerangan

    Tag produk

    YX-2

    Panjelasan Produk

    Sakabéh garis produksi mortir garing boga desain panganyarna, rasa kuat fungsi, perenah geulis, sistem kontrol aman tur otomatis, sarta sistem kontrol PLC nyaman jeung calakan. Éta pilihan idéal pikeun investasi bisnis.

     

    MG anyar dirancang Jalur Produksi Premixed Otomatis kalawan kaluaran taunan 300.000 ton utamana diwangun ku sistem drying keusik, siap-dicampur sistem mortir campur jeung sistem bulk.

    Garis produksi lengkep ngawengku sistem drying keusik:

     

    Sistim neundeun bahan

    Sistim batching otomatis

    Sistim campur kode efisien

    Sistim conveying bahan

    Pigura platform

    Sistim bulk

    Parameter Téknis

    Modél

    Adun 2000L 

     3000/4000L mixer  

    6000L Mixer Plant

    10000L tutuwuhan Mixer

     Kapasitas

       10-12T/H

     15-30T / H

      30-50T / H

            60-70T / H

     Jangkungna mesin

       8-10m

         10-14m

      15-20m

       20-25m

    Total kakuatan

       80-90KW

       90-100KW

    100-120KW

     120-150KW

    Pagawe diperlukeun

           2-3 jalma

            3-4 jalma

           3-4 jalma

          3-4 jalma

    Bengkel diperlukeun

          500-600m2

          600-800m2

           800-1000m2

         1000-1500m2

    Kantong sabuk conveyor

       B500X5000 mm

        B500X5000 mm

        B500X5000 mm

       B500X5000 mm

    Mesin bungkus palet

             Nyadiakeun

            Nyadiakeun

            Nyadiakeun

             Nyadiakeun

     Keusik dryer

    Salaku sarat

    Salaku sarat

    Salaku sarat

    Salaku sarat

    Kauntungan

    MG garis produksi mortir garing otomatis

    Serat tiasa gancang dipisahkeun ku speed tinggi puteran wilah.

    Ieu tutuwuhan mortir garing pinuh otomatis ngalengkepan 60T atanapi 100T silo gudang bahan baku, éta bisa neundeun bahan baku pikeun hiji poé maké. Pastikeun mesin terus jalan.

    Bahanna discharged ngaliwatan Gerbang pneumatik, nu bisa ngurangan wewengkon buta jero mixer nu, sangkan prosedur discharging cleaner tur gancang.

    The laju nyampur nyaeta gancang, ngan nyokot ngeunaan 3-5 menit nyampur mortir garing biasa.

    Mesin packing kami tiasa ngalengkepan sistem ngadorong kantong otomatis salaku sarat palanggan. Éta tiasa ngawujudkeun kantong otomatis ngadorong nalika kantong pinuh. Sareng ogé kami gaduh mesin bungkus pallet sareng palletizer robot upami diperyogikeun palanggan.

    Dina Hopper produk rengse, urang ngalengkepan Ribbons, nu bisa mastikeun bahan kadua kalina Pergaulan, pastikeun bahan campuran leuwih seragam jeung teu meungpeuk nalika mesin packing jalan.

    Tutuwuhan mortir garing ngalengkepan kabinét kontrol PLC calakan, éta tiasa nyimpen 10 rumus, palanggan tiasa milih rumus sateuacan produksi, produksina bakal otomatis.

    500.000 ton stasiun campuran mortir garing-campuran

    The produk perusahaan geus loba dipaké dina leuwih ti 8.000 bahan wangunan usaha di Cina, sarta diékspor ka Kanada, Rusia, Koréa Kidul, Uni Émirat Arab, Afrika Kidul, Nigeria jeung saterusna leuwih ti 70 nagara jeung wewengkon, tampi ku mayoritas pamaké!

    Sertifikasi kualitas internasional ISO9001

    Unit sertifikasi CE Éropa

    Unit Déwan Aliansi Integritas

    Aplikasi tina garis produksi mortir garing otomatis MG

    mortir campuran garing dipaké dina loba aplikasi béda dina pangwangunan wangunan. Sababaraha aplikasi ieu universal sareng sababaraha anu sanésna khusus pikeun daérah atanapi nagara anu tangtu. Alat Pergaulan mortir garing tiasa ngahasilkeun mortir garing ieu:

    Beungkeut mortir Masonry mortir, témbok jeung lantai ubin napel mortir, anchorage mortir jsb
    mortir hiasan Gips hiasan, dempul témbok jero sareng luar, mortir hiasan warni jsb
    mortir panyalindungan mortir cai-bukti, mortir anti korosi, mortir timer leveling, ngagem lalawanan mortir, insulasi termal mortir, insulasi sora mortir, perbaikan mortir, mildewproof mortir, shielding mortir jsb.

    Mesin ieu tiasa ngahasilkeun mortir garing di handap ieu:

    Masonry mortir

    Ubin napel mortir

    Mortir témbok ipis jeung lemes

    Genteng grout

    mortir tahan cai

    mortir palapis berwarna

    Ngalereskeun mortir

    mortir timer leveling

    Mortir plastering témbok

    MG 30T / H pinuh otomatis garis produksi mortir garing kalayan dryer keusik dipasang di Cina Batin Mongolia

    /about-us/

    Konfigurasi garis produksi mortir garing otomatis pinuh MG

    utyukk

    Sistim loading bulk

    gsdgsdg

    Keusik dryer

    1111

    Sistim Pergaulan

    cvnvnn

    Sistim dosing aditif

    gfhgfhhh

    PLC Control kabinét

    cvncvnvcn

    Koléksi lebu

    ttfgfdg

    Sistim bungkusan

    gsdgsdg

    Robot palletizer

    KOMUNIKASI

    Hayu urang papanggih jeung silih kenal.

    Janten mitra bisnis sareng réréncangan dina kahirupan, ngahijikeun panangan pikeun nyiptakeun énjing anu langkung saé.

    1
    4
    2
    uuu
    3
    6

    FAQ

    1, Kumaha ngeunaan investasi proyék ieu?
    A: Insinyur kami tiasa ngarancang alat-alat campuran mortir garing salaku sarat sareng anggaran anjeun, bédana investasi alat-alat campuran mortir garing. Kapasitas rendah béaya rendah, kami bakal nyayogikeun solusi anu efektif salaku kabutuhan anjeun.

    2, Naon bedana mortir garing pinuh otomatis alat Pergaulan jeung Semi-otomatis garing mortir Pergaulan parabot?
    A: (1) alat-alat Pergaulan mortir garing semi-otomatis langkung mirah ti pinuh otomatis mortir alat Pergaulan garing.
    (2) Semi-otomatis mortir garing Pergaulan parabot teu kedah digitus silos bari pinuh otomatis garing mortir Pergaulan parabot digitus silos bahan.
    (3) Semi-otomatis mortir garing Pergaulan parabot keur dahar manual tur timbangan otomatis tur bungkusan, Full otomatis garing mortir Pergaulan parabot keur dahar otomatis tur timbangan otomatis tur bungkusan.

    3, Sabaraha jalma anu diperyogikeun pikeun ngoperasikeun alat-alat campuran mortir garing ieu?
    A: Biasana 2-4 pagawe anu enogh mun beroperasi alat-alat Pergaulan mortir garing ieu.

    4, Alat sareng jasa naon anu anjeun tiasa nyayogikeun?
    A: Urang bisa nyadiakeun Anjeun solusi turnkey of mortir garing Pergaulan parabot tina tata situs gawe ka mesin mortir garing, transportasi, instalasi tur palatihan, rumus mortir garing, jasa saatos-jualan, rojongan teknis waktu hirup et.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami