. Cina MG Pneumatic Otomatis klep Packing Mesin jeung Kantong Push Alat pabrik jeung suppliers |MG
sirah_bg

MG Pneumatic otomatis klep packing Mesin jeung Kantong Push Alat

MG Pneumatic otomatis klep packing Mesin jeung Kantong Push Alat

pedaran pondok:

MG pneumatic klep kantong mesin packing dirancang pikeun paking semén, mortir, bubuk putty, bubuk kulit jsb Hal ieu dipaké pikeun pak 15-50kg kantong klep, make indikator pikeun ngadalikeun, ngagunakeun compressor hawa pikeun niup bahan kana kantong, gaduh dua léngkah pikeun ngeusian bahan, feed gancang sareng feed lambat, janten akurasi timbangan luhur.


  • Ngaran Produk :klep pneumatic Mesin bungkusan
  • Kapasitas:7-9TPH
  • Akurasi:99,8%
  • Métode gawé:bungkusan aliran hawa
  • kakuatan:3KW
  • Tegangan jeung frékuénsi:380v, 415v 440v, 50hz, 60hz atanapi customzied
  • Laju bungkusan:4-6s / kantong
  • rentang bungkusan:15-50kg / kantong adjustable
  • Aplikasi:Keusik, semén, jeung bubuk atawa aditif lianna
  • Jenis kantong bungkusan:Tipe klep
  • Katerangan

    Spésifikasi Utama

    Tag produk

    MG Pneumatic klep paking Mesin Loka Gawé

    MG Pneumatic klep paking Mesin Loka Gawé

    Mesin bungkusan aliran hawa (1)
    fdgdfgh

    MG Pneumatic klep Packing Mesin Kauntungannana

    Ngadopsi alat pangukuran komputerisasi, beuratna akurat, ngalaksanakeun sacara stabil sareng gampang beroperasi

    Mesin leutik dina volume, low di beurat tur merenah pikeun nyaluyukeun jeung ngajaga jeung énergi listrik alatan mekatronika na.

    Struktur munasabah jeung awét, kalawan sagemblengna disegel, kalawan bubuka dedusting, pikeun ngawujudkeun produksi lingkungan.

    Aplikasi anu lega: henteu ngan ukur ngadopsi dina industri mortir garing tapi ogé dina bahan bubuk atanapi partikel sanés, sapertos semén, mortir garing, lebu ngapung, jeruk nipis, kalsium karbonat, bubuk talcum, gips, bentonit, kaolin, karbon hideung, alumina, bahan seuneu. bubuk, bahan granule jeung saterusna

    afbf2058
    详情页证书 1

    Layanan MG

    1) Tanggapan gancang dina 24 jam.
    2) Desain sareng gambar yayasan sadayana akurasi anu luhur pikeun rujukan.
    3) Poto sareng pidéo prosés produksi mangrupikeun situs kerja nyata ti MG.
    4) Warna jeung Logo Lukisan bisa ngaropéa syarat ad.
    Ngarancang rencana nurutkeun sarat konsumén 'sarta nawiskeun Anjeun kualitas luhur & harga lumrah.

    1) Dispatch insinyur ngalaman mun instalasi & komisi, sarta latihan

    2) egularly diajar situasi ngajalankeun parabot

    3) 12 bulan periode jaminan super lila.

    4) Rutin diajar situasi ngajalankeun parabot


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Rentang Timbangan

    15 -50 k / kantong adjustable

    Laju bungkusan

    4-6s / kantong

    Akurasi

    >99,9%

    Ngeusianprinsip gawé

    Impeller / Screw Tipe

    Sasayogian tanaga

    4KW

    Sistim kontrol

    PLC kadali layar touchable

    Bahan Kantong

    Klep PP / kertas / palastik

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Chat Online WhatsApp!