Full Automatic Gypsum Dry Mortar Plant with Palletizer
Sand Dryer Plant and Full Automatic Dry Mortar Plant
Full Automatic Wall Putty Dry Mortar Plant with Palletizer

proyék urang

MG bakal daék gawé bareng anjeun pikeun milarian pangwangunan umum sareng nyiptakeun kacemerlangan.

  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • The company has a number of high-level management and a lot of skilled and well-researched design team...

    Tim

    Pausahaan ngabogaan sajumlah manajemén-tingkat tinggi jeung loba terampil sarta well-researched tim desain ...

  • According to the actual situation of each customer (investment costs, plant conditions, material characteristics, product formula, etc...

    Adat

    Numutkeun kaayaan sabenerna unggal customer (biaya investasi, kaayaan tutuwuhan, ciri bahan, rumus produk, jsb ...

  • MG products have been widely used in more than 1000 building materials enterprises in China, and exported to more than 50 countries...

    Pasar

    produk mg geus loba dipaké dina leuwih ti 1000 bahan wangunan usaha di Cina, sarta diékspor ka leuwih ti 50 nagara ...

tentang Kami
company_img

Zhengzhou MG Industrial Co., Ltd., pamimpin produsén alat mortir garing premixed!

Zhengzhou MG Industrial Co., Ltd., salah sahiji perusahaan profésional ageung pangheubeulna, kalibet dina pabrik alat-alat bahan wangunan jeung ngembangkeun sistem kontrol otomatis calakan di Cina. Anjeunna mangrupikeun perusahaan ilmiah sareng téknologi anu luar biasa di propinsi Henan, anggota Unit Pamaréntahan Kualitas sareng Kredit Propinsi Henan, sareng anggota Sertifikasi Kualitas Internasional ISO9001 sareng Unit Sertifikasi CE Uni Éropa…

nempo leuwih

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami