. Cina 4-5T / H ningkat basajan Kembar Shafts Agravic mixer Plant pabrik jeung suppliers |MG
sirah_bg

4-5T / H ningkat basajan Kembar Shafts Agravic mixer Plant

4-5T / H ningkat basajan Kembar Shafts Agravic mixer Plant

pedaran pondok:

Pabrik mortir garing basajan anu ditingkatkeun dirancang dasar dina pabrik mortir garing anu sederhana.The mixer utama diropéa kana efisien tinggi Kembar Shafts ngawelah wilah Mixer, sarta nambahan bin panyangga pikeun ngagentos tekanan ngurangan, nu mangrupakeun rencana pisan praktis tur lumrah nu éféktif ngaronjatkeun kaluaran poean, total kapasitas: 30-35T / H, tanaga diperlukeun: 2-3 jalma.

Alat-alatna lumayan dina perenah, kompak dina desain, gampang dioperasikeun, sareng kirang padamelan.


  • Ngaran Produk:Sederhana Kembar Shafts Agravic Pergaulan Plant
  • Kapasitas:4-5T/H
  • Konsumsi kakuatan:34KW
  • Tegangan jeung frékuénsi:220/380/415/440V
  • ukuran:6000 * 3000 * 4000mm
  • Pamasangan sareng disayogikeun:rinci video jeung manual disadiakeun
  • Mesin bungkusan:Jenis klep, 15-50kg / kantong
  • Angkutan pengiriman barang:Disadiakeun
  • Waktos pangiriman:10-15 poé gawé
  • Garansi:12 bulan
  • Katerangan

    Parameter utama

    Tag produk

    MG Twin Shafts Agravic Mixer Plant Instalasi jeung Debugging di Pabrik

    Ngagambar Bagan Aliran MG ningkat Sederhana Pabrik Mortir Kering

    mg 4-5 sdm

    Prinsip gawé MG ningkat Sederhana Dry Mortir Plant

    The ningkat pabrik mortir garing basajan,MGDM-3.1, Kapasitas 4-5T/H, dilengkepan ku aci kembar efisien tinggi agravic mixer.

    kahiji,bahan baku dahar sacara manualti mimiti screw conveyor Hopper hiji-hiji, agul of screw conveyor bakal mawa bahan béda kana mixer otomatis;

    Sanggeus3-5 mnt nyampur, produk ahir bakal ngurangan kana panyangga bin, prosés ngurangan tetep dina 5 detik, ku kituna mixer bisa kosong dina waktu anu pohara pondok tur nuluykeun bets campur kode salajengna;

    Mangka conveyor screw kadua bakal mawa produk tungtung ka silo gudang pikeun meunangkeun cukup waktu pikeun produk keusikan otomatis tur packing;

    MG packing mesin hurung 15-50kg / kantong adjustable, packing speed 4-6s per 20-25bag.

    Garis lengkep efisiensi tinggi leutik sareng pilihan anu hadé pikeun investor leutik sareng sedeng.

    Bagian mesin

    17

    Dahar screw coveyor kalawan Hopper

    90

    Kembar Shafts agravic Mixer

    2 (2)

    Panyangga Hopper

    7

    Silo Panyimpenan Produk Tungtung

    10

    Mesin bungkusan klep otomatis

    Garis produksi sumbu ganda basajan (6)

    Kabinet kontrol

    Kaunggulan Equipment

    1, Pamakéan hiji biaxial non-gravitasi mixer (Kembar aci mixer) boga tinggi Pergaulan uniformity, sarta bahan kalawan béda badag dina sipat fisik kayaning gravitasi husus, ukuran partikel jeung bentuk teu gampang misahkeun lamun dicampurkeun dina mixer nu.

    2, speed Pergaulan High, 3-5 mnt per angkatan, kalawan uniformity tinggi.

    3, The aci tambahan ngalengkepan kalayan laleur cut kalawan rotasi speed tinggi, éta bisa naksir bahan serat dina waktu anu singget tur éfisién.

    4, Aya konsumsi listrik leutik per ton, éta bisa ngurangan 60% énergi dibandingkeun kalawan conveyor multi-spiral biasa.

    5, Aplikasi lega, Ieu hususna sanggup nyampur bahan Proporsi-precision tinggi.

    Klién Nganjang

    1
    4
    2
    uuu
    3
    6
    Sertipikat

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Bagian mesin Parameter Daya (KW)
    Dahar screw conveyor Diaméterna: Φ165 * 3500mm Motor CE: 3KW
    Kembar shafts agravic mixer Kapasitas: 1T / bets (2m3 Mixer) waktos Pergaulan: 3-5min / batchMixer CE Motor: 18,5 KW Laleur cutter motor: 4KW
    panyangga bin Volume: baku 1m3 /
    Kadua screw conveyor Diaméterna: Φ165X3500mm Motor CE: 3KW
    Hopper produk tungtung Volume: 2m³ (set lengkep)
    Mesin bungkusan klep Modél: tipe klep (1150 * 910 * 1060mm) Precision: 50kg + _0.2 rentang packing: 15-50kg / bagPacking speed: 4-6s / kantong Motor CE: 4KW
    Kompresor hawa Kamampuh: 0,6m3 / mnt Motor CE: 4KW
    Panél kontrol Bagian éléktronik: labél Inggris merek CHINT /
    Kolektor lebu dorongan MG12 (pikeun opsional) Filter Kantong: 12 buah klep hawa: Ф200 × 3 Outline diaméterna: 960 * 940 * 2200mm Motor CE: 2.2 kw
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Chat Online WhatsApp!