head_bg

2021 efisiensi tinggi tipe nangtung stabil kinerja mesin ngagiling Raymond

2021 efisiensi tinggi tipe nangtung stabil kinerja mesin ngagiling Raymond

pedaran pondok:

Raymond ngagiling nyaéta ngagiling bubuk panganyarna innovatively dirancang ngaliwatan panalungtikan jero ku para ahli dina dasar jangka panjang ngagiling bubuk panalungtikan sarta pangalaman ngembangkeun. Pangwangunanna nyerep téknologi sareng konsép ngagiling bubuk Éropa panganyarna, sareng ngahijikeun saran ti 9158 konsumén pabrik bubuk. Ngagiling Ieu sampurna satisfies tungtutan produksi konsumén on 200-33μm (80-425Mesh) bubuk rupa.


  • Ngaran Produk: mesin ngagiling Raymond
  • Kapasitas: 3-10T/H
  • Tipe Motor: Cina brand kawentar CE bijil motor AC
  • Konfigurasi: Hopper feed, feeder geter, mesin giling, bagian kempelan bubuk, kolektor debu
  • Total kakuatan: 60-180KW
  • Warna mesin ngagiling: Warna bodas, warna beige atanapi ngaropéa
  • Kauntungan: Pabrik langsung, jaminan kualitas, umur panjang
  • ukuran: 5650 * 3305 * 5950 mm
  • Katerangan

    Tag produk

                                                         tipe nangtung Raymond ngagiling mesin

    /2021-high-efficiency-vertical-type-stable-performance-raymond-mill-machine-product/

    Katerangan ngeunaan mesin ngagiling Raymond

    Zhengzhou MG Brand Raymond mill, ogé katelah raymond grinding mill, raymond roller mill and raymond coét, cocog pikeun grinding non-kaduruk tur non-ngabeledug materials.The ukuran bubuk rengse bisa disaluyukeun antara 30 jeung 425 bolong (0.613mm-0.044). mm).

    Raymond ngagiling cocog pikeun prosés di sagala rupa mineral non-kaduruk nu handap tujuh Mos karasa, Uap handap 6%, kayaning kapur, kalsit karbonat, dolomit, barite, talc, gips, diabase, quartz, bentonite, bauksit, bijih beusi, jsb.

    Parameter téknis tina mesin ngagiling Raymond:

    Modél

    Ukuran Feed maksimum (mm)

    Ukuran kaluaran (mm)

    Kapasitas (T)

    Kakuatan pigura utama (kw)

    MG65Y

    <15

    0.613-0.033

    0.4-1.8

    15

    MGM75Y

    <15

    0.613-0.033

    1-3

    18.5

    MG85Y

    <20

    0.613-0.033

    1.2-4.6

    22

    MG85B

    <20

    0.613-0.033

    1.2-4.6

    22

    MG95Y

    <25

    0.613-0.033

    2.1-5.6

    37

    MG130

    <30

    0.95-0.033

    3-9.5

    75

    MG160

    <60

    0.95-0.033

    5-22

    185

    Prinsip kerja tina mesin ngagiling Raymond:

    1. Sakabeh struktur mesin Raymond Mill utamana kaasup host, mesin analisis, fixtures plumbing jeung blower, nurutkeun pangabutuh pamaké, éta bisa dilengkepan crusher, lift, feeder geter éléktromagnétik, kabinét kontrol listrik jsb.

    2. Saatos bahan ditumbuk kana ukuran partikel nu dipikahoyong, asupkeun kana Hopper gudang ku lift, lajeng ngaliwatan feeder ngageter asupkeun kana grinding chamber of Raymond ngagiling seragam terus.

    3. Alatan gaya centrifugal nalika puteran, rollers swings kaluar, dipencet dina cingcin grinding, sekop agul scoop up bahan, lajeng dikirim aranjeunna antara grinding roller na grinding ring, alatan grinding roller roller rolling pikeun ngahontal tujuan crushing.

    4. Saatos grinding bahan, bubuk babarengan jeung hawa sirkulasi nu dijieun ku blower, dibawa kana mesin analisis pikeun asihan, bahan kasar bakal regrind. Bubuk anu mumpuni sareng hawa asup kana kolektor bubuk siklon produk réngsé, teras ngaleupaskeun tabung bubuk, nyaéta produk réngsé.

    5. Dina chamber grinding of Raymond ngagiling, sabab aya Uap tangtu dina bahan grinded, nalika grinding, éta bakal ngahasilkeun panas, Uap evaporates, sarta antarbeungeut pipe sakabéhna henteu ketang, hawa luar ditarik kana nyieun éta. tekanan sirkulasi ngaronjat pikeun mastikeun yén ngagiling wok dina tekanan négatip. Aliran hawa ngaronjat asup kana lebu ngaliwatan saluran, tungtungna asup kana atmosfir sanggeus purifikasi.

    64563

    Keunggulan mesin Raymond Mill:

    1, Cambered sekop agul kalawan sabeulah robah-robah, leuwih efisien sarta leuwih hemat biaya pangropéa

    2, Relatif kana agul sekop integral tradisional, urang ngadopsi pamisah tipe sekop sabeulah: nalika bagian motong ageman, ngan sabeulah nu perlu diganti, nu avoids runtah bahan alatan ngagantian agul sekop integral, sarta greatly mantuan nasabah ngahemat. biaya ngagantian suku cadang-gancang. Sajaba ti éta, desain kurva kami diadopsi bisa pituduh bahan ka raray nangtung, bagian luhur, tengah jeung handap grinding roller sarta ring grinding sadayana tiasa grind sarta ngagem seragam; Éta ogé ningkatkeun daérah kerja anu épéktip sareng ningkatkeun efisiensi produksi.

    3,-efisiensi High tipe kandang bubuk pamisah bisa éféktif ngaleungitkeun "bubuk kasar spilling"

    4, MTW ngagiling bubuk trapezoid Éropa adopts-efisiensi tinggi tipe kandang bubuk SEPARATOR, nu widang laju rélatif stabil, bubuk tinggi misahkeun precision, bubuk tinggi misahkeun efisiensi jeung diaméter motong akurat; Sajaba ti éta, sealing pneumatic diadopsi antara perumahan jeung kandang rotor, nu éféktif bisa ngaleungitkeun fenomena "bubuk kasar spilling".

    5, Sistem pelumasan minyak ipis ngajadikeun transmisi sareng operasi langkung stabil

    6, Bentuk lubricating ngagiling tradisional nyaéta lubrication gajih, anu bakal ngabalukarkeun résistansi lubrication badag, naékna suhu luhur sarta hirup bearing pondok; MTW ngagiling bubuk trapezoid Éropa adopts pompa minyak internal, nu bisa ngawujudkeun lubrication of bearing aci utama jeung bevel pinion aci bearing tanpa nambahkeun pompa minyak misah atawa stasiun lubrication.

    7, Résistansi-gratis asupan hawa desain volute nyadar smoother airflow tangensial jeung liquidity bahan hadé

    8, Dina panto observasi volute asupan hawa tina ngagiling tradisional, beungeut internal tina jero lambar panto bulges kaluar, sarta henteu Blok kana beungeut internal tina asupan hawa volute, nu makéna pikeun ngahasilkeun éfék eddy jeung ningkatkeun konsumsi énergi sistem. . Pikeun MTW ngagiling bubuk trapezoid Éropa, surfaces internal tina lambar panto jero tur asupan hawa volute aya dina beungeut melengkung sarua, nu éféktif bisa nyingkahan éfék eddy, ngurangan leungitna volume hawa, sarta ngaronjatkeun liquidity bahan.

    Situs gawé tina mesin ngagiling Raymond

    detail (1)

    Aplikasi

    Raymond ngagiling mangrupa mesin idéal pikeun grinding barite, batu kapur, mika, talcum, quartz, kalsit, granit, porselen liat, basalt, gips, emas, bijih beusi, bauxite, tambaga, semén, batubara jeung sajabana. industri konstruksi, pertambangan jeung kertas-pembuatan jeung saterusna.

    Jasa Kami

    Urang teu ngan bisa nyadiakeun mesin alus, tapi ogé wholeheartedly nyadiakeun komprehensif pikeun klien kami. Runtuyan jasa téknologi profésional bakal ngajantenkeun anjeun gaduh pangalaman produk anu saé.

    detail (3)

    Pangrojong jasa saatos penjualan

    Zhengzhou MG geus sakitu legana ngadopsi téknologi anyar, téhnik anyar jeung equipments tinggi-tech. Sareng MG ogé ngagaduhan sistem kontrol kualitas anu ketat sareng efektif. Kami parantos nampi ISO9001: sertipikat sistem kualitas 2000.

    Urang insists on nyadiakeun klien kalawan solusi sakabéh tina rekomendasi parabot pikeun debugging tur instalasi, palatihan worker, rojongan teknis jeung perawatan.

    Bungkusan sareng Pengiriman Mesin ngagiling MG Raymond

    detail (2)

    FAQ

    1.Which mesin anjeun peryogi?
    kawas stone crusher, grinding mill atawa ball mill, jsb.

    2. naon rencana bahan baku anjeun pikeun ngolah?
    kawas batu kapur, granit atawa bijih marmer, jsb.

    3. Kapasitas nu peryogi.
    Kawas 100 ton per jam atawa 2000 ton per poé.

    4. Inpo kontak Anjeun.
    Duanana Email sareng nomer telepon penting, kami tiasa ngahubungi anjeun langkung gampang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami