head_bg

Koléktor lebu

  • Impulse dust collector

    Koléktor lebu dorongan

    MG DMC Pulsa Kantong Dust Coléktor ngagunakeun hawa dikomprés salaku médium beberesih, hawa dikomprés dileupaskeun instan ngaliwatan mékanisme suntik pulsed, jeung hawa-tekanan luhur induces hawa sabudeureun kana kantong filter dina speed tinggi, nu ngabalukarkeun kantong filter rék dilegakeun gancang. Lebu akumulasi dina beungeut kantong filter ieu exfoliated ku cara shock sarta aliran hawa sabalikna. Lebu dina beberesih ragrag kana hopper ngumpulkeun, anu discharged tina awak ngaliwatan klep lebu handap. Desain ieu kompak dina struktur, merenah dina pangropéa,anu boga ciri énergi kinétik panyabutan lebu badag sarta efisiensi panyabutan lebu tinggi. Hal ieu loba dipaké dina purifikasi lebu ngandung gas dina bahan wangunan, pertambangan, industri kimia, batubara, ngolah bubuk jeung industri lianna.

  • MG Impulse Bag Dust Collector For Dry Mortar Mixing Plant Factory

    MG Impulse Bag Debu Kolektor Pikeun Pabrik Pabrik Campuran Mortir Garing

    kolektor lebu MG Impulse adopts metoda beberesih suntik pulsa tunggal, nu boga kaunggulan pangaruh beberesih alus, efisiensi purifikasi tinggi jeung kapasitas penanganan tinggi, hirup layanan deui tina Filter-kantong, kirang pangropéa pikeun mastikeun na aman tur dipercaya dina operasi.

     
    Sistim nu loba dipaké dina metallurgy, bahan wangunan, mesin, industri kimia, pertambangan jeung industri lianna tina panyabutan lebu non-serat industri jeung recovery bahan.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami