. Garis produksi mortir insulasi sareng jalur produksi bubuk putty dioperasikeun di Haiyuan County, Ningxia - Zhengzhou MG Industrial Co., Ltd.
sirah_bg

Garis produksi mortir insulasi sareng garis produksi bubuk putty nempatkeun kana operasi di Haiyuan County, Ningxia

Garis produksi mortir garing anu diproduksi ku Zhengzhou MG Industrial Co., Ltd kisaran ti 30.000 dugi ka 300.000 ton dugi ka 300.000 ton, anu tiasa nyumponan kabutuhan perusahaan anu béda, utamina diwangun ku sistem panyimpen bahan baku, sistem timbangan batching, sistem conveying, sistem pergaulan. , Sistem pneumatic, sistem bungkusan sareng komponén Sistem panyabutan lebu.

Sistem kontrol utama ngaluarkeun parentah produksi nurutkeun rumus prosés dipilih, sarta sistem otomatis extracts bahan baku tina bin gudang nurutkeun rasio.Sanggeus ditimbang, bahan baku asupkeun hopper pre-mix jeung mixer agravic aci kembar sasuai pikeun ngahontal Pergaulan gancang (3-5 menit).Saatos nyumponan sarat akurasi campuran, mortir réngsé diangkut ka Hopper produk réngsé kalayan fungsi campuran sekundér sareng asup kana prosés ngeusian otomatis.Mesin bungkusan otomatis anu nembé dirarancang ngalaksanakeun operasi ngeusian biasa sareng kuantitatif sakumaha anu diperyogikeun, anu ningkatkeun efisiensi kaluaran.Produk rengse rangkep dikirim ka wewengkon produk rengse pikeun stacking, ngantosan pangiriman.

Zhengzhou mg Industrial Co., Ltd tulus ngajak kolega di bumi sareng di luar negeri pikeun nganjang sareng komunikasi, ngabahas kerjasama.Zhengzhou MG Industrial Co., Ltd daék damel sareng anjeun pikeun milarian pangwangunan umum sareng nyiptakeun kacemerlangan babarengan.

9
10
11

Chat Online WhatsApp!