. Cina Cina Téhnologi Anyar Full otomatis garing mortir Produksi Line pabrik jeung suppliers |MG
sirah_bg

Cina Téhnologi Anyar Full Otomatis Garing Mortir Line Produksi

Cina Téhnologi Anyar Full Otomatis Garing Mortir Line Produksi

pedaran pondok:

MG tipe Anyar garis produksi mortir garing otomatis ngagunakeun téhnologi Éropa panganyarna.Ieu ngalengkepan silos gudang materail Raw, conveyors Screw, otomatis timbangan Hopper, silos aditif, sistem dosing aditif, Hopper premix, ganda aci ngawelah mixer, finish produk Hopper, mesin packing Otomatis, kolektor lebu, compressor hawa, kabinét kontrol PLC.The Robot palletlizer, Jumbo kantong mesin packing, bulk sistem loading treuk urang tiasa digitus ka customer sakumaha sarat.

 


  • Ngaran Produk:Garis produksi mortir garing otomatis
  • Kapasitas:20-40T / H salaku sarat
  • Voltaseu:380V, 415V, 440V atanapi ngaropéa
  • Total Daya:100KW-150KW
  • Motor:Cina Inohong brand CE Sertipikat motor
  • Diperlukeun aréa ibadah:800-1500 méter pasagi
  • Buruh diperlukeun:3-4 pagawe
  • Sistim kontrol:PLC kontrol kabinét kontrol komputer
  • Katerangan

    Tag produk

    500.000 ton stasiun campuran mortir garing-campuran

    Panjelasan Produk

    Theotomatis pinuhgaris produksi mortir garing boga desain panganyarna, rasa kuat fungsi, perenah geulis, sistem kontrol aman tur otomatis, sarta nyaman jeungsistem kontrol PLC calakan.Éta pilihan idéal pikeun investasi bisnis.

     

    Garis produksi mortir garing kalebet sistem pengeringan keusik, sistem panyimpen bahan baku, campuran mortir garing sareng sistem packing, sistem bungkus palet jsb.

     

     

    MG anyar dirancang Garis Produksi Mortir Kering Otomatis kalawan kaluaran taunan 300.000 ton utamana diwangun ku sistem drying keusik, siap-dicampur mortir Sistim campur jeung sistem bulk.

     

    Sistim neundeun bahan

    Sistim batching otomatis

    Sistim campur kode efisien

    Sistim conveying bahan

    Pigura platform

    Sistim bulk

    Situs gawé MG pinuh otomatis garis produksi mortir garing

    alat Pergaulan mortir garing

    Parameter Téknis

    Parameter téknis utama garis produksi mortir garing

    Ngaran Produk garis produksi mortir garing pinuh otomatis
    Modél MGDM-3.7
    Kapasitas (T/H) 10-40
    Volume mixer (m³) 2m3 / 3m3 / 4m3 / 6m3 sakumaha sarat
    Fraksi Jilid mixer 0.4-0.6
    Daya Adun (KW) 22,5KW / 30KW / 37KW / 55KW
    Métode Produksi Terus-terusan
    Wewengkon Didudukan (m²) 300-350
    Pagawe Dibutuhkeun 4-5 urang

    Fitur

    MG garis produksi mortir garing otomatis

    Ieu ciri penampilan megah, kualitas alus, produktivitas tinggi na mortir proportioning akurat.

    Nurutkeun kana tipe perenah, éta bisa digolongkeun kana tipe munara, tipe munara diri jeung tipe runtuyan.Na nepi ka wewengkon workshop konsumén.Wewengkon anu diperyogikeun nyaéta 500~5000m2.

    Garis produksi mortir garing ngagunakeun sistem kontrol terpusat, sahingga parabot gampang beroperasi.

    Urang bisa nyadiakeun layanan hiji-eureun ti desain ka instalasi nurutkeun sarat husus konsumén urang.

    MG garis produksi mortir garing pinuh otomatis ngalengkepan sistem loading treuk bulk

    /tentang Kami/

    KONFIGURASI

    1111

    Sistim nyampur

    gsdgsdg

    Pengeringan keusik

    utyukk

    treuk bulk loading

    cvnvnn

    Dosing aditif

    gfhgfhhh

    Sistim kontrol PLC

    cvncvnvcn

    Ngumpulkeun lebu

    ttfgfdg

    Mesin bungkusan

    gsdgsdg

    Robot palletizer

    Mesin ieu tiasa ngahasilkeun mortir garing di handap ieu:

    Pangeusi sela

    Masonry mortir

    Mortir témbok ipis jeung lemes

    bubuk plester

    mortir tahan cai

    mortir palapis berwarna

    mortir timer leveling

    Tembok plastering mortir

    mortir napel ubin keramik

    SITUS INSTALASI

    bddfbbb

    KOMUNIKASI

    Hayu urang papanggih jeung silih kenal.

    Janten mitra bisnis sareng réréncangan dina kahirupan, ngahijikeun tangan pikeun nyiptakeun énjing anu langkung saé.

    1
    cof
    4
    uuu
    2
    6
    3
    33

    FAQ

    1, Kumaha ngeunaan investasi proyék ieu?
    A: Insinyur kami tiasa ngarancang pabrik mortir garing salaku sarat sareng anggaran anjeun, bédana investasi pepelakan mortir garing béda.
    Kapasitas rendah béaya rendah, kami bakal nyayogikeun solusi anu épéktip salaku kabutuhan anjeun.

    2, Naon bedana pabrik mortir garing otomatis pinuh sareng pabrik mortir garing Semi-otomatis?
    A: (1) Pabrik mortir garing semi-otomatis langkung mirah tibatan pabrik mortir garing otomatis pinuh.
    (2) Pabrik mortir garing semi-otomatis henteu kedah ngalengkepan silos bari mortir garing pinuh otomatis ngalengkepan silos bahan.
    (3) mortir garing semi-otomatis nyaéta dahar manual tur timbangan otomatis tur bungkusan, tutuwuhan mortir garing pinuh otomatis nyaéta dahar otomatis tur timbangan otomatis tur bungkusan.

    3, Sabaraha jalma diperlukeun pikeun beroperasi tutuwuhan mortir garing ieu?
    A: Biasana 2-4 pagawe anu enogh mun beroperasi pabrik mortir garing ieu.

    4, Alat sareng jasa naon anu anjeun tiasa nyayogikeun?
    A: Urang bisa nyadiakeun Anjeun solusi turnkey tutuwuhan mortir garing tina tata situs gawe ka mesin mortir garing, transportasi, instalasi jeung latihan, rumus mortir garing, jasa saatos-jualan, rojongan teknis waktu hirup jsb.

    5, Naon wewengkon diperlukeun pikeun tutuwuhan mortir garing ieu?
    A: Numutkeun kapasitas pabrik mortir garing, wewengkon diperlukeun 300-100 m2.

    6, Naon total konsumsi kakuatan (KW) tina tutuwuhan mortir garing ieu?
    A: Éta 20-80W dumasar kana kapasitas pabrik mortir garing.

    7, Naon kapasitas tutuwuhan mortir garing anjeun?
    A: Urang boga tutuwuhan mortir garing kalayan kapasitas 3-30T / H salaku sarat anjeun, sarta ogé bisa ngaropea pabrik mortir garing salaku sarat kapasitas Anjeun.

    8, Dupi anjeun masang tutuwuhan mortir garing di nagara kuring?
    A: Leres, kami bakal ngirim insinyur ka nagara anjeun pikeun nungtun pamasangan sareng ngalatih pagawé anjeun pikeun ngoperasikeun mesin.

    Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan pabrik mortir garing kami, punten kirimkeun patarosan atanapi ngahubungi kami langsung.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Chat Online WhatsApp!