. Cina MG Dry Mortar Plant kalawan Bulking na Jumbo Bag Packing System di Shandong, Cina pabrik jeung suppliers |MG
sirah_bg

MG Dry Mortar Plant sareng Bulking sareng Jumbo Bag Packaging System di Shandong, Cina

MG Dry Mortar Plant sareng Bulking sareng Jumbo Bag Packaging System di Shandong, Cina

pedaran pondok:

MG Dry Mortar Plant sareng Bulking sareng Jumbo Bag Packing System ditingkatkeun dina pabrik mortir garing otomatis pinuh.Dumasar kana model béda shafts kembar mixer agravic atawa bajak dibagikeun Mixer, kapasitas Pergaulan bisa ngahontal 10-40t / h, insinyur mg mendesain Hopper mindahkeun sejen tur dua atawa tilu cara sambungan gabungan handapeun mixer, ku kituna bahan bisa dipindahkeun kana dua atawa tilu cara pikeun kantong leutik, sistem bungkusan kantong jumbo sareng sistem bulking.


  • Ngaran Produk:Tutuwuhan Campur mortir garing
  • Sistim kontrol:PLC Komputer atanapi setélan touchable
  • Kauntungan:Produsén profésional 20 taun
  • Voltaseu :220V / 380V / 410V / 440V atanapi ngaropéa
  • Fitur:kontrol PLC sarta calakan
  • Sistim bulking:produsén aslina
  • Sertifikasi:CE, ISO, COC, BV, jsb.
  • Sistim bungkusan:Kantong klep sareng bungkusan kantong jumbo
  • Pamasangan sareng pelatihan:Nyadiakeun
  • Katerangan

    Konfigurasi Mesin

    Tag produk

    Rincian Loka Gawé séjén Ngeunaan Proyék Mortir Kering MG Shandong

    jgfjgfj
    hjkk
    jllhj
    jjgfjj

    Video Loka Gawé Kota MG Shandong Pingyin pikeun Rujukan

    MG Bulking Sistim ngurangan situs gawé

    MG Pneumatic klep paking Mesin Loka Gawé

    MG Béda Packing Standar pikeun Pilihan

    2 (2)
    yreyreyh
    jjjgfj

    Bungkusan kantong leutikrentang: 15-50kg / kantong adjustable, speed: 4-6s / kantong, kapasitas teoritis: 12-15t / h, kapasitas sabenerna: 5-8t / 20-25kg kantong (kalawan waktu operasi lalaki).

    Bungkusan kantong jumborentang: 05-2t / kantong adjustable, speed: 1.5-2min / kantong, kapasitas teoritis: 50-60t / kantong, kapasitas sabenerna: 40-50t (jeung waktu operasi lalaki).

    Bulking nguranganrentang: 1-120t / waktos, kapasitas dischage: 10-15min / treuk.

    MG lianna mortir Pergaulan Plant ngagawekeun loka

    6
    3456
    包装3
    9
    8
    78
    2
    09

    MG lianna mortir Pergaulan Plant ngagawekeun loka

    158
    78
    3
    保温砂浆3
    Sertipikat

  • saméméhna:
  • Teras:

  • No. Ngaran Produk Modél Fungsi jeung pamakéan
    1 Ember lift Jenis ranté ngangkat kapasitas: 15-100T / HSabuk tipe ngangkat kapasitas: 10-35T / H Hiji v efisien tinggiértikalalat ngangkat pikeun mawaGranularbahan tina taneuh ka luhur silo atanapi hopper premix,bahan bubuk biasana nyoco ku treuk pompa.
    2 Bisa dicabutPanyimpenanSystem Volume: 60T, 100T 150T, jsb. Pikeun nyimpen bahan baku garingbubukkayaning semén, keusik, fly ash, caco3,slagjsb.
    3 sekrupConveyor ukuran:Φ165/Φ219/Φ273*6000m Anhorisontalalat conveying pikeun mawabahan pikeun hopper weighting.
    4 TimbanganSystem Volume: 2m3/3m3/4m3/6m3 Beurat otomatisalat bahan béda
    5 Aci kembar Agravic mixer waktos Pergaulan: 3-5min / betsKapasitas campur: 2m3/3m3/4m3/6m3/8m3/10m3 Pikeun nyampur bahan seragam sareng efisiensi anu luhur, sistem pemotong laleur MG dina luhureun mixer bakal motong sareng ngarecah serat kalayan gampang.
    6 Silo produk réngsé Volume: 2m3/3m3/4m3/6m3 Pikeun nyimpen produk ahir jeung Nyiapkeun pikeun packing.Sangkan sistem weighting, sistem Pergaulan jeung sistem packing tiasa dianggo terus.
    7 Mesin bungkusan timbangan otomatis Impeller klep atawaPtipe klep neumaticPrentang acking: 15-50kg / kantong, packing akurasi tiasa + / - 0.5kg Pikeun pak produk ahir tur otomatis jahit, éta bisa ngawujudkeun otomatis timbangan jeung bungkusan.
    8 PLC Control kabinét PLC layar touchable atawa operasi komputer. Pikeun ngoperasikeun sareng ngontrol sadaya bagian mesin.Tampilan anu tiasa dirampa tiasa ngalebetkeun sareng ngarékam langkung ti 10 jinis rumus anu béda.
    9 Kompresor hawa Ctipe ommon atawa tipe screw compressor Nyadiakeun sumber hawa pikeun silo, kolektor lebu, hopper premix, mixer agravic shift kembar, Hopper produk tungtung, mesin packing, jsb
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Chat Online WhatsApp!