head_bg

Tentang Kami

Zhengzhou MG Industrial Co., Ltd. pamimpin pabrik alat mortir garing premixed!

Zhengzhou MG Industrial Co., Ltd., salah sahiji perusahaan profésional ageung pangheubeulna, kalibet dina pabrik alat-alat bahan wangunan jeung ngembangkeun sistem kontrol otomatis calakan di Cina. Anjeunna mangrupikeun perusahaan ilmiah sareng téknologi anu luar biasa di propinsi Henan, anggota Unit Pamaréntahan Kualitas sareng Kredit Propinsi Henan, sareng anggota Sertifikasi Kualitas Internasional ISO9001 sareng Unit Sertifikasi CE Uni Éropa. Pausahaan ieu lokasina di Taman Inovasi Nasional - Zhengzhou High-tech Zona Pangembangan, deukeut ka Élmu Avenue jeung beltway sabudeureun kota, kalawan net transportasi merenah.

Produk Utama

MG utama tilu runtuyan pakakas mékanis: kahiji,-efisiensi tinggi Pergaulan Equipment, spiral pita mixer, Kembar-shift Agravic mixer, Centrifugal Drum mixer, Line Produksi mortir garing, Insulasi termal mortir Line Produksi jeung-efisiensi tinggi Pergaulan parabot lianna; kadua, Panganyarna parabot drying, Long Drum Dryer, Tilu silinder Dryer jeung alat drying séjén; katilu, Kolektor Debu Impulse, Mesin Pembungkus Otomatis, Layar Geter, Alat Ngangkut sareng Ngangkat, Alat Ngangkut Pneumatik, Alat Palletizing sareng alat-alat tambahan anu sanés.

Kauntungan

Pausahaan ngabogaan sajumlah manajemén-tingkat tinggi jeung loba tim desain terampil sarta well-researched. Pausahaan rutin organizes palatihan pikeun pagawé pikeun mastikeun yén kualitas sarta kaahlian maranéhna terus ningkat pikeun minuhan sarat ngembangkeun pasar.

Nurutkeun kana kaayaan sabenerna unggal customer (biaya investasi, kaayaan tutuwuhan, ciri bahan, rumus produk, jeung sajabana), pausahaan bisa tukang ngaput hiji solusi parabot praktis tur efisien lumrah pikeun konsumén.

铭将画册-02

Taros Kami

produk mg geus loba dipaké dina leuwih ti 1000 usaha bahan wangunan di Cina, sarta diékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon, kayaning Kanada, Rusia, Korea, Malaysia, Uni Émirat Arab, Argentina, Chili, Ékuador, Maroko, Kidul. Afrika, Nigeria, jsb.

Adhering kana filosofi bisnis "Kualitas Produk Kahiji, Palayanan Palanggan Best", MG bakal daék ngawula ka masarakat jeung produk hadé. MG kalayan tulus ngajak kolega di bumi sareng di luar negeri pikeun nganjang sareng silih tukeur, diskusi sareng kerjasama. MG bakal daék gawé bareng anjeun pikeun milarian pangwangunan umum sareng nyiptakeun kacemerlangan.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami