. Cina 6-8T / H Semi-otomatis pabrik garis produksi mortir garing sarta suppliers |MG
sirah_bg

6-8T / H Semi-otomatis garis produksi mortir garing

6-8T / H Semi-otomatis garis produksi mortir garing

pedaran pondok:

MGDM-3.2 mortir garing Pergaulan garis produksi disebut oge énergi-nyimpen mortir garing Pergaulan garis, mortir garing Pergaulan mesin, mortir garing Pergaulan parabot.Ieu salah sahiji jenis semi-otomatis pabrik mortir garing, bahan baku bakal eupan kana lift LIPI ku manual, Pergaulan, packing nyaeta otomatis.Tutuwuhan mortir garing Semi-otomatis ieu tiasa ngalengkepan hiji atanapi dua set mesin packing salaku sarat kapasitas palanggan.Kapasitas tiasa 6-8T / H.Éta mangrupikeun pilihan idéal pikeun nyetél pabrik mortir garing kalayan harga anu lumayan sareng refound gancang.


  • Ngaran Produk:Semi-otomatis garis produksi mortir garing
  • Aplikasi:Keusik semén mixinig jeung packing
  • Bahan baku pikeun produksi mortir garing:Semén, Keusik jeung aditif
  • Total kakuatan:40-60KW
  • Buruh diperlukeun:2-3 pagawe
  • Bengkel diperlukeun:500-800 m2
  • Mesin ngeusian wewengkon nalika instalasi:30m2
  • Kauntungan:jaminan kualitas, pabrik langsung
  • Jasa pamasangan:Insinyur sayogi angkat ka luar negeri pikeun panduan instalasi
  • Garansi:12 bulan
  • Katerangan

    Tag produk

    Gawé Loka Video MG 6-8T / H Semi-otomatis Pabrik mortir garing

    Panjelasan Produk

    MG Énergi-hematDry MortarProduksiLine nempatkeun rupa-rupa bahan baku kana hopper feed dina gilirannana nurutkeun kanababandingan. Talat-alat anjeunna nyadar dahar otomatis, panyabutan lebu otomatis, campur otomatis tur ngeusian kuantitatif otomatisunder aksi sistem kontrol.

    Garis produksi nyertakeun wewengkon ngeunaan20m2,ejangkungna quipment:6m;mkakuatan diperlukeun: ngeunaan3-4jalma, produksi capacity:5-6 tonna/jam.garis produksi Ieuétapilihan idéal pikeun usaha sedenganu hoyong nyetél pabrik mortir garing dina harga nu lumrah jeung eupan balik kauntungan gancang.

    Garis produksi lengkep ngandung:

    Sistim ngangkat bahan

    Sistim bungkusan produk

    Platform baja

    Sistim campuran bahan

    Sistim ngumpulkeun lebu

    Sistim kontrol mesin

    Bagan Aliran sareng Situs Gawé MG 6-8T / H Pabrik Mortir Kering Semi-otomatis

    pabrik semi-otomatis MG - 副本
    /produk-garis-sederhana/

    Konfigurasi lengkep MG Semi-otomatis garis produksi mortir garing

    IMG_5316

    Ember lift & Debu kolektor

    4

    Kembar aci ngawelah mixer

    rinci (3)

    Hopper produk rengse

    rinci (2)

    Mesin bungkusan

    Produk semi-otomatis (5)

    Kabinét kontrol

    Produk semi-otomatis (1)

    Platform baja

    Aplikasi tina MG Semi-otomatis garis produksi mortir garing

    Beungkeut mortir:mortir Masonry, témbok jeung lantai ubin napel mortir, ubin lem mortir

    mortir hiasan:Gips hiasan, dempul témbok jero sareng luar, mortir hiasan warni.

    mortir panyalindungan:mortir cai-bukti, mortir anti korosi, mortir timer leveling, ngagem lalawanan mortir, mortir insulasi termal, mortir insulasi sora, perbaikan mortir, mortir buktina cai hampang, shielding mortir, jsb.

    rinci (1)

    Produk pakait tina tutuwuhan mortir garing MG

    rinci (2)

    KOMUNIKASI

    Konsumén asing nganjang ka pabrik MG pikeun jalur produksi mortir garing Semi-otomatis

    1
    4
    2
    uuu
    3
    6

    FAQ

    1, Kumaha ngeunaan investasi proyék ieu?
    A: Insinyur kami tiasa ngarancang pabrik mortir garing salaku sarat sareng anggaran anjeun, bédana investasi pepelakan mortir garing béda.
    Kapasitas rendah béaya rendah, kami bakal nyayogikeun solusi anu épéktip salaku kabutuhan anjeun.

    2, Naon bedana pabrik mortir garing otomatis pinuh sareng pabrik mortir garing Semi-otomatis?
    A: (1) Pabrik mortir garing semi-otomatis langkung mirah tibatan pabrik mortir garing otomatis pinuh.
    (2) Pabrik mortir garing semi-otomatis henteu kedah ngalengkepan silos bari mortir garing pinuh otomatis ngalengkepan silos bahan.
    (3) mortir garing semi-otomatis nyaéta dahar manual tur timbangan otomatis tur bungkusan, tutuwuhan mortir garing pinuh otomatis nyaéta dahar otomatis tur timbangan otomatis tur bungkusan.

    3, Sabaraha jalma anu diperyogikeun pikeun ngoperasikeun pabrik mortir garing ieu?
    A: Biasana 2-4 pagawe anu enogh mun beroperasi pabrik mortir garing ieu.

    4, Alat sareng jasa naon anu anjeun tiasa nyayogikeun?
    A: Urang bisa nyadiakeun Anjeun solusi turnkey tutuwuhan mortir garing tina tata situs gawe ka mesin mortir garing, transportasi, instalasi jeung latihan, rumus mortir garing, jasa saatos-jualan, rojongan teknis waktu hirup jsb.

    5, Naon wewengkon diperlukeun pikeun tutuwuhan mortir garing ieu?
    A: Numutkeun kapasitas pabrik mortir garing, wewengkon diperlukeun 300-100 m2.

    6, Naon total konsumsi kakuatan (KW) tina tutuwuhan mortir garing ieu?
    A: Éta 20-80W dumasar kana kapasitas pabrik mortir garing.

    7, Naon kapasitas tutuwuhan mortir garing anjeun?
    A: Urang boga tutuwuhan mortir garing kalayan kapasitas 3-30T / H salaku sarat anjeun, sarta ogé bisa ngaropea pabrik mortir garing salaku sarat kapasitas Anjeun.

    8, Sabaraha lami periode garansi?
    A: 12 bulan, dina periode ieu, kami nyadiakeun Anjeun suku cadang sarta jasa haratis.

    9, Dupi anjeun masang tutuwuhan mortir garing di nagara kuring?
    A: Leres, kami bakal ngirim insinyur ka nagara anjeun pikeun nungtun pamasangan sareng ngalatih pagawé anjeun pikeun ngoperasikeun mesin.

    10, Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan pabrik mortir garing kami, punten kirimkeun ka kami atanapi ngahubungi kami langsung.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Chat Online WhatsApp!