head_bg

Cina téhnologi panganyarna pinuh témbok otomatis pabrik putty mortir

Cina téhnologi panganyarna pinuh témbok otomatis pabrik putty mortir

pedaran pondok:

MG runtuyan ubin napel tutuwuhan mortir dumasar kana konsép design panganyarna di Éropa, produksi ieu adopts sistem otomatis-kontrol komputer canggih, anu kapasitas produksina bisa ngahontal 30-100 sarébu ton per taun gumantung kana konfigurasi sistem. Jalur produksi diwangun ku sistem panyimpen, pangukuran sareng sistem batching, sistem conveying, sistem campuran, sistem kompresor hawa, sistem bungkusan, sareng sistem dedusting, jsb.


  • Ngaran Produk: Genténg napel tutuwuhan mortir
  • Kapasitas: 10-30T / H
  • Wewengkon Bengkel: 800-1200 m2
  • Buruh diperlukeun: 3-4 jalma
  • Voltaseu: 380V, 415V, 440V atanapi ngaropéa
  • Produk ahir: Tile napel, Tile grout, Wall putty, Skim coat
  • Bahan baku: Semén, Pasir, Aditif
  • Kabinet kontrol: kabinét kontrol PLC
  • Katerangan

    Tag produk

                                                                     Genténg napel tutuwuhan mortir

    Full auto 11

    Katerangan ngeunaan pabrik mortir napel kotak otomatis MG

    Mesin napel seri MG dumasar kana konsép desain panganyarna di Éropa, produksi ieu ngadopsi sistem kontrol otomatis komputer canggih, anu kapasitas produksina tiasa ngahontal 30-100 rébu ton per taun gumantung kana konfigurasi sistem. Jalur produksi diwangun ku sistem panyimpen, pangukuran sareng sistem batching, sistem conveying, sistem campuran, sistem kompresor hawa, sistem bungkusan, sareng sistem dedusting, jsb.

    Gambar 3D tina pabrik mortir napel kotak otomatis MG

    detail (2)

    Fitur pabrik mortir napel ubin otomatis MG

    1.It ciri penampilan megah, kualitas alus, produktivitas tinggi na mortir proportioning akurat.  

    2. Garis produksi mortir garing ngagunakeun sistem kontrol terpusat, sahingga parabot gampang pikeun beroperasi.

    3. Nurutkeun kana tipe perenah, éta bisa digolongkeun kana tipe munara, tipe munara diri jeung tipe runtuyan. Na nepi ka wewengkon workshop konsumén. Wewengkon anu diperyogikeun nyaéta 500~5000m2.

    4. Urang bisa nyadiakeun layanan hiji-eureun ti desain pikeun instalasi nurutkeun sarat husus konsumén urang.

    Parameter téknis pabrik mortir napel kotak otomatis MG

    Modél

    Adun 2000L

    3000/4000L mixer

    6000L Mixer Plant

    10000L tutuwuhan Mixer

    Kapasitas

    10-12T/H

    15-30T / H

    30-50T / H

    60-70T / H

    Jangkungna mesin

    8-10m

    10-14m

    15-20m

    20-25m

    Total kakuatan

    80-90KW

    90-100KW

    100-120KW

    120-150KW

    Pagawe diperlukeun

    2-3 jalma

    3-4 jalma

    3-4 jalma

    3-4 jalma

    Bengkel diperlukeun

    500-600m2

    600-800m2

    800-1000m2

    1000-1500m2

    Kantong sabuk conveyor

    B500X5000 mm

    B500X5000 mm

    B500X5000 mm

    B500X5000 mm

    Mesin bungkus palet

    Nyadiakeun

    Nyadiakeun

    Nyadiakeun

    Nyadiakeun

    Keusik dryer

    Salaku sarat

    Salaku sarat

    Salaku sarat

    Salaku sarat

    Konfigurasi utama MG otomatis ubin napel nyieun mesin

    detail (3)

    Aplikasi pabrik mortir napel ubin otomatis MG

    Mesin nyieun napel kotak bisa ngahasilkeun mortir garing handap: Beungkeutan mortir: Masonry mortir, témbok jeung lanté ubin napel mortir, anchorage mortir jsb hiasan mortir: mortir hiasan, putty témbok jero jeung luar, mortir hiasan warni jsb Protection mortir: Cai mortir -bukti, mortir anti korosi, mortir timer leveling, ngagem lalawanan mortir, insulasi termal mortir, insulasi sora mortir, perbaikan mortir, cai buktina mortir, shielding mortir jsb.

    Application 2

    Pengering keusik ngalengkepan pabrik mortir napel ubin otomatis pinuh MG

    detail (5)

    Proyék suksés Zhengzhou MG Industrial Co., Ltd

    detail (1)

    FAQ

    1, Kumaha ngeunaan investasi proyék ieu?
     A: Insinyur kami tiasa ngarancang pabrik mortir garing salaku sarat sareng anggaran anjeun, bédana investasi pepelakan mortir garing béda.
         Kapasitas rendah béaya rendah, kami bakal nyayogikeun solusi anu efektif salaku kabutuhan anjeun.

    2, Naon bedana pabrik mortir garing otomatis pinuh sareng pabrik mortir garing Semi-otomatis?
    A: (1) Pabrik mortir garing semi-otomatis langkung mirah tibatan pabrik mortir garing otomatis pinuh.
        (2) Pabrik mortir garing semi-otomatis henteu kedah ngalengkepan silos bari mortir garing pinuh otomatis ngalengkepan silos bahan.
        (3) mortir garing semi-otomatis nyaéta dahar manual tur timbangan otomatis tur bungkusan, pabrik mortir garing pinuh otomatis nyaéta dahar otomatis tur timbangan otomatis tur bungkusan.

    3, Sabaraha jalma anu diperyogikeun pikeun ngoperasikeun pabrik mortir garing ieu?
    A: Biasana 2-4 pagawe anu enogh mun beroperasi pabrik mortir garing ieu.

    4, Alat sareng jasa naon anu anjeun tiasa nyayogikeun?
    A: Urang bisa nyadiakeun Anjeun solusi turnkey tutuwuhan mortir garing tina tata situs gawe nepi ka garing mesin mortir, transportasi, instalasi jeung latihan, rumus mortir garing, jasa saatos-jualan, rojongan teknis waktu hirup jsb.

    5, Naon aréa diperlukeun pikeun tutuwuhan mortir garing ieu?
    A: Numutkeun kapasitas pabrik mortir garing, wewengkon diperlukeun 300-100 m2.

    6, Naon total konsumsi kakuatan (KW) tina tutuwuhan mortir garing ieu?
    A: Éta 20-80W dumasar kana kapasitas pabrik mortir garing.

    7, Naon kapasitas tutuwuhan mortir garing anjeun?
    A: Urang boga tutuwuhan mortir garing kalayan kapasitas 3-30T / H salaku sarat anjeun, sarta ogé bisa ngaropea pabrik mortir garing salaku sarat kapasitas Anjeun.

    8, Dupi anjeun masang tutuwuhan mortir garing di nagara kuring?
    A: Leres, kami bakal ngirim insinyur ka nagara anjeun pikeun nungtun pamasangan sareng ngalatih pagawé anjeun pikeun ngoperasikeun mesin.

    9, Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan pabrik mortir garing kami, punten kirimkeun pananya atanapi ngahubungi kami langsung.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami