head_bg

Tutuwuhan Campur mortir garing

  • 2021 China New Technology Full Automatic Dry Mortar Production Line

    2021 Cina Téhnologi Anyar Full Otomatis Garing Mortir Produksi Line

    mortir garing disebut ogé pre-dicampur mortir, nu dijieun di pabrik ku batching tepat na campur seragam. Éta tiasa dianggo langsung ku nambihan cai dina situs konstruksi. Cai mibanda sipat béda sanajan nambahkeun aditif béda. Paménta pikeun mortir garing parantos ningkat gancang kusabab istighfar anu luar biasa dibandingkeun sareng produksi mortir di tempat padamelan.

    MG tipe Anyar garis produksi mortir garing otomatis ngagunakeun téhnologi Éropa panganyarna. Ieu ngalengkepan silos gudang materail Raw, conveyors screw, Hopper timbangan otomatis, silos aditif, sistem dosing aditif, Hopper premix, ganda aci ngawelah mixer, finish produk Hopper, Mesin packing Otomatis, kolektor lebu, compressor hawa, kabinét kontrol PLC. The Robot palletlizer, Jumbo kantong mesin packing, bulk sistem loading treuk urang tiasa digitus ka customer sakumaha sarat.

  • MG Dry Mortar Plant with Bulking and Jumbo Bag Packing System in Shandong, China

    MG Dry Mortar Plant sareng Bulking sareng Jumbo Bag Packaging System di Shandong, Cina

    MG Plant mortir garing kalawan Bulking jeung Jumbo Kantong Packing System ditingkatkeun dina pabrik mortir garing otomatis pinuh. Dumasar model béda kembar shafts agravic mixer atawa Bajak babagi Mixer, anu Kapasitas campur tiasa ngahontal 10-40t / h, Insinyur MG mendesain anu sanés mindahkeun hopper jeung dua atawa tilu cara sambungan gabungan handapeun mixer, ku kituna bahan bisa dipindahkeun kana dua atawa tilu cara pikeun kantong leutik, jumbo kantong sistem packing sarta sistem bulking.

     

  • MG 10-12T/H Full Automatic Dry Mortar Mixing Plant Installed in Kosovo

    MG 10-12T / H Full otomatis garing mortir Pergaulan Plant dipasang di Kosovo

    MG 10-12T / H Full otomatis garing mortir Pergaulan Plant dirancang nurutkeun konsép panganyarna di Éropa, produksi ieu adopts sistem kontrol otomatis komputer PLC canggih, nu kapasitas produksina bisa ngahontal 10-70 ton per jam gumantung kana konfigurasi sistem. .

    Biasana pabrik mortir garing otomatis pinuh kedah diwangun ku sistem panyimpenan bahan baku, conveying sareng sistem timbangan otomatis, sistem pencampuran, sistem packing, sistem kompresor hawa, ngumpulkeun lebu, sistem kontrol PLC, jsb.

  • 2021 New Product 3-4T/H Simple dry mortar plant dry mortar machines

    2021 Produk anyar 3-4T / H Sederhana pabrik mortir garing mesin mortir garing

    Ieu mesin mortir garing dirancang dumasar kana mixer tradisional, ditambahkeun sistem conveying bahan, bin gudang sarta mesin keusikan otomatis. Bahan-bahan anu dicampur ogé bakal lebet kana tong panyimpen via pipa anu ngangkut bahan, sareng panyampurna tiasa dipasihkeun sacara berturut-turut sareng dianggo terus-terusan dina produksi garis aliran, tapi alat-alatna henteu langkung luhur 4 méter, sahingga ngarengsekeun masalah naékkeun bengkel. Sumawona, éta tiasa ngawujudkeun pangukuran sareng ngeusian otomatis, ku kituna, éta henteu ngan ukur ngahémat waktos sareng énergi tapi ogé tiasa langkung akurat. Merlukeun sakedik investasi, tapi tiasa ngamuat, beurat sareng ngarangkep bahan sacara otomatis; teu heran, eta mangrupakeun garis produksi basajan tapi praktis.

  • Zhengzhou MG Brand 15-20T/H Full Automatic Dry Mortar Mixing Plant Tile Adhesive Making Manufacture

    Zhengzhou MG Brand 15-20T / H Full otomatis garing mortir Pergaulan Plant Genténg napel Nyieun Pabrik

    runtuyan MG tutuwuhan mortir garing dumasar kana konsép design panganyarna di Éropa, produksi ieu adopts sistem komputer otomatis-kontrol, anu kapasitas produksina bisa ngahontal 30-100 sarébu ton per taun gumantung kana konfigurasi sistem. Jalur produksi diwangun ku sistem panyimpen, pangukuran sareng sistem batching, sistem conveying, sistem campuran, sistem kompresor hawa, sistem bungkusan, sareng sistem dedusting, jsb.

  • 20-30T/H Dry Mortar Mixing Plant for Sale Manufacture

    20-30T / H garing mortir Pergaulan Plant pikeun diobral Pabrik

    runtuyan MG tutuwuhan mortir garing dumasar kana konsép design panganyarna di Éropa, produksi ieu adopts sistem komputer otomatis-kontrol, anu kapasitas produksina bisa ngahontal 30-100 sarébu ton per taun gumantung kana konfigurasi sistem. Jalur produksi diwangun ku sistem panyimpen, pangukuran sareng sistem batching, sistem conveying, sistem campuran, sistem kompresor hawa, sistem bungkusan, sareng sistem dedusting, jsb.

  • Dry Mortar Mixing Plant

    Tutuwuhan Campur mortir garing

    Kualitas Alus sareng Pangalaman Profesional 20 Taun

    Profésional Dipercaya Ékonomi Lingkungan Nangtayungan

     

  • MG 3-4T/H Simple Dry Mortar Production Line

    MG 3-4T / H Line Produksi mortir garing basajan

    MG Multi Spiral Ribbon Mixer, dirarancang dina mixer U-tipe tradisional, mangrupikeun desain campuran agul pita tilu lapisan pang anyarna. A tutuwuhan lengkep ngawengku hiji set nyoco conveyor screw, hiji pita mixer, hiji screw conveyor kadua, hiji tungtung produk Hopper, hiji mesin klep packing, hiji compressor hawa sarta panel kontrol umum. Tutuwuhan ieu nyadar dahar bahan, campur otomatis, ngeusian sarta prosés produksi bungkusan, kalawan fitur basajan tur praktis, operasi gampang jeung kirang investasi pikeun ngamimitian usaha.

    Production output: 3-4T/H; Area occupation < 20 m; Jangkungna <3,5 méter; Pagawe diperlukeun: 2-3 jalma.

  • High Productivity Dry Mortar Mixing Production Line

    Produktivitas tinggi mortir Pergaulan Line Produksi

    runtuyan MG tutuwuhan mortir garing dumasar kana konsép design panganyarna di Éropa, produksi ieu adopts sistem komputer otomatis-kontrol, anu kapasitas produksina bisa ngahontal 30-100 sarébu ton per taun gumantung kana konfigurasi sistem. Jalur produksi diwangun ku sistem panyimpen, pangukuran sareng sistem batching, sistem conveying, sistem campuran, sistem kompresor hawa, sistem bungkusan, sareng sistem dedusting, jsb.

  • 6-8T/H Semi-automatic dry mortar production line

    6-8T / H Semi-otomatis garis produksi mortir garing

    MGDM-3.2 mortir garing Pergaulan garis produksi disebut oge énergi-nyimpen mortir garing Pergaulan garis, mortir garing Pergaulan mesin, alat-alat Pergaulan mortir garing. Ieu salah sahiji jenis semi-otomatis pabrik mortir garing, bahan baku bakal eupan kana lift LIPI ku manual, Pergaulan, packing nyaeta otomatis. Pabrik mortir garing Semi-otomatis ieu tiasa ngalengkepan hiji atanapi dua set mesin packing salaku sarat kapasitas palanggan. Kapasitas tiasa 6-8T / H. Éta mangrupikeun pilihan idéal pikeun nyetél pabrik mortir garing kalayan harga anu lumayan sareng refound gancang.

     

     

  • 4-5T/H Improved Simple Twin Shafts Agravic Mixer Plant

    4-5T / H ningkat basajan Kembar Shafts Agravic mixer Plant

    Pabrik mortir garing anu ditingkatkeun diropéa dina pabrik mortir garing anu sederhana. Tutuwuhan ieu ngarobah multi-spiral pita mixer (waktu campur: 10-15min / bets, waktu ngurangan: 5min / bets) kana efisiensi luhur shafts kembar, kalawan waktu Pergaulan: 3-5min / bets, waktu ngurangan: 10s / bets, nu ngagunakeun dua ngawelah cross Pergaulan Sistim, bisa nyampur bahan leuwih merata. Kembar shafts agravic mixer oge model dasar sarta loba dipaké dina pinuh otomatis garing mortir campur tutuwuhan.

  • Fully automatic product

    Produk pinuh otomatis

    MG Automatic Dry Mortar Production Line ngadopsi konsép desain canggih Éropa sareng sistem manajemén kontrol otomatis panganyarna. Perenah menara parantos diterapkeun dina rarancang umum sareng operasi anu ramah-manusia kalayan tingkat otomatisasi parantos ningkat. kapasitas bisa ngahontal 30.000-100.000 ton per taun nurutkeun konfigurasi béda.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami