. Cina Gancang nyampur aci kembar agravic mixer pabrik jeung suppliers |MG
sirah_bg

Gancang campur aci kembar mixer agravic

Gancang campur aci kembar mixer agravic

pedaran pondok:

MG efisiensi tinggi aci kembar mixer agravic adopts struktur jero wilah ngawelah.bahan proporsi béda bisa ngahontal kinerja Pergaulan pangalusna ngaliwatan leungit beurat instan dina speed rotasi parabolic kritis, bari waktos Pergaulan bisa shorted dina extent badag dina mode elehan telenges.Kituna mixer agravic aci kembar bisa loba dilarapkeun dina garis produksi mortir garing.

 


  • ngaran:Aci kembar ngawelah mixer
  • Bahan mixer:Baja Karbon
  • Waktu Campur:3-5 Menit / bets
  • Volume:2m³, 3m³, 4m³
  • Voltaseu:220V-440V
  • Discharger:Pneumatic Discharging
  • beurat:0,5-5T
  • Warrenty:12 Bulan
  • Katerangan

    Tag produk

    Efisiensi Tinggi Kembar Aci Mixer

    Panjelasan Produk

    The efisien tinggi twin- aci mixer adopts nu ngawelah agul structure.The bahan leungit beurat instan di kritis parabolic muterkeun speed meh bisa ngahontal pangaruh Pergaulan pangalusna, sedengkeun speed elehan telenges shortens waktos Pergaulan di extent badag.Thus mixer nyaeta loba dilarapkeun dina garis produksi mortir garing.

     

    Laju nyampur 3-5 mnt / bets

    Kurang segregasi

    Dilengkepan sistem fly-cutter

    Konsumsi listrik kirang

    Bagan alur tina mixer aci kembar

    20201120105021_29660
    • speed Pergaulan tinggi, 3-5 menit, kalawan uniformity tinggi;
    • Segregation kirang nalika Pergaulan bahan dina proporsi pisan béda, ukuran jeung wangun, jsb .;
    • Sistim laleur-cutter tambahan kalayan rotasi speed tinggi bisa naksir bahan serat éfisién dina waktu anu singget;
    • Kirang konsumsi listrik per ton, 60% réduksi énergi dibandingkeun sareng pita mixer biasa.

    Parameter Téknis

    Parameter téknis utama mixer aci kembar

     

    Modél Kakuatan mixer Ngapung kakuatan motong Kapasitas Volume cyclinder mixer (m3) Kuantitas sabeulah ngawelah
    MG-2000 18,5KW 4KW 1-15.T / kantong 2m3 2*16 = 32 PCS
    MG-3000 22KW 4KW 2-2.5T / bets 3m3 2*16 = 32 PCS
    MG-426000 26KW 4KW 3-3,5T / bets 4m3 2*16 = 32 PCS

    Struktur Batin Kembar Shaft Mixer

    1635240886(1)
    1635240614(1)
    1635240808(1)

    Mesin ieu tiasa ngahasilkeun mortir garing di handap ieu:

    Pangeusi sela

    Masonry mortir

    Mortir témbok ipis jeung lemes

    bubuk plester

    mortir tahan cai

    mortir palapis berwarna

    mortir timer leveling

    Tembok plastering mortir

    mortir napel ubin keramik

    KOMUNIKASI

    Hayu urang papanggih jeung silih kenal.

    Janten mitra bisnis sareng réréncangan dina kahirupan, ngahijikeun tangan pikeun nyiptakeun énjing anu langkung saé.

    3
    1
    4
    uuu
    2
    6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Chat Online WhatsApp!