. Cina 20-25T / H garing mortir Pergaulan Plant pikeun diobral Pabrik pabrik jeung suppliers |MG
sirah_bg

20-25T / H garing mortir Pergaulan Plant pikeun diobral Pabrik

20-25T / H garing mortir Pergaulan Plant pikeun diobral Pabrik

pedaran pondok:

runtuyan MG tutuwuhan mortir garing dumasar kana konsép design panganyarna di Éropa, produksi ieu adopts sistem kontrol otomatis komputer canggih, anu kapasitas produksina bisa ngahontal 30-100 sarébu ton per taun gumantung kana konfigurasi sistem.Jalur produksi diwangun ku sistem panyimpen, pangukuran sareng sistem batching, sistem conveying, sistem campuran, sistem kompresor hawa, sistem bungkusan, sareng sistem dedusting, jsb.

 

 


  • Ngaran Produk:Tutuwuhan Campur mortir garing
  • Kapasitas:10-30T / H
  • kakuatan:90 kw
  • Voltaseu:220V-440V atanapi ngaropéa
  • tanaga gawé:4-5 jalma
  • Adun:kembar Aci mixer
  • Waktu Campur:3-5 Menit / bets
  • Mesin bungkusan:Klep Port Mesin Packing
  • Timbangan sareng Batching:Otomatis
  • Pamasangan:Disadiakeun
  • Katerangan

    Tag produk

    500.000 ton stasiun campuran mortir garing-campuran

    Panjelasan Produk

    Sakabéh pabrik campuran mortir garing bogadesain panganyarna, rasa kuat fungsi,tata letak anu éndah,aman jeungsistem kontrol otomatis, jeungsistem kontrol PLC nyaman jeung calakan.Éta pilihan idéal pikeun investasi bisnis.

     

    Tutuwuhan campuran mortir garing ieu tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun sababaraha jinis mortir garing sapertos: napel ubin keramik, ubin grout, dempul témbok, jaket skim, mortir masonry jsb.

     

     

    MG anyar dirancang Otomatis Dry Mortar Pergaulan Plant kalawan kaluaran taunan 300.000 ton utamana diwangun ku sistem drying keusik, siap-campuran sistem mortir campur jeung sistem bulk.

     

    Konfigurasi utama pabrik campuran mortir garing:

    Sistim neundeun bahan

    Sistim batching otomatis

    Sistim campur kode efisien

    Sistim conveying bahan

    Pigura platform

    Sistim bulk

    Parameter Téknis

    Parameter téknis utama pabrik campuran mortir garing

    Ngaran Produk Kaluaran taunan 500.000 tonTutuwuhan Campur mortir garing
    Modél MGDM-3.7
    Kapasitas (T/H) 80-120
    Volume mixer (m³) 4m3/6m3/10m3
    Fraksi Jilid mixer 0.4-0.6
    Daya Adun (KW) 37/55
    Métode Produksi Terus-terusan
    Wewengkon Didudukan (m²) 300-350
    Pagawe Dibutuhkeun 4-5 urang

    Kauntungan

    MG tutuwuhan mortir garing otomatis

    Serat tiasagancang dipisahkeunku speed tinggi puteran wilah.

    Nyaétasababarahabahan discharging mode pikeun milih, nu ngawengku mode manual, mode listrik sarta mode pneumatic.

    Bahanna dischargedngaliwatan gerbang badag, nu bisa ngurangan wewengkon buta jero mixer nu, sangkan prosedur discharging cleaner tur gancang.

    Thelaju nyampurgancang, ngan ukur peryogi 2-3 menit pikeun nyampur bubuk biasa.

    Thefase hawaalat balancing dipasang pikeun nyampur bahan leuwih rata.

    ThesanyawaStruktur paddles tiasa ngirangan biaya perawatan.

    Bisa nyampur padet-padet(bubuk jeung kakuatan)jeung padet-cair (bubuk jeung cair), sarta ogé nyandak operasi drying.

    Mesin tiasadioperasikeun dina dipasrahkeunspasi, nu ngajalankeun reliably tur merenah dina pangropéa.

    Theproduk perusahaangeus loba dipaké di leuwih ti 8.000 bahan wangunan usaha di Cina, sarta diékspor ka Kanada, Rusia, Koréa Kidul, Uni Émirat Arab, Afrika Kidul, Nigeria jeung saterusna leuwih ti 70 nagara jeung wewengkon, tampi ku mayoritas pamaké!

    Sertifikasi kualitas internasional ISO9001

    Unit sertifikasi CE Éropa

    Unit Déwan Aliansi Integritas

    Mesin ieu tiasa ngahasilkeun mortir garing di handap ieu:

    Pangeusi sela

    Masonry mortir

    Mortir témbok ipis jeung lemes

    bubuk plester

    mortir tahan cai

    mortir palapis berwarna

    mortir timer leveling

    Tembok plastering mortir

    mortir napel ubin keramik

    SPESIFIKASI

    Stasiun campuran mortir garing-campuran diwangun ku sistem anu béda pikeun ningkatkeun produk anjeun sareng nyayogikeun efisiensi kana jalur produksi anjeun.

    /tentang Kami/
    1

    Panyimpenan Silo

    6

    Mesin bungkusan

    3

    Timbangan Hopper

    7

    Koléktor Debu Impuls

    4

    kembar Aci mixer

    8

    Kompresor hawa

    5.1

    Rengse Produk Hopper

    9

    Kabinet kontrol

    KOMUNIKASI

    Hayu urang papanggih jeung silih kenal.

    Janten mitra bisnis sareng réréncangan dina kahirupan, ngahijikeun tangan pikeun nyiptakeun énjing anu langkung saé.

    1
    3
    4
    uuu
    2
    6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Chat Online WhatsApp!