Keusik Dryer Plant jeung pabrik mortir garing pinuh otomatis
Pinuh otomatis témbok putty garing mortir Plant kalawan Palletizer
Pabrik mortir garing Gypsum otomatis lengkep sareng Palletizer

proyék urang

MG bakal daék damel sareng anjeun pikeun milarian pangwangunan umum sareng nyiptakeun kacemerlangan.

  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • project_item
  • Pausahaan ngabogaan sajumlah manajemén-tingkat tinggi jeung loba terampil sarta well-researched tim desain ...

    Tim

    Pausahaan ngabogaan sajumlah manajemén-tingkat tinggi jeung loba terampil sarta well-researched tim desain ...

  • Numutkeun kaayaan sabenerna unggal customer (biaya investasi, kaayaan pabrik, ciri bahan, rumus produk, jsb ...

    Adat

    Numutkeun kaayaan sabenerna unggal customer (biaya investasi, kaayaan pabrik, ciri bahan, rumus produk, jsb ...

  • produk mg geus loba dipaké dina leuwih ti 1000 bahan wangunan usaha di Cina, sarta diékspor ka leuwih ti 50 nagara ...

    Pasar

    produk mg geus loba dipaké dina leuwih ti 1000 bahan wangunan usaha di Cina, sarta diékspor ka leuwih ti 50 nagara ...

tentang Kami
company_img

Zhengzhou MG Industrial Co., Ltd., pamimpin produsén alat mortir garing premixed!

Zhengzhou mg Industrial Co., Ltd., salah sahiji usaha profésional badag pangheubeulna, kalibet dina pabrik parabot bahan wangunan jeung ngembangkeun sistem kontrol otomatis calakan di Cina.Anjeunna mangrupikeun perusahaan ilmiah sareng téknologi anu luar biasa di propinsi Henan, anggota Unit Pamaréntahan Kualitas sareng Kredit Propinsi Henan, sareng anggota Sertifikasi Kualitas Internasional ISO9001 sareng Unit Sertifikasi CE Uni Éropa…

nempo leuwih
Chat Online WhatsApp!